je, lijep je auto, ali kada se alfa počne kvariti ni zamjena motora ne pomaže :))
Omiljena marka automobila
- poruka: 332
- |
- čitano: 119.912
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
je, lijep je auto, ali kada se alfa počne kvariti ni zamjena motora ne pomaže :))
Za mene se auti gledaju i kupuju srcem a ne mozgom - juznjacki pristup vs kontinentalni
A sto se tice (ne)kvalitete, to su urbane legende, nekad prije 20 godina alfe su bile losije izrade te su se vise kvarile i te teorije su pile vodu - danas je to sve manje vise isti kur*c, vise manje sve aute danas slazu isti rumunji, slovaci, bugari, turci i ostala gamad a 99% djelova u jednom modelu se koristi jos u najmanje 100 drugih
Sve ti je to danas lutrija, danas kad kupujes novi auto mozes dobit svasta bez obzira na marku model ili opremu - kapitalisticko/globalisticka gamad svih boja marki i nacija, do sad sam jedino mislio da su Japanci donekle postedjeni tih buba ali sad ipak vidim da je i snjima isti kur*c
Vec dva puta od kad se poceo proizvodit (2007) je dobio nagradu za najsportskijeg automobila godine. Rijec je o....
Vec dva puta od kad se poceo proizvodit (2007) je dobio nagradu za najsportskijeg automobila godine. Rijec je o....
šta mu vrijede sve te nagrade kad ga GT-R jede za doručak
VW (trenutno imam 2 doma) ili nešto iz VW koncerna.
šta mu vrijede sve te nagrade kad ga GT-R jede za doručak
Ajoj... Kao da je bas taj najveca automobilska bomba... Kao da je to opce vazno. R8 je dobio nagradu... A kad me bas povlacis za jezik, evo ti razbijaca - Henessey Venom GT (Lotus Exige) - 0-100= 2,4 sec. E sad, nije brzina sve sto cini auto tako vrijednim. Sad si ti misli sto je sve uzeto u obzir i zasto je R8 dobio tu nagradu. I dajte vise odustanite od tog izraza za doruckovanje..
Nda decki samo sanjajte..hh..:))..xD..Ma ja sam zadovoljan sa kavim golficem..3 npr..ili sa njinjom koja se moze nac i za 50000 kn..hh..
Sad si ti misli sto je sve uzeto u obzir i zasto je R8 dobio tu nagradu. I dajte vise odustanite od tog izraza za doruckovanje..
pa ako je nagrada za najsportskiji auto onda bi se trebale gledati sportske performanse a tu ima puno boljih od audija.
Sad si ti misli sto je sve uzeto u obzir i zasto je R8 dobio tu nagradu. I dajte vise odustanite od tog izraza za doruckovanje..
pa ako je nagrada za najsportskiji auto onda bi se trebale gledati sportske performanse a tu ima puno boljih od audija.
Ti si vozio i jednog i drugog da bi to mogao ocjenit... Ziri i ostali testeri sigurno nisu bili noobovi za takve automobile. Ocito je da ti je pri srcu GT-R i to je ok. Ali R8 odnosi ove godine nagradu.
mene srce vuce k novoj opel astri jaaao kak mi je to zgodnicki autic melem za oci jos ;))) jos par tisuca ojra i u garazi ce bit :)
I opet VW-ov auto dobio nagradu... Ovaj put je Polo dobio nagradu za svjetskog automobila 2010-e.
Golf III karavan. Ima 340.000 na leđima i ide još uvijek ko metak. Potrošnja 5,4 litre.
BMW,MERCEDES i najnaj BUGATTI
Hadje pusti lafinu nisi ti ni cuo za bugati dok u igrici nisi vidio
BMW, Audi, Volkswagen, Bugatti
BMW,Chevrolet,Ford,Dodge,Cadillac,GMC,Hummer,Pontiac,Buick i Nissan
američki auti
BMW,MERCEDES i najnaj BUGATTI
Hadje pusti lafinu nisi ti ni cuo za bugati dok u igrici nisi vidio
ma kakva igra vidio ga u novinama u nema kojoj boji ga nisam vidio.
a na koju igru si mislio, da se isproba?
japanci japanci japanci japanci i samo japnci aj dobro moze uc i neki amerikanac stariji od 30 godina
Volkswagen, Nissan i ne pada mi trenutno vise nista na pamet. Ferrari i te marke, makar su kvalitetne, ali $$$ :P.
VOLKSWAGEN naravno!
Mercedes!
Ali Forda isto volim.
jbg ipak sam ja hercegovac :D
Seat i VW. Citroen, Renault i Fiat medjusobno kopiraju jedni od drugih kao da su jedna firma, a i elektronika im je sva uhurcu, pogotovo zimi, kao da je kvaliteta "Made in China".
Seat i VW su prakticki jedno te isto, jedina zamjerka sto imam su rucke koje kroz par godina pocnu rikavat tako da ako se nema zakljucavanje na daljinski htio ili nehtio moras ga ugraditi ako se zelis postediti kvarova nakon niskih tempertura na bravama i ruckama, sve ostalo je tip-top. I pogotovo diesel, usteda maksimalna a motor je lakse za odrzavati i vrlo dobro motor podnosi vece terete i opterecenja sto ne mogu reci za benzince.
japanci japanci japanci japanci i samo japnci aj dobro moze uc i neki amerikanac stariji od 30 godina
a sto ces sa takvim kad americki auti stariji od 10-15 godina ne zadovoljavaju europske standarde o zastiti okolisa, kupis ga a ne mozes ga registrirati jer ne mozes proc tehnicki. koma :D
... power of Dacia Logan :)