Imam 16 godina i zanima me mogu li polagati za mopeda?
da 50 ccm
samo ako ides u gimnaziju i imas prosjek 4,63+
a prije 16 dali možeš voziti kaki motor?
a prije 16 dali možeš voziti kaki motor?
Možeš el. romobil ili el. bicikl do 250w max brzine 30 kmh.
A benzinski?
joj da do 125 ccm
a kad položiš za auto onda samo do 50 ccm
sorry onaj prijašnji post
malo sam zaboravio al me atomicbomb podsjetio
ugl nemoj polagat još
pričekaj da položiš za auto
joj da do 125 ccm
a kad položiš za auto onda samo do 50 ccm
sorry onaj prijašnji post
malo sam zaboravio al me atomicbomb podsjetio
ugl nemoj polagat još
pričekaj da položiš za auto
hahahahahhahahaha, "coek" jedva cekao da napuni 16, a sad treba cekat jos 2 godine
uglavnom, sa 16, 17, mozes polagat do 50cc. Registrira se samo jednom
možeš polagat i do 125ccm ili ti A1 i odma dobijes i za moped,a možda ce se vratiti i onaj stari zakon da sa 14 god. možeš polagat za moped,treba pitat ove ih hak-a...
možeš polagat i do 125ccm ili ti A1 i odma dobijes i za moped,a možda ce se vratiti i onaj stari zakon da sa 14 god. možeš polagat za moped,treba pitat ove ih hak-a...
nedaju sa 14
mora se sve sa 16 i moped i a1 i radni strojevi
16god. 125ccm kad polozis za auto dobijes do 50ccm ako nemas jaci od 50 strpi se jos malo steta lovu bacat :-)
Sa 16 godina se nemoze polagati za 125cc!!!
Onda se nesto promjenilo prije 2-3godine kad sam ja za auto polagao bio je decko 16god polagao na 125ccm za 125ccm!
Sa 16 godina se nemoze polagati za 125cc!!!
sorry al može se jedan frned položio prošle godine
i sad je kreno za auto
Sa nekih 15,5 godina se može polagati za 125 ccm i ako sve poloziš vozačku dobiješ kad navršiš 16. Mislim da to tako ide.
Ah,sve su to zahebali, sad položiš A1, i poslje svejedno moraš ostalo polagat...Nekad je bilo da si položio za A1 pa se je nadograđivalo do A...
Možeš položit sa 16 za 125ccm, ja poližio prije mjesec dana, i isto mi je, vozačka za auto će me sad izać 2 000 kn, tako da ti je svejedno...
gle ti možeš počet ić propise i vožnju sa 15,5 god
al ispit vožnje je tek kad navršiš 16 god
125ccm
Možeš položit sa 16 za 125ccm, ja poližio prije mjesec dana, i isto mi je, vozačka za auto će me sad izać 2 000 kn, tako da ti je svejedno...
nece te izac 2000kn nego 1k manje, ili otprilike 6500,hahahahahhahaha a kad ti krenes u autoskolu bit ce 10k