Koji auto kupiti?

poruka: 4
|
čitano: 1.782
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Koji auto kupiti za teške i visoke osobe ?

Naime težak sam 120kg,  1.90m visok vozim Peugeot 308 karavan 2015 ali nakon 30 km već imam bol u koljenima a nakon duže vožnje i u predjelu stražnjice. Kada vozim Kamion ili VW kombi nemam nikakvu bol ni nakon 20h vožnje. Da li netko ima slična iskustva razmišljam o kupovini SUV automobila Tiguan ili Peugeot 5008.. otvoren sam za prijedloge.. kako nisam sjedio u svakom autu svaki prijedlog bi bio dobar ..hvala 

14 godina
Koji auto kupiti?

znači, odgovaraju ti povišeni auti u kojim se sjedi bliže stolici, s nogama koje nisu ispružene naprijed?

ili  ti saomo nedostaje potpore za noge, kao oni jastuci koji se izvlače s prednje strane sjedala?

definitivno ćeš MORATI sjesti u svaki auto jer ne znam da baš postoji neka baza položaja sjedenja u autu, tako da mislim da ćeš hodočastiti po salonim....

Ju je je? Je ju je!
17 mjeseci
Koji auto kupiti?

Citroen C4 picasso ne mozes fulat s tim neznam kak nisi to uzeo u obzir zadovoljava sve kriterije: prostran, ovjes bolji i udobniji od bilokojeg peugeota i naravno po mogucnosti gledat da se uzme 1.6hdi nista benzinci nista bluehdi :)

14 godina
Koji auto kupiti?

Probaj se zaletjeti do Renault & VW salona, sjedni u Austral i Tiguana i vidi kako ti odgovara. Ja sam točno tu negdje ko ti, cca 194cm 125kg i ta dva auta su mi najbolje sjela.

What doesn't kill you only makes you stronger.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice