Kočnice

poruka: 6
|
čitano: 2.593
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Kočnice

Pozdrav svima,

došlo vrijeme da promjenim kočnice ,diskove i pločice na autu,pa me zanima da li itko može preporučit ok zamjenske da ne koštaju puno {#}.

Radi se o Citroenu C2,strah me zvat ovlašteni servis jerbo po dosadašnjem iskustvu  bi trebao prodat lijevi bubreg za originalne.

Hvala unaprijed!

16 godina
neaktivan
Re: Kočnice

kada kupuješ diskove i disk pločice najbolje ti je da su novi (nekorišteni) a ne neki tamo polovni, pločice ti ne koštaju puno, ja sam svoje za svoga hyundia platio 180 kn komplet (4 komada), a kada kupuješ diskove to ti izađe puno skuplje od pločica, najbolje ti je u autokreše, tamo sam ja i svoje kupio, odeš tamo sa svojom prometnom i oni će sve znati dalje koji ti tip treba

13 godina
Kočnice

Ok možda sam se krivo izrazio,nisam ni mislio kupovat polovne nego zamjenske,jer Citroenov servis je bezobrazno skup a i nisam nešt baš oduševljen njima.

16 godina
neaktivan
12 godina
neaktivan
Kočnice

pozdrav! ee, ovako imam pitanje za pametnije od mene.. {#}  dakle na autu, na prednjem lijevom disku imam kao neko ostecenje... kao da je nesto upalo izmedju diska i klijesta i pri kocenju napravilo ostecenje u obliku kruga tj po cijelom disku. (jedno vreme culo se skripanje pri kocenju).. na opip se nemogu osjetiti "brazde" e sad dali to moze nesto nastetit dalje.. auto je star 5,5 godina i ne vozi se puno, ima nekih 50 000 km, pa cisto sumnjam da su kocnice vec za mijenjanje!

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 13:18 (Eufrat Kurajber).
17 godina
neaktivan

sto se tice ostecenja, vjerojatno ti je upa kamencic pa je napravia dar-mar. ako je brazda uska, vjerojatno ne utjece previse na kocenje.

sto se pak tice samih kocnica, nakon 50tkm vrlo vjerojatno ti je vrime da minjas disk plocice, dok diskovi ostaju na mistu, unatoc vrlo vjerojatnom nagovoru servisa da ih, bar zbog tog ostecenja prominis. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice