imam motor od kosilice i neznam bili ga mogao staviti na bicikl.. dali mi ko može pomoći.
imam motor od kosilice i neznam bili ga mogao staviti na bicikl.. dali mi ko može pomoći.
Pitaj Matu, on je glavni maher na tome području.
P.S.
Use magnets, it makes it much more easier!
Pitaj Matu, on je glavni maher na tome području.
Pretekao si me za nekoliko sekundi. Baš sam pošao tražiti njegov točan nick (Mato_Ivanovac).
On stavlja motor od fiće u Deutz.
EDIT: Imam ja i bicikl i staru motornu pilu pa mi takve stvari ne padaju na pamet, a moglo bi pasati jedno s drugim. Stihlcikl :)
da tako nešto
I šta kad te milicija vidi s tim čudom?
I šta kad te milicija vidi s tim čudom?
Ako ga vidi milicija nek uhvati pedalu!
to mi je i prijetelj predložio kadi ih vidim padalam
Obavezno slike stavi! I kad te milicija sustigne i to slikaj pa stavi.
ja sam dva takva čuda u kvartu vidio.. dakle moguće je, samo treba biti maher improvizacije..
mada, mislim da je jednostavnije a možda i jeftinije kupit neki zgaženi tomos koji ima još nešto života u sebi
ma tomos je slab, a nemože mene policija zaustavit jer ovdje nikad nikad nije ni bila..
Namontiraš lančanik na onaj dio što vrti nož i preko toga potegneš lanac?
A u ovome ti fali ključna stvar- getriba..
sta ce ti getriba XD nije rekao da slaze motor iliti motocikl. ja bi se zadovoljio jednom brzinom na ovome
staviš neku automatsku sa tomosa..
mada sumnjam u neke karakteristike tog motora..
Malo si nešto pobrkao,mislim da je mato iz slavonije,ne međimurja...
sta ce ti getriba XD nije rekao da slaze motor iliti motocikl. ja bi se zadovoljio jednom brzinom na ovome
Hebiga, nije kosilica - kosilica. Snage motora su od 1-6 KS cca za ove na guranje/samohodne. Flakserice mogu i manje. Ako imaš motor od 1,5 ks, naravno ovisi i kakav prijenos staviš, može se desiti da te neće pomaknuti s mjesta. Ili da se moraš ubrzati ručno, tj. nožno pa po ravnom će funkcionirati. Nije stvar jedne brzine, nego prijenosa snage..
za što služi još jedna cijev goriva na kosilici koja ide od filtera?