Ljudi, molim vas, trebam hitno odgovor za moj esej!
Zanima me koliko se struje utroši na jedno punjenje električnog auta?
Cijenu kasnije lako dobijem.
Ljudi, molim vas, trebam hitno odgovor za moj esej!
Zanima me koliko se struje utroši na jedno punjenje električnog auta?
Cijenu kasnije lako dobijem.
http://en.wikipedia.org/wiki/Tesla_Roadster procitaj ovo, jest da je jedan model ali vjerujem da mozes i za druge modele el. auta naci istu stvar...malo google i da vidis
Piše da je kapacitet baterije 53 kW. To bi značilo da bi jedno punjenje došlo oko 26 kn ako ke cijena 1 kWh=0.5 kn. Ispravite ako je netočno.
Piše da je kapacitet baterije 53 kW. To bi značilo da bi jedno punjenje došlo oko 26 kn ako ke cijena 1 kWh=0.5 kn. Ispravite ako je netočno.
Izračunaj koliko električne energije se potroši po jednom punjenju, te ako znaš cijenu iste, lako izmnožiš. Čudno da to pitaš, vrlo je jednostavno.
Izračunaj koliko električne energije se potroši po jednom punjenju, te ako znaš cijenu iste, lako izmnožiš. Čudno da to pitaš, vrlo je jednostavno.
....eto vidiš, jednostavno je.
Dodaj u eseju tamo negdje u zaključku, u jednoj rečenici, da smo mogli imati eletrični automobil i prije puno ovih današnjih inovacija, da nije bilo naftnog lobija, jer koliko me sjećanje služi znam da je i onaj Ferdinand Porsche se igrao sa eletromobilom, te smo isti mogli imati i puno prije u širokoj upotrebi.