Automobili-sve o njima
- poruka: 352
- |
- čitano: 108.176
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Peugeot je vrh pogotovo kad ga od straga gledas na autocesti...
Ne mogu, a da se ne složim.
Meni taj sa zadnje strane lici na novije Mercedese, sportske.
Veyron je zvijer, stvarno su poboljšali ionako vrhunskog predstavnika auto industrije.
Ali meni nikako ne sjeda, ako bi već davao tolike novce za auto, Aston Martin One-77 ne bi imao konkurenciju u mojim očima :D
Ah moj enzo......... svaku noć ga sanjam

Evo jedan amerikanac.
Evo jos.
Kaj su to slike s tamagochija?lol
novo-polovno.

Evo neke od brutalnosti... Pogledajte lijevi kotac od tog Camaro-a... Da se smrznes...
Ja volim nove moderne aute i ako nista posebno hibride,al za mene je BMW bog u auto industriji bija novi ili stari.
Nadan se da cu skupit pare za 320/2001,kad polozin.
ja inače mrzim švapske olupine i draži su mi francuzi,japanci i talijani
ja inače mrzim švapske olupine i draži su mi francuzi,japanci i talijani
Olupine nisu sigurno,sta se tice francuza i japanaca ali talijana nemogu virovat
-jedino ako ti Fiat nije u glavi onda ok.
Sta se tice francuskih auta i njihove udobrosti meni je udobniji BMW.
Nadam se da nećeš! 150KS u ruke kad položiš? Brrrrrr...
I usput, nesmiješ!
Sta se tice francuskih auta i njihove udobrosti meni je udobniji BMW.
Svako ima svoje mišljenje, ali probaj se voziti u nekom velikom Citroen-u (hidraulika).
+ stražnji pogon.
To su ovi kamikaze koje svakodnevno viđamo po cesti. Nakon 30 odvoženih sati misle da su veliki vozači.
ako netko ima Forda i sam kupuje zamjenske dijelove, molim odogovor gdje je najjeftinije...
Trebam osnovne dijelove za redovni servis - filteri, svjećice, ulje i tako to, npr. metlice brisača i sl. gume ?
Radi se o Fiesti 1.3 , 8 ventila benzin iz 2003. godine (MK 6)...
hvala
+ stražnji pogon.
To su ovi kamikaze koje svakodnevno viđamo po cesti. Nakon 30 odvoženih sati misle da su veliki vozači.
Da opet počinje ono sta je bilo u jednoj drugoj temi prije 8 mijeseci.
Nemora se i ova temoa pretvorit u raspad sistema.
Sta se tice ove konjaže ima ti 60,150,300... uvijek možeš postat kamikaza.
A ima ljudi koji su uopče smrtonosni za promet tipa neki starci i neke ženske.
A ima ljudi koji su uopče smrtonosni za promet tipa neki starci i neke ženske.
Slažem se da postoje ljudi koji su antitalenti za vožnju, ima ih neovisno o spolu i starosti.
Međutim, to i dalje ne mijenja činjenicu da snažni auti definitivno nisu za potpune početnike. Pogotovo ne oni sa stražnjim pogonom, usprkos svoj modernoj tehnologiji.
Slažem se da postoje ljudi koji su antitalenti za vožnju, ima ih neovisno o spolu i starosti.
Međutim, to i dalje ne mijenja činjenicu da snažni auti definitivno nisu za potpune početnike. Pogotovo ne oni sa stražnjim pogonom, usprkos svoj modernoj tehnologiji.
Definitivno tocno, bar ja tako razmisljam. No s druge strane, ako covjek nije savjestan vozac, strelit ce se i s autom od 60-ak konja.. Sve ovisi o osobi.
Vidim da vecina vas voli BMW, meni nekako nije pri srcu, stalno neciji sincic napravi saobracajku i to cesto s BMW-ima. Ne kazem sad za vas, al vecina ljudi vice BMW, BMW... - jer misle da su s tim autom Nesto Vise, da su vece face... (bar je tako u mojem kraju)
Ma to stoji, ali to je zato što je takva osoba neodgovorna.
A druga je stvar kad čovjek zbog neznanja i neiskustva precijeni svoje sposobnosti.
Vidim da vecina vas voli BMW, meni nekako nije pri srcu, stalno neciji sincic napravi saobracajku i to cesto s BMW-ima. Ne kazem sad za vas, al vecina ljudi vice BMW, BMW... - jer misle da su s tim autom Nesto Vise, da su vece face... (bar je tako u mojem kraju)
Slažen se,ja nisam ni seljacina ni neki đikan koji zei ispast faca pa zato cu vozit BMWa.
Jednostavno iman taj neki osječaj ljubavi prema toj marci,od prver rijeci u zivotu BMW mi je najdraže auto.
Ima i drugih kalasa kao bmw(Audi,Mecedes....).
Najviše me živcira kad mi neko kaže da san seljacina koja se oce pokazatat u BMWu,zato što nažalosta danas postoji puno takvih ljudi pa čak i na cijelom Balkanau,al nejdnostavno zavolio sam taj balkanski đikanski amo tako reč auto.
Sta se tice vožnje vozio sam 2 auta u životu BMWa 525 od 170KS i Peugeota od 140KS,tako da uopče neznam kako je vozit slabe aute.
Pa zar nisi rekao da nisi još ni položio vozački?
Pa zar nisi rekao da nisi još ni položio vozački?
Nisam još položio polažen za 6-7 miseci.