Automobili-sve o njima

poruka: 352
|
čitano: 108.324
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Automobili-sve o njima
cappy kaže...
Joka kaže...
cappy kaže...

Evo vidio sam da na ovon forumu postoje ljudi koji vole aute i nesto znaju o njima.

Pa evo bas tema za takve,ovdije mozete raspravljat o novitetima,tehnologiji,markama,vašim mišljenjima o nekon autu.

Pod sliku astre si stavio gradski, a ne kompakt, kako bi trebalo.

Je al sta ti je astra nego gradski.

Corsa je gradski, a astra je kompakt.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
15 godina
neaktivan
Joka kaže...
cappy kaže...
Joka kaže...
cappy kaže...
Pod sliku astre si stavio gradski, a ne kompakt, kako bi trebalo.
Je al sta ti je astra nego gradski.
 Corsa je gradski, a astra je kompakt.

Upravu si sjeb. san se.

Iden uredit.

duje kapitanović
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 11:19 (cappy).
16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

ne kuzin zasto govorite samo o opelu...pogotovo o novoj astra...wauuu nova astra, samo sta je novi izgled, a ostalo je sve vise manje poznato...

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

ne kuzin zasto govorite samo o opelu...pogotovo o novoj astra...wauuu nova astra, samo sta je novi izgled, a ostalo je sve vise manje poznato...

Najprodavanije auto u Europi i kod nas,jel ti to dosta.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
cappy kaže...

Opel zamalo,ali zato Fiat ulazi u povjest.

Nije da žalin za Fijaton al sta ce bit sa onom markama s kojin Fiat djeli platformu djelova:Opel,Alfa Romeo,Lancia.

Nešto novoga? Gdje si to našao?

Sako cera bolje, sako jutre huje!
17 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Ali ipak treba uzeti u obzir da u tu količinu prodanih Astri ulazi više generacija tog modela.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 11:44 (macak).
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
Mitsuoka kaže...

Najprodavanije auto u Europi i kod nas,jel ti to dosta.

pa kakve to ima veze, samo astra astra astra, ljudi ga uzimaju jer je jeftin, i ne kvari se puno, iako dosad zavrsna obrada i nije bila na visini...

15 godina
neaktivan
PredatoR kaže...
cappy kaže...

Nije da žalin za Fijaton al sta ce bit sa onom markama s kojin Fiat djeli platformu djelova:Opel,Alfa Romeo,Lancia.

Jucerasnje vijesti HRT1 oko 23.30h.

Direktor Fiata u Italiji izjavija je da ce se firma vrlo brzo zatvorit,i da Fiat ulazi u povjest,dok ga Berluskoni sprijecava u tome zato sta ka Fiat neki ponos Italije a ustvari samo sramota.Cool

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
PredatoR kaže...
cappy kaže...

Direktor Fiata u Italiji izjavija je da ce se firma vrlo brzo zatvorit,i da Fiat ulazi u povjest,dok ga Berluskoni sprijecava u tome zato sta ka Fiat neki ponos Italije a ustvari samo sramota.Cool

cek al fiat nije sad u grupi daimler chrysler??? koliko znam daimler ga je spasio od propasti, mozda si ti samo cuo da se tvornica zatvara

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

cek al fiat nije sad u grupi daimler chrysler??? koliko znam daimler ga je spasio od propasti, mozda si ti samo cuo da se tvornica zatvara

Ne, naopako. Fiat je kupio 20% Chrysler-a s opcijom do 51%. Daimler-Chrysler ne postoji od 2007.

A za vijest, tražim, ali ništa nisam našao.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 12:22 (PredatoR).
17 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima
SPECS
1992 Acura NSX

Engine:
Custom race Built motor, Billet aluminum and carbon fiber trim, Full top and bottom end build by CompTech Machine, Forged JE pistons, Balanced and Blueprinted, Titanium Connecting rods, Ported Heads, High Perofrmance Camshafts, Adjustable Cam Gears, Hi Flow oil pump, Titanium valve spring retainers, Hi Lift Valve Springs, Balance, knife edged crankshaft, RFY 304 Stainless equal length exhaust manifold, RFY GT V1 Exhaust, ARC titanium test pipe set

Driveline:
Custom built for race duty, Ported for external oil cooler, Comptech 4.55 ring and pinion set, Honda NSX-R close ration gear set

Wheels, Tires and Brakes:
Advan RS 18x9 Front, Advan RS 19x10 Rear, Falken FK 452 Front 225/35R18, Falken FK 452 Rear 275/30R19, StopTech big brake kit front and rear with ST-40 Calipers, 10" rotors and stainless steel braided lines

Exterior:
1 of a kind Sorcery 2007 SGT widebody, Carbon Fiber front splitter, 2005 NSX-R vented hood, 2005 NSX headlights with HIDs, Sorcery Carbon Fiber rear hatch, Sorcery SGT Carbon fiber rear spoiler, Sorcery rear lower diffuser, BASF Candy Mandarin Orange Paint

Suspension:
JIC FLT-TAR Coilovers, Umbrella Auto Design VRH lifter set, CompTech Anti Sway bar set

Interior/ICE:
Full Alcantara interior and audio, New Carpet/Mats, Status Racing Carbon Fiber race seats, Interior plastic refinished with BMW M3 Silver paint, IPOD interface, Alpine IVA W205, Alpine TME M770BT, Memphis Car Audio 4 awg power wire/signal cables, Memphis Car Audio 17-4GKIT 4 gauge install kit, Memphis Car Audio 15-SC10S4 10-Inch SClass Single 4ohn voice coil subwoofer, Memphis Car Audio 15-MCS6 6.4-inch sync components, Memphis Car Audio 16-MC4.75 MClass 4 Channel 75w x 4 Amplifier
17 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Čudi me što će novi Focus tek krajem 2010, a ne kad i konkurencija mu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 12:29 (Joka).
17 godina
protjeran
Automobili-sve o njima

troumica

1

2

3

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
neaktivan
doxy kaže...

troumica

1

2

3

Almeru bih izbacio, a što se tiče mazde i jedna i druga izgledaju solidno, samo mi je ova 626 malo sumnjiva, drugi vlasnik, slikana s jedne strane, i ima nešto zeleno zaljepljeno na komandnoj ploči.

17 godina
protjeran
Automobili-sve o njima

Almera je "zakon" ... još za te novce...milina...jedino bijela boja ne paše..al ok ... ima opreme, 1.5 od 66kw...mala potrošnja (trenutno imam sličnog s istim motorom) ... podosta udobno

323 neudobnija od almere...lijepo izgleda (zadnji kraj odvratan) više košta, manje opreme

626 2.o turbodizelaš ...za prosječnih 6500 oera ... nema veze ak je drugi vlasnik...a ono zeleno mi izgleda ko naljepnica od soka il nečeg...klinci nakelje i gore stvari ...

trebalo bi otić pogledat sva 3 ...

17 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Dobro kažeš najbolje pogledat sva tri, ali almera mi izgleda dosta uništeno iznutra za svoje godine, ima kuku, znači vjerovatno je i teglila tereta, al dok ne vidiš uživo ni ne možeš pravo znati.

16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Manje je poznato da je Chevrolet Cruze tehnološki blizanac nove Astre sa puno elemenata interijera preuzetih iz Opel Insignije. Auto sa 1.6 16V motorem ''blizancem'' Opelovom Ecotecu stoji malo više od 100.000 u svojoj prilično luksuznoj varijanti (nedostaje zapravo samo kožna presvlaka sjedala i tempomat - ostatalo uključujući 17'' naplatke, ESP, parkirne senzore itd. - ima). Sigurnost mu je na vrhunskoj razini. Ima oblik veće limuzine no zbog relativno kratkog ''repa'' spada u kompakte. Jedini nedostatak je potrošnja od 9,0 l/100 km u gradskoj vožnji. Ekonomičniju vožnju može osigurati izbor jednog od dva diesel motora (120 ili 150 KS) što je za 20.000 kn skuplje u startu, ili ugradnja plinske instalacije koju olakšava prostor full size rezervnog kotača u inače ogromnom prtljažniku. Za ovaj automobil su osigurani povoljni uvjeti kreditiranja, a osnovna varijanta se vozi već za 90.000 kn.

Ne dvojim da je VW bolji u kvaliteti u odnosu na Opel, ali se ova razlika i plaća. Posljednja, V generacija Pola je ovu cjenovnu granicu suzila u odnosu na Opel Corsu, pa se tako za 100-tinjak tisuća kuna dobija vrhunski opremljena Comfortline varijanta sa štedljivim 1.4 16V motorom i svim važnijim elementima aktivne sigurnosti. Nedostatak je ono što reklamiraju kao najveću prednost tj. prostornost putničkog prostora. Istina je, da je novi Polo je sve samo ne prostran, a niska bočna stakla ometaju potrebnu preglednost.

One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man
15 godina
neaktivan
cgsi kaže...

Ne dvojim da je VW bolji u kvaliteti u odnosu na Opel, ali se ova razlika i plaća. Posljednja, V generacija Pola je ovu cjenovnu granicu suzila u odnosu na Opel Corsu, pa se tako za 100-tinjak tisuća kuna dobija vrhunski opremljena Comfortline varijanta sa štedljivim 1.4 16V motorom i svim važnijim elementima aktivne sigurnosti. Nedostatak je ono što reklamiraju kao najveću prednost tj. prostornost putničkog prostora. Istina je, da je novi Polo je sve samo ne prostran, a niska bočna stakla ometaju potrebnu preglednost.

Bolji i to puno bolji a da ne govori da su Opelovi djelovi skuplji i od Mercedesa.

duje kapitanović
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.12.2009 23:42 (cappy).
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
cappy kaže...
PredatoR kaže...
cappy kaže...

Ne zatvara se tvornica nego cila firma,i nebite laga bilo je jucer na vjestima i direktor Fiata je davao izjavu za novinare.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
Mitsuoka kaže...
cappy kaže...
PredatoR kaže...
cappy kaže...

Ne zatvara se tvornica nego cila firma,i nebite laga bilo je jucer na vjestima i direktor Fiata je davao izjavu za novinare.

šteta, iako fiat nije vise ono sto je bio zao mi je što se gasi... Fabbrica Italiana Automobili Torino r.i.p.

17 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima
16 godina
neaktivan

pa jesam ja odmah rekao  Belji se

15 godina
neaktivan

Malo bolja vijest al isto loša.Evo baš san jucer cuja kako se od 2010 Mercedes C classe se nece proizvodit u NJemačkoj nego u nekom livom gradu u Americi zbog jeftinije radne snage.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
cappy kaže...

Malo bolja vijest al isto loša.Evo baš san jucer cuja kako se od 2010 Mercedes C classe se nece proizvodit u NJemačkoj nego u nekom livom gradu u Americi zbog jeftinije radne snage.

a šta ćeš sjediš i plačeš xD

čini mi se da ce onda Merc C bit lošije kvalitete onda -.-' iako ne volin ni Mercedes ni BMW (čitaj nove modele 2000-danas osim E92 M3/Mercedes mi stare ni nove osim G-klase, taj 30ogodišnji dizajn mi je predobar) poštujen ih zbog zasluga u autoindustriji

15 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima
15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
cappy kaže...

čini mi se da ce onda Merc C bit lošije kvalitete onda -.-' iako ne volin ni Mercedes ni BMW (čitaj nove modele 2000-danas osim E92 M3/Mercedes mi stare ni nove osim G-klase, taj 30ogodišnji dizajn mi je predobar) poštujen ih zbog zasluga u autoindustriji

Normalno da ce bit slabije kvalitete,al neka in bude onako kako oce,a Mercedesa i BMWa trebaš poštivat po kvaliteti materijala,udobnosti i zadnjem pogonu a ne po zaslugama u autoindustriji.Jer da nisu takvi nebi ni dobili te zasluge.

duje kapitanović
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
Mitsuoka kaže...
cappy kaže...

Normalno da ce bit slabije kvalitete,al neka in bude onako kako oce,a Mercedesa i BMWa trebaš poštivat po kvaliteti materijala,udobnosti i zadnjem pogonu a ne po zaslugama u autoindustriji.Jer da nisu takvi nebi ni dobili te zasluge.

pa na takve sam stvari mislia+sigurnost i motori pogotovo BMW-ovi hybridi ili pogoni na alternativna goriva

16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Mercedes je kao nijedna druga firma zaslužna za inovacije u području auto-industrije. O tome nema govora. Od ABS-a, ESP-a, motora i izdržljivosti, pa da ne nabrajam dalje. I dalje su najsigurniji automobili.

Samo me novi automobili razočaravaju. Imaju rok trajanja do 10-tak godina, dok su auta 70'-80'-tih godina namjeravana za duži vremenski period 20-25god.

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...
17 godina
protjeran
Automobili-sve o njima

ispravak

Volvo je najsigurniji automobil

15 godina
neaktivan
doxy kaže...

ispravak

Volvo je najsigurniji automobil

Trebao bi bit,al svasta se radi danas u svitu pa i tako i u auto industriji ono kupis auto a neznas uopce di je proizveden.

duje kapitanović
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice