Auto mi neće upaliti

poruka: 9
|
čitano: 13.181
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Auto mi neće upaliti

Radi se o GOlf III 1.4 benzinac. Jutros ga sasvim normalno upalim mada je bilo -14 dovezem se do mjesta gdje radim jedno 20km i samo sam stao pred trgovinom ostavio da radi i kad sam ušao u auto zagasio se sam od sebe i nikako da ga upalim...samo vergla i nikakve znakove daje da bi upalio. Benzina ima, pretpostavljam da nije do akumulatora pošto vergla... slabo se kužim u aute pa eto možda neki prijedlog.

Shoma
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 9:09 (Shoma).
17 godina
Auto mi neće upaliti

Reko bi ti Marusic iz Slobodne, provjerite tlakove u cilindrima, nebi smjeli biti ispod 15 Bar, takodjer provjerite napon lambda sonde koji bi trebao biti izmedju 0.3 i 0.5V.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
16 godina
Auto mi neće upaliti

Provjeri svjećice...

Softwer
13 godina
neaktivan
Auto mi neće upaliti

provjeri svijecice,kablove, mozda dovod benzina, al ako se ne kuzis bas bilo bi dobro da das nekom mehanicaru da provjeri.....

17 godina
neaktivan
Re: Auto mi neće upaliti
Softwer kaže...

Provjeri svjećice...

Dali auto pali ako ode samo jedna svjecica...mislim dali upali pa radi čudno..nekako mi je čudno da su baš sve 4 svjecice otišle, no kao što sam rekao slabo se kužim u aute u svakom slučaju budem pogledao.

Shoma
13 godina
Auto mi neće upaliti

Provjeri dali ti radi pumpa goriva. Najjednostavne je ti je poslušati dali se cuje zujanje pumpe kad das kontakt. Znači sjedni u auto, ugasi radio da bude potpuna tišina i daj kontakt, ako se cuje zujanje onda pumpa radi a ako se necuje nista onda ti je pumpa otišla. U tom slučaju ti nije skup kvar.

17 godina
neaktivan
Re: Auto mi neće upaliti
VandaL.pr! kaže...

Provjeri dali ti radi pumpa goriva. Najjednostavne je ti je poslušati dali se cuje zujanje pumpe kad das kontakt. Znači sjedni u auto, ugasi radio da bude potpuna tišina i daj kontakt, ako se cuje zujanje onda pumpa radi a ako se necuje nista onda ti je pumpa otišla. U tom slučaju ti nije skup kvar.

Pumpu sam mjenjao ljetos, ali imat cu i to u vidu

Shoma
13 godina
Auto mi neće upaliti

Bas zato, vjerojatno su ti zamjensku stavili a one znaju češće crnuti.

17 godina
neaktivan
Auto mi neće upaliti

Išao sam sad provjerit pošto nisam mogao ranije zbog posla i skužio da ne valja osigurač.  Eto hvala svima na trudu problem je bio na svu sreću samo u osiguraču

Shoma
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice