Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.524.787
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
Rucipe kaže...

Evo šta je tebi bolje ? Audi sada već star 6-7 godina i sa 200 000 km ili nova Škoda  sa 4 godine jamstva i 0 km za otprilike iste novce ???  

i jos motor manje trosi nove tehnologije itd.

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Govorim o orginalnosti (kaj sam i napisal). Nije lose, nego neorginalno. 

Vjeruj mi, ja bi rađe rabljenog Audija, nego Škodilaka. Sad cete reci da sam kreten, ali imam averziju prema Skodi.

Vozil sam ju 6 mjeseci kao sluzbeni auto (1.9 110 KS) i nit smrdi, nit mirisi. 

Jedina stvar za koju skidam kapu je pouzdanost. Vadil sam joj dusu i nikad nist.

Za te pare bi trazil ipak malo vise, jer je i moj bivsi Accord bil jos pouzdaniji, ali i 10 put jeftiniji.

daniel
13 godina
Vaš Auto Snova

Radio sam  u Škodinom servisu i znam da su ta auta i preizdržljiva . Ova od policije auta  su takve torture prošla i nijedan  kvar osim polomljenih plastika nisu imale . A imali smo i par primjeraka iz jedne firme gdje su ti 1.9 tdi 105 ks chipani ( na 130 ks ) prešli po  400 000 kilometara ,a na njima se nije ništa radilo osim servisa koji je bio svakih 15 - 20 tisuća kilometara .Tako da molim te nemoj pričat gluposti  . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

nije nego ljudi nevole ime ŠKODA .. pogledaj i superb . samo ljudi ne uzimaju jer je skoda.zato bi ti uzea audi.

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
13 godina

Ma kupuje se Škoda . Ali gdje ? Kupuje se u Britaniji , Njemačkoj , Švicarskoj i ostalim zemljama zapada . Zato što oni nemaju problema sa samim sobom pa da se osjećaju jadnijim aako kupe Škodu . Škoda ima cijelo vrijeme rast prodaje u proteklih 2-3 godine . Tako da molim lijepo :) 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pa za tih 13.000 EUR sto bi dao za Octaviju sa osnovnim paketom opreme, uzmem Audi A6 sa full opremom. Istina da je da taj A6 ima vec 200.000 km na sebi, ali siguran sam da moze izdrzati jos toliko...

The future is Fusion - AMD
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

je ali taj ti audi vise trosi skuplji za odrzavat sve skuplje . a skodica pa kap po kap .

13 godina
Vaš Auto Snova

Pogledaj po njušci . LJudi traže 17 000 € za audija sa 270 000 km . Znaj da ti je veliki servir 4000 kn a a baš dolazi , pa da su gume vjerovatno pojedene . Registracija skuplja . ZNači za 17 000 € dođeš do nekih 19000 €, a s tim novcima kupiš škodu za 1.8 tsi motorom i pristojnom opremom . 

14 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

je ali taj ti audi vise trosi skuplji za odrzavat sve skuplje . a skodica pa kap po kap .

Ako kupuje Audi A6 ne razmislja o tome koliko je skupo odrzavanje i tankanje... Ako razmislja o odrzavanju nek uzme Golf 4 i bog

17 godina
MaXt0r kaže...

Ako kupuje Audi A6 ne razmislja o tome koliko je skupo odrzavanje i tankanje... Ako razmislja o odrzavanju nek uzme Golf 4 i bog

Dapače, nemaš pojma kolko tisuća naivaca kupuje premium nove-rabljene limuzine ne vodeći računa čime će održavati... sve u balkanskom stilu "Bitno da se ima da susjedi zavide"...

14 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Pogledaj po njušci . LJudi traže 17 000 € za audija sa 270 000 km . Znaj da ti je veliki servir 4000 kn a a baš dolazi , pa da su gume vjerovatno pojedene . Registracija skuplja . ZNači za 17 000 € dođeš do nekih 19000 €, a s tim novcima kupiš škodu za 1.8 tsi motorom i pristojnom opremom . 

Cijene sam upoređivao kako je kod nas u BiH. Pogledaj ovaj A6 za oko 11.500EUR

http://www.pik.ba/artikal/5873638/audi-a6-3-0-tdi-quatro-2004mob-061605408/

13 godina
Vaš Auto Snova

Hahahaha koji kralj . Na auto od 40 000 eura stavio KLEBER gume hahaha :) 

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ima covika a6 pa ima para za odrzavat -.-''.

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

http://www.njuskalo.hr/auti/audi-a6-3.0-v6-tdi-line-oglas-5674023

Evo jedan 2.0, 225 KS, 14 tkm za 18 soma eura.

Ako idemo gledati A6 za 20 soma eura, ima ih dosta sa 100 tkm, ali su to auti sa 3.0 TDI ili 3.2 TFSI i full opremom.

Takva Skoda kosta i vise, a ista oprema se u njima vjerojatno ni ne nudi.

I ja mislim da je dosta takvih usporedbi. Audi je Audi, a Skoda je Skoda i bok.

Zasto onda vi koji ste za Skodu ne nosite "no name" odjecu, nego mora biti markirana? Uzmite istu takvu odjecu u robnim centrima, duplo je jeftinija, a opet je kakva takva marka?! Da ne govorim kakva se odjeca odabire prije subotnjeg izlaska?!

Znaci to da smo balkanci, da nekaj ne valja s nama? Ajde molim vas, nemojte biti licemjeri.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 14:03 (daniel.hajdinjak666).
14 godina
neaktivan
Ziga kaže...
MaXt0r kaže...

Dapače, nemaš pojma kolko tisuća naivaca kupuje premium nove-rabljene limuzine ne vodeći računa čime će održavati... sve u balkanskom stilu "Bitno da se ima da susjedi zavide"...

Onaj ko jedva skupi tih 13.000, 100 puta razmisli prije nego sto ih u nesto uloži, i skontat ce da to auto nije za njega. Onaj ko ima novca da nezna sta ce sa njega kupuje sta hoce, bez razmisljanja.

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

uzmem markiranu i nemarkiranu odjecu ..uzea san bia hoodie majicu u h&m za 329kn 3 pranja iz crne u sivu grebe itd. uzea san mcneal u p&c za 359kn sad je nosin i ugodna i sve..ali npr bmk za rebe i takva sranja.. tako da nije sve u mentalitetu.. covik koji skupi te pare i nema puno uzest ce nju prie ili neki mali hatchback a ne auto sa 225ks 12l/100km po njima ! -.-''

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 14:19 (Saint96).
14 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Hahahaha koji kralj . Na auto od 40 000 eura stavio KLEBER gume hahaha :) 

Odkud sad 40k eura? Gume su najmanji problem. Niko te ne prisiljava da te gume drzis na autu kad ga kupis...

13 godina
Vaš Auto Snova

Ma smiješno mi je to da je lik kupio auto koje je koštalo 40 000 eura kao novo a možda i više i stavio gume na njega koje kostaju 600 kn . 

16 godina
Rucipe kaže...

Ma smiješno mi je to da je lik kupio auto koje je koštalo 40 000 eura kao novo a možda i više i stavio gume na njega koje kostaju 600 kn . 

Momak ne pričaj gluposti, ajd mi nađi tu dimenziju za 600kn da odmah kupim 5setova za preprodaju i kleber gume su sasvim solidne gume, daj razmisli par minuta prije nego što napišeš glupost ili se informiraj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 16:39 (bik).
17 godina
Vaš Auto Snova

http://www.njuskalo.hr/auti/audi-s6-5.2-v10-oglas-5524465

Pogledajte ovaj S6, 400.000 tisuca km , full oprema. Fino je potrosio za gorivo..

Cudim se da su uopce ostavili te kilometre, obicno se sve skida.. :D

Ohne Audi geht es nicht..
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 17:13 (andreas11).
17 godina
Vaš Auto Snova

U toj trgovini takodjer prodaju ovu Skodu RS, cijena je nekako preniska...

Nista ne pise niti se vidi da nesto ne stima...

Truth in engineering.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ma nemoguće da su cijene ovako niske.
Nešto tu nije u redu. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Kako ne, Audiju sad kad pocnu odlaziti djelovi, ufff... ne znam ko ce to kupiti.

Ima jos jedan RS6 sa 400 tkm isto za 20 soma i jedan grobarski RS6 135 tkm za 20 soma.

Stvar je u odrzavanju. 4 amortizera dođu 60k kuna, pa sad racunajte dalje.

A za Skodu ne znam kak su cjene.

daniel
15 godina
neaktivan
andreas11 kaže...

Pogledajte ovaj S6, 400.000 tisuca km , full oprema. Fino je potrosio za gorivo..

Taj auto je u boljem i zdravijem stanju nego 90% gradskih automobila, ovo je vrlo vjerojatno, gotovo sigurno bio auto nekog direktora ili člana Uprave veće firme, praktički je stalno s toliko km godišnje bio na otvorenoj cesti i po Europi.

Ta mašina je neuništiva, jedino ju moraš natankati i mijenjati ulje i filtere. Drago mi je da su ostavili kilometražu, to je namjerno napravljeno da se pokaže izdržljivost i superiornost stroja, u tako malo godina.

Auto iznutra i izvana izgleda kao curica, vjerojatno se i o službenom vozaču profesionalnom radilo, znači sjedi iza, ipod u uši i probudite me kad stignemo. Ta šema. Sve izgleda bolesno očuvano, pogledaj siceve samo, volan, armaturu, na toliko km - nestvarno dobro.

Može biti sumnjivo, ništa ne kažem, može biti i da je auto kompletno preslagan, ali pravi meštar će to skužiti, ili ovlašteni servis. Auto je perverzno dobar, vidim tu na Kaptolu plavog takvog, SS mislim da su zadnja dva slova registracije, S6 = zvijer.

Faith divides us. Death unites us.
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 19:10 (thedream).
15 godina
neaktivan
Slash 666 kaže...

Ma nemoguće da su cijene ovako niske.
Nešto tu nije u redu. 

Nitko ti ne brani vidjeti auto na licu mjesta, ja bih tako napravio.

Faith divides us. Death unites us.
17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

Hah, sićan se te E34 {#}
Ali oni Polo je bia žešći Smijeh 

{#}

Polo ga je na kraju nadživia. {#}

Šteta BMW-a, odvrtia je bia 450,000km i nije moga više, izgubia kompresiju i na kraju se razletila klipnjača. Polić još uvik vozi, ima možda nekih 250,000km odoka, al i on je već zreo za penziju šta se motora tiče, tako da sad baš gledamo šta uzet, slatke muke. {#}

12 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Pozdrav svima! Malo bi se ubacio u raspravu :)

Nisam siguran koliko točno, ali sam čitao u Bildu da Škoda, posredno preko VW, dijeli sa Audijem dosta mehaničkih vitalnih dijelova, doduše za to sam se zainteresirao pred nekih godinu i pola kada sam uzimao auto, ali sumnjam da su odjednom počeli ugrađivati različite djelove, tako da ne kužim baš čemu toliko bježanje i gađenje Škode, u stvari u dobroj mjeri se onda blati i sam Audi...

Dizajn nove Oct nije nikako originalan, ali ima oštre i čiste linije. Nekom se to jako sviđa, dok je nekom predivan npr. Juke sa svojim specifičnim izgledom.

Škodilaka sam podosta vozio, prvu Oct 1.9 TDI, svaki dan od Rijeke do Zagreba... Vadili smo joj mast na autoputu, a tek u gradovima... Od semafora do semafora. U 7 godina blizu 300.000 kn, uz redovite servise i potrošni materijal, apsolutno nikakvog kvara. Samo znam da smo je vozili relativno često na dotezanje sajle od ručne, al to i nije  neka frka, ručnu je trebalo povući do ibera da zagrize, a ne onak kulturno po 10-ak cm.

Netko je spomenuo blaženi balkanski mentalitet :D Jbg, morate znati da Škoda nije ono kaj je bila pred 20 godina, a kad nas je Škodilak još uvijek predmet sprdnje. Starom su se smijali kad je kupio auto, Fabiu 1.4 MPI, 2000. godište, a sad nakon 13 godina susjed bi svakakve razmjene, za Škodicu kad je vidio da je auto doslovno toči i vozi.

kuku lele
14 godina
neaktivan
andreas11 kaže...

Meni je najsumnjivija unutrasnja ocuvanost tog auta...

Hebote vidio sam aute sa 200tkm u daleko gorem stanju nego ovaj, cak neki i sa 100tkm su gori. Ovaj doslovce ima minimalne znakove koristenja sto se tice interijera.

clock2much
14 godina
Vaš Auto Snova

što kažete na laborghini veneno?

meni je nekako pre futuristički nesviđa mi se što rade takve aute :/ bar ne takvi nagli prijelazi

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
protjeran
mate960 kaže...

Meni je najsumnjivija unutrasnja ocuvanost tog auta...

Hebote vidio sam aute sa 200tkm u daleko gorem stanju nego ovaj, cak neki i sa 100tkm su gori. Ovaj doslovce ima minimalne znakove koristenja sto se tice interijera.

To ti je voznja na otvorenom, ne haba ga puno po gradu, ne zulja komande i sl.

Makar pogledaj malo bolj, sic od vozaca je dosta razguzen, a mozda je i drugacija koza neg na serijali.

daniel
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice