Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.528.245
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

koje je dobro auto do 25000kn max. da nije prespor. 

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
14 godina
Vaš Auto Snova

...

Remember, remember the Fifth of November.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 15:04 (Apachy).
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova

Pa i nije baš, bila je usporedba, Mercedes E klasa US vs. EU, skoro 1500 dijelova različito.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina

Uzmi ovaj auto ako si vec očeš nešto brže :) http://www.njuskalo.hr/auti/mercedes-124-260-oglas-7499181 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
15 godina
neaktivan
Saint96 kaže...

Alfa 147 vrlo dobra se nađe 2003. godina naviše, 1.6TS za tu lovu. Na to bi ja išao, ide solidno, ne troši previše, manje km vrlo vjerojatno od sličnih dizela i za tu lovu jedan od best buyeva a opet da liči na nešto.

Faith divides us. Death unites us.
13 godina
Vaš Auto Snova

Ja sam i dalje za mečku :) Samo jedini je problem što zna posukat 13 + litara :) 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
15 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Ja sam i dalje za mečku :) Samo jedini je problem što zna posukat 13 + litara :) 

Dobro W124 je kultni Mercedes, ima tih sa bezbroj tisuća km, ali vjerujem da je cijena održavanja malo ipak prevelika, iako i njega možeš praktički na kiosku servisirati koliko polovnih dijelova ima, i starih karambola.

Kome se sviđa taj klasični stari dizajn, slobodno. Meni je to uvijek nekako Taxi auto, sa kolodvora na kraj svijeta. {#}

13 godina
Vaš Auto Snova

Taksi auta su ona koja imaju 2.5 dizel od čarobnih 88 ponija , a ovo je ipak 160 pastuha :) 

15 godina
thedream kaže...
Saint96 kaže...

Alfa 147 vrlo dobra se nađe 2003. godina naviše, 1.6TS za tu lovu. Na to bi ja išao, ide solidno, ne troši previše, manje km vrlo vjerojatno od sličnih dizela i za tu lovu jedan od best buyeva a opet da liči na nešto.

Mislim da su te Alfe 147 od 2003 ipak malo skuplje od 25k kn. 2001 se nađe za nekih 20-22k kn.

Postoje dva 1.6. Jedan od 77kW koji je ipak malo slabašan i 1.6 od 88kw koji je bolji izbor. Ali sigurno ne troše malo. Vjerojatno 10-11l gradske.

JTD je definitivno najbolji izbor.

http://www.youtube.com/watch?v=wTzMhtVX-NA
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

rodak mi je ima w124 srkala je pa je proda za 4000€ a bia joj napravia i servis na motoru i sve pa bi rade ovu alfu 147..

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
13 godina
Vaš Auto Snova

Reko da si da ne želiš spor auto do 25 k kn  i onda si ideš uzet alfu od 105 konja i 1400 kila .

14 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Reko da si da ne želiš spor auto do 25 k kn  i onda si ideš uzet alfu od 105 konja i 1400 kila .

inace ova ima 115ks do 100 9.8 i top speed 192. tako da to nije sporo za te pare. sporo je 12 sec i 170km/h

13 godina
Vaš Auto Snova

9.8  sec to 100  hahahaha :) 

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Ak hoces brzi auto so 25k kuna, uzmi CRX-a ili Civic 1.6 V-tec. 900 kila, ide, a ne trosi puno.

daniel
14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ak hoces brzi auto so 25k kuna, uzmi CRX-a ili Civic 1.6 V-tec. 900 kila, ide, a ne trosi puno.

gleda san bia civica nema ima samo 1.5 a crx mi e ruzan..ne svida mi se ona guzica !

15 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ili kockicu 325i i doviđenja.

http://www.njuskalo.hr/auti/bmw-serija-3-325i-oglas-5402891

Lijes na kotačima.

Inače za Alfu 147 znam iz prve ruke 1.6 77kW da ne troši previše jer ju frend s faksa ima godinama, praktički od izlaska, sa 200.000km još uvijek ga drži oko 8L po gradu što je izvrsno, kombinirano autoput-grad vjerojatno i litra manje, do nekih 130-140km/h.

Nije slabašan, zašto, ide uredno, to nije trkaći auto. Ako hoćeš jeftino, brzo i opasno - BMW trojka stara koju sam linkao, 325i. Cirkus od auta za šaku kuna, stražnji pogon, skoro 200ks, nema se šta dodati, elektronika praktički 0. Spreman za stup, stablo, drugi auto..

17 godina
thedream kaže...
Saint96 kaže...

thedream kaže...
Rucipe kaže...

Dobro W124 je kultni Mercedes, ima tih sa bezbroj tisuća km, ali vjerujem da je cijena održavanja malo ipak prevelika, iako i njega možeš praktički na kiosku servisirati koliko polovnih dijelova ima, i starih karambola.

Kome se sviđa taj klasični stari dizajn, slobodno. Meni je to uvijek nekako Taxi auto, sa kolodvora na kraj svijeta. {#}

@ thedream

vjeruj, puno skuplji bi mu servisi bili za tu alfu nego za mercedesa..jedan rodak ima alfu a drugi bas takvu mecku pa znam sta pricam..a da negovorimo o tome kako na 147 odlaze kugle spone i taj dio oko ovjesa kao blesav

15 godina
Vaš Auto Snova

Saint, jel ti to majke ti trebaš za sebe?

14 godina
neaktivan
mystik kaže...

Saint, jel ti to majke ti trebaš za sebe?

ne.. nego mi rodak je ima 124 pa me pita da pitan. draga je ona bila njemu ali trosi ko sam djava.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 17:02 (Saint96).
14 godina
protjeran
Saint9

Evo ti, 6th gen 118 kW 220 tkm, regan jos pol godine, taman spusti na 25k kuna. Rastegni se do 30k kuna, pa imas veci izbor tih sa 160 KS.

http://www.njuskalo.hr/auti/honda-civic-1.6-vti-oglas-7333578

A evo ti i Preludicu 99 kW. 

http://www.njuskalo.hr/auti/honda-prelude-2.0-oglas-4107823

Ova Preludica je 1300 eura 136 kW i za ostatak popravis karambol i regas je. Ima samo 77 tkm.

http://www.njuskalo.hr/auti/honda-prelude-prelude-oglas-1652825

daniel
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Tu zadnju će nine piknuti samo zbog motora. {#}

14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Da sam na njegovom mjestu i ja bi. Slupani su samo desni blatobrani i sofersajba. Djelovi dođu cca 2000 kuna+ farbanje. Odlican "deal".

daniel
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nemojte mu uvaljivati Honde,molim vas. :( 
mrzim vidjeti polupanu Hondu jer je netko letio s njom,a nema dovoljno iskustva. :( A ove honde koje si linkao imaju vrlo snažne motore.

Imaš i Golf 2,3,napraviš swap motora,VR6 turbo,i ko majka.  

Optimizam je nedostatak iskustva.
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Nine daj kupi ovu preludu
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
15 godina
neaktivan
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Nine daj kupi ovu preludu

već pregovaram da frend napravi mjesta u dvorištu za nju, jer kod mene ne stane {#} ako ništa budem samo komplet motor sa getribom i ecu-om uzeo, jer je ovo hebačka prilika..

@daniel

tnx na pronalasku.

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
13 godina
Vaš Auto Snova

nine nabaci neke slikice kada kupiš (slike mašine ) :)

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

jučer oko 11 na večer furam frenda do bille u dugave na bankomat, sparkam se na rikverc na parking tako da sam stražnjim krajem gledao prema ulazu, a taj dio je nadkriven.

dok je frend bio na bankomatu, onak sturiram iz fore i dotrčava frend, kao "isuse bože daj da i ja probam" {#} evo posnimio sam malo, ta nadstrešnica daje neki efekt tunela, i puno se glasnije čuje nego inače {#}

fascinira me kako obični 2.0 SOHC lijepo prima gas {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 20:12 (nine).
12 godina
Vaš Auto Snova

Na Laguni svako malo pregori žarulja u lijevom faru. Jel bi se isplatilo kupiti xenon kit, jel bi i on pregorio ili ne?

Btw kada se upale svjetla i stisne kočnica upale se sva tri lijeva žmigavca sa indikatorom kod kazaljki, a kada su svjetla ugašena opet se pale sva tri žmigavca ali se nepali indikator.

16 godina
moderator

Umjesto da kupuješ xenon koji nije legalan, odvezi auto električaru jer očito imaš nekoliko problema sa instalacijama...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice