Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.019
|
čitano: 16.522.675
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova

Može heads up? Nisam upućen :D

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Da, to bi ti bila najbolja opcija, jer ako nemas dodatno clanstvo, HAK uzima 300 kuna samo da upali kaion, a svaki kilometar je 8 kuna. Pljacka.

daniel
15 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ne moze ga slagati kad ima strane papire. 

Nabavi krutu vucu i odslepajte ga. Ili ako imas HAK-ovu iskaznicu (ne obicnu, nego Premium), voze ti ga doma, samo smuljaj da ti je riknul u Vodicama i nakaci neke table gore.

Pa koji ga je ku... uzimao uopće? 

Ma da se to izvesti,i nekome prodati,sve se ono može popraviti sa gitom. {#}

Ako tip može dobit 1000+,ma malo više od 1000 kn za Ladu Samaru,da ju restaurira,što ne bi ovaj dobio neke pare. :D 
Samo da ga stavi u strane stranice za prodaju.  

Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
neaktivan
nine kaže...

i ja isto.. čovijek kaže da stoji već 5 godina, ali da ju redovito pali i da je što se tiče mehanike u jako dobrom stanju.. ma samo da su motor i getriba na mjestu, više mi niš ne treba {#}

samo se pitam kako mu takav auto može stojati 5 godina da ga nije išao složiti ili nešto..

Da baš je čudno da auto stoji 5god i nije ga prodao, ajde da ga je mislio slagat pa skuplja lovu, ali nemre ga regat tak da to otpada.

Nadam se da nije neka mućka. Al nisi glup, znam da ćeš detaljno sve ispipat prije kupovine{#}

Sretno{#}

15 godina
neaktivan
nine kaže...

evo sve sam dogovorio u vezi preuzimanja auta, samo ga moram otići pogledati i smisliti prijevoz auta iz vodica do zg-a.. {#}

ludilo

Faith divides us. Death unites us.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Može biti sretan ako mu netko isplati 50K Kn za djelomično karambolirano vozilo, deset godina staro, na koje treba platiti porez, neregistrirano u RH, s 204t km.

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-touareg-5.0-v10-tdi-automatik-oglas-7537690

14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Može biti sretan ako mu netko isplati 50K Kn za djelomično karambolirano vozilo, deset godina staro, na koje treba platiti porez, neregistrirano u RH, s 204t km.

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-touareg-5.0-v10-tdi-automatik-oglas-7537690

Talijan...

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
14 godina
protjeran

kontak - osijecko-baranjska

lokacija - zagrebacka

table - žabarija

I kaj da si sad covjek misli? Vjerojatno kolko dođe servis za V10.

daniel
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@veki

tnx.. a ne znam ni sam, u dvoumici sam dali da odem prvo samo pogledati, ili da vjerujem čovjeku na riječ pa se odmah zaletim sa nekim dole sa kamionom.

malo mi je mutan sa svojom pričom, ali možda sam ja kao i obično previše sumnjičav {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Odi prvo solo pogledati, pa ak je sve u redu, lako dođes s kamionom. Kad ga uzmes, vratiti ce ti se visestruko, a kamoli tih 50 eura benge kaj si otisel pogledati. Da ne cimas frenda s kamionom bez veze ak nije zicer.

daniel
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ma mislim da će tako i biti.. takve stvari nikada nisu 100% zicer {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

citiram kolegu:

"3500 ccm, m30 motor, pojačan na cca 250-260 ks,(bregaste, šireni kanali, komplatni ispuh od inoxa po mjeri...) + 150 ks nitro. turbo u pripremi. znači, preko 400 ks. diferencijal+poluosovine od 1,8 a drži svu snagu. (još k tome na slickovima) ni sam ne vjerujem.

ubrzanje 402 m- 14,1 sek. bez nitra
0-100 6,5 sek bez nitra.
0-100 4,5 sek sa nitrom"

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.3.2013 19:58 (luka_cro).
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

Jel to onaj koji je bil u koncesiji zimske sluzbe ove zime?

daniel
16 godina
neaktivan

Jel to onaj koji je bil u koncesiji zimske sluzbe ove zime?

je

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

E pa vidis, da skine te bumpere, imal bi bolja prolazna vremena. Osim ako covjek doma nema zracni tunel, pa zna kaj radi.

Reci mu nek skine, pa proba.

daniel
16 godina
neaktivan

E pa vidis, da skine te bumpere, imal bi bolja prolazna vremena. Osim ako covjek doma nema zracni tunel, pa zna kaj radi.

Reci mu nek skine, pa proba.

tu ispod su kileri i usisne cijevi pa mora biti s necim pokrito da se nebi vidlo.noob.

17 godina
Vaš Auto Snova

Da ima 3 sek do 100 nevrijedi mu kad je izvana ruzan, a kad sjednes unutra kao da si sjeo u mikrovalnu.

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ajde daj ne ser*** meni je auto hebeni.

a i da imam takvu makinu zadnja stavka bi mi bilo kakav auto ima bumper ispred.

15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

ajde daj ne ser*** meni je auto hebeni.

a i da imam takvu makinu zadnja stavka bi mi bilo kakav auto ima bumper ispred.

Prva stavka bi mi definitivno bilo neizbježno raspadanje cijelog prijenosa kad ugradi turbo.
Mogu mislit kakve kočnice ima, i vjerojatno je samo opruge odrezao :D 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

citiram kolegu:

"3500 ccm, m30 motor, pojačan na cca 250-260 ks,(bregaste, šireni kanali, komplatni ispuh od inoxa po mjeri...) + 150 ks nitro. turbo u pripremi. znači, preko 400 ks. diferencijal+poluosovine od 1,8 a drži svu snagu. (još k tome na slickovima) ni sam ne vjerujem.

ubrzanje 402 m- 14,1 sek. bez nitra
0-100 6,5 sek bez nitra.
0-100 4,5 sek sa nitrom"

Taj se prodavao na njušci prije jedno godinu/dvije, al imao je ovakav motor koliko se sjećam i bila je neka šema, kupiš auto i možeš bilo kad doći napunit bocu sa nitrom kad ju potrošiš, čovijek ju navodno doma sam puni...

BTW: slućajno sam naetio na video, neko je ostao bez quada prošle godine{#}, sreća nitko nije stradao

al šteta hachi roka, ko će djelove sad nać za njega...

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Zašto o zašto svi kad rade električni auto, rade neko sranje futurističkog izgleda. Znam da je ovo njesra samo za dostavu cvijeća po gradu, al ono..

Svaka čest tesli, jedini oni stvarno žele progurat električni auto na tržište..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
odjavljen
cecenac kaže...

Zašto o zašto svi kad rade električni auto, rade neko sranje futurističkog izgleda. Znam da je ovo njesra samo za dostavu cvijeća po gradu, al ono..

Svaka čest tesli, jedini oni stvarno žele progurat električni auto na tržište..

Slažem se s tobom, očito im još uvijek nije stalo da to bude ozbiljno, ali ne brini, samo se treba strpiti.

Ali kad pogledaš ionako je većina takvih koncepata futurističko, pa na cesti završi nešto mnogo konzervativnije.

Svi smo mi Mentalist.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Vidio neki dan ovakvog sličnog u Zagrebu, mislim si another dosadni Passat, ono nešto sumnjivo 4 ispuha lik ima straga -> sigurno neki seljo jel, približam se, W8 4motion piše, ja ono - wooot! {#}{#}

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-passat-4.0-w8-oglas-7133611

Faith divides us. Death unites us.
13 godina
Vaš Auto Snova

Da da passat sa 4.0 v8 . Ide brutalno još samo da ga ima u verziji s mehaničkim mjenjačem bio bi još bolji . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

V8 i W8 nije isto,uostalome,kome treba mehanički mjenjač? Ako se misli na automatik,jel. Nije ti ovo America. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
15 godina
neaktivan
turbojc kaže...

V8 i W8 nije isto,uostalome,kome treba mehanički mjenjač? Ako se misli na automatik,jel. Nije ti ovo America. 

Mislio je na ručni mjenjač, ne automatski.

Glupo je reći kome treba automatik, neki ljudi ih vole. Susjed je kupio 407 karavana automatika, sporije šalta, auto ide lošije nego sa ručnim i više troši, ali njega to ne smeta, rekao je da više neće kupit auto sa ručnim mjenjačem.

12 godina
Vaš Auto Snova

Frend ima Audia A6 2.5tdi quattro 2000g. bunker je otključao sa ključem, ključeve ostavio u njemu zatvorio ga i auto se zaključo. Sad nezna kako bi ga otključao jer nema rezernog ključa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.3.2013 15:50 (macgyver 53).
17 godina
thedream kaže...

Vidio neki dan ovakvog sličnog u Zagrebu, mislim si another dosadni Passat, ono nešto sumnjivo 4 ispuha lik ima straga -> sigurno neki seljo jel, približam se, W8 4motion piše, ja ono - wooot! {#}{#}

http://www.njuskalo.hr/auti/vw-passat-4.0-w8-oglas-7133611

Takvog crnog mi je susjed demoliral do prije 2 god :)

Uglavnom covjek poznat po razbijanju auta... Tako je sredil i tu zvjercicu...

Jbg... Kad covjek prelako dojde do velikih para, ne zna pazit na stvari kupljene takvim novcem...

Truth in engineering.
14 godina
protjeran
macgyver 53 kaže...

Frend ima Audia A6 2.5tdi quattro 2000g. bunker je otključao sa ključem, ključeve ostavio u njemu zatvorio ga i auto se zaključo. Sad nezna kako bi ga otključao jer nema rezernog ključa.

Ja ostavil isto tak u bravi. Dosel neki bravar i za manje od minutu mi otkljucal auto za 120 kn. 

Jedino ne znam kakav kljuc ima, meni je na Civic-u bil dosta jednostavan.

daniel
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice