Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.525.288
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Vaš Auto Snova
macgyver 53 kaže...

Na Laguni svako malo pregori žarulja u lijevom faru. Jel bi se isplatilo kupiti xenon kit, jel bi i on pregorio ili ne?

Btw kada se upale svjetla i stisne kočnica upale se sva tri lijeva žmigavca sa indikatorom kod kazaljki, a kada su svjetla ugašena opet se pale sva tri žmigavca ali se nepali indikator.

Imaš ti gadnih problema sa elektronikom, vozi to nekomu.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Da, policija čujem lovi te hexon lampe / njuškalo itd samo tako, dosta kazni se ispiše na licu mjesta.

Faith divides us. Death unites us.
14 godina
neaktivan
club3d kaže...

Kupujem auto dizel pa mi je ovaj zapeo za oko kakvi su mazda automobili???

http://www.njuskalo.hr/auti/mazda-323-sedan-2.0-ditd-oglas-7322400

Očuvanost : izvrsno - samo je malo trul!

12 godina
Vaš Auto Snova

Znači xenon nemože pregorit {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Frend prodaje takvu Mazgu dizela sa 160tak tkm, pa može na PP, javi se pa ti dam čovjekov broj, u Zagrebu je auto.

EDIT: Vratio se na Audi {#}, A4 je kupio, onaj sa LED-om naprijed, ne znam koja je to godina 2007+, tu negdje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 20:45 (thedream).
16 godina
moderator
macgyver 53 kaže...

Znači xenon nemože pregorit {#}

Naravno da može.

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina

not bad, nine. {#}

Inače, plan je dogodine staviti GTD body kit na auto. Maknut zekonju i TDI slova.

i jedan pjesmuljak o audiu. kontam samo djelove. {#}

EDIT:ne stavim link. (retard)

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 21:15 (mystik).
15 godina
neaktivan
nine kaže...

jučer oko 11 na večer furam frenda do bille u dugave na bankomat, sparkam se na rikverc na parking tako da sam stražnjim krajem gledao prema ulazu, a taj dio je nadkriven.

dok je frend bio na bankomatu, onak sturiram iz fore i dotrčava frend, kao "isuse bože daj da i ja probam" {#} evo posnimio sam malo, ta nadstrešnica daje neki efekt tunela, i puno se glasnije čuje nego inače {#}

fascinira me kako obični 2.0 SOHC lijepo prima gas {#}

Pih {#}{#}{#} 3...2...1....

17 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nine ne želim biti grub, al meni to zvuči kao prigušena motorna pila. {#}

Inače lijepa reakcija na gas, baš se primjeti da je otvoreniji ispuh, brzo diže i spušta okretaje, što se meni osobno i ne sviđa baš, al okey.

Kad je zvuk u pitanju kod ovih 'pristupačnijih' auta(znači ne neki tamo V12 elita i slični), BMW-ov redni 6cyl mi je oduvijek imao najnaj zvuk. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 21:55 (Penryn).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ne znam zašto sam se ponadao da ćeš staviti svog dizla kako baca salve dima {#} ali ajde, zeka peka pa evo ti TU {#}

RS3 rabljeni je vani cjenovni rang nissana GTR-a isto rabljenog ofc {#} juss FYI

@Penryn

nije ti baš nešto pristupačan auto LOL..

i da slažem se.. kako ga je frend turirao, i još zvuk pojačan zbog nadstrešnice čak i malo zvuči kao motorna pila {#} u živo nije tako

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 21:59 (nine).
17 godina
neaktivan
nine kaže...

@Penryn

nije ti baš nešto pristupačan auto LOL..

i da slažem se.. kako ga je frend turirao, i još zvuk pojačan zbog nadstrešnice čak i malo zvuči kao motorna pila {#} u živo nije tako

Dobro ne mislim sad na točno na E92 nego ove starije kockice, kamatarke, E36 itd. koji imaju rednih 6. Stari mi je prije skoro 10 godina imao E34, 2.0l 6cyl, 150KS. Malo konja na auto od skoro tonu i pol, al što je tutnjao ajme, i to sa stock ispuhom. 

Da znam, vjerujem da je uživo barem 10x bolje, baš bih volio čut da sam bliže ZG-u. {#}

12 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

čuo sam da su mazda izdržljive i samo odem kod prijatelja i on mi to spredi u 5 min

15 godina
neaktivan
nine kaže...

ne znam zašto sam se ponadao da ćeš staviti svog dizla kako baca salve dima {#} ali ajde, zeka peka pa evo ti TU {#}

RS3 rabljeni je vani cjenovni rang nissana GTR-a isto rabljenog ofc {#} juss FYI

Nije još spreman, ni on ni publika. {#}{#}

RS3 u nekim varijantama ima i performanse GT-Ra što je najbolje. {#} Ne možeš naravno 340 i 500+ HP Nissan 35tku uspoređivati, ali ima i RS3 sa 400+ KS koji idu doslovce

http://www.autoevolution.com/news/mtm-audi-rs3-with-472-hp-sound-video-44563.html

Mislim na MTM naravno.

http://www.mtm-online.de/en/Audi/RS3-Sportback/2-5-TFSI-250-kW-340hp-quattro?FZID=RS3SB250Q&KIT=mrs3340472qxe

Bubreg dam za ovo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.3.2013 22:28 (thedream).
15 godina
neaktivan
club3d kaže...

čuo sam da su mazda izdržljive i samo odem kod prijatelja i on mi to spredi u 5 min

Koje, hrđu? 5min? I ne baš, jedino da ostruže i pošprica lakom u spreju ili nečim žnj. Ima tu posla, pogotovo ako hoćeš temeljito odraditi, da si miran idućih x godina.

16 godina
neaktivan

Hah, sićan se te E34 {#}
Ali oni Polo je bia žešći Smijeh 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Ouuuuu. Wait a second.

{#}

Nemoš mi stavit RS3 u istu rečenicu sa GT-Rom. Nikakve verzijice, tjuninge i što ja znam ni po jednom kriteriju nemaju performanse kao GT-R. 

A da onda ne pričamo ako ulupaš tih 25k €(koliko kaže u jednom reviewu na youtubeu) u GT-R da dobiš AMS Alpha 9. 

15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Nije još spreman, ni on ni publika. {#}{#}

RS3 u nekim varijantama ima i performanse GT-Ra što je najbolje. {#} Ne možeš naravno 340 i 500+ HP Nissan 35tku uspoređivati, ali ima i RS3 sa 400+ KS koji idu doslovce kao metak.

http://www.autoevolution.com/news/mtm-audi-rs3-with-472-hp-sound-video-44563.html

Mislim na MTM naravno.

http://www.mtm-online.de/en/Audi/RS3-Sportback/2-5-TFSI-250-kW-340hp-quattro?FZID=RS3SB250Q&KIT=mrs3340472qxe

Bubreg dam za ovo.

Na yubitou traje akcija, honda za tog audia RS3 {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.3.2013 9:09 (1BIT).
17 godina
Vaš Auto Snova

Ovo bi jako volio imati :)

Ak ce bit malo srece da ide vecinom po zamisljenom planu, krajem sljedece godine bi ju mogel dokotrljat doma :)

Auto mi se cini kao odlican po pitanju cijene/kvalitete.

Truth in engineering.
13 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Moj auto iz snova je OPEL KADETT samo kad čuješ njegov zvuk tratrartrbrtrtatra ma auto je ZMAJ...................

15 godina
neaktivan
ilyaz97 kaže...

Moj auto iz snova je OPEL KADETT samo kad čuješ njegov zvuk tratrartrbrtrtatra ma auto je ZMAJ...................

ni sluga ovome {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
17 godina
Vaš Auto Snova

joj e danas sam se tak nazivciral da to nije istina. uglavnom zenska se vozi 30 tamo di je 50. priblizava se semaforu a on je zeleni i zenska usporava. omfg. i nastavljam se voziti 3 km iza nje i onda sansa za prestizanje, downshift u 2 i gas. odmah mi je bilo lakše {#}

mislim ok se voziti po propisima. tamo di je 50 vozis 50. ali pa nemozes se vozit 30kmh, 5 km tamo di je 50kmh. i jos onda ako ti je na semaforu zeleno, usporiti na jedva 20. mislim omg

16 godina
neaktivan
Volim miris friško pečenih tranzistora.
14 godina
Vaš Auto Snova

u tom je i stvar :P

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
13 godina
Vaš Auto Snova

Evo predstavljena je i nova  Škoda Octavia 3 .

Dolazit će sa 4 turbo benzinska (TSI) motora  te 3 turbo dizleska motora (TDI) .

Ponudu benzinskih motora ćinit će 1.2-litreni turbak snage 86 -hp i 105 -hp  , 1.4 -litreni turbak snage 140 hp , 1.8 -litreni turbak snage 180 hp .

Dizlesku ponudu će činiti 3 motora . Prvi i najslabiji će biti 1.6 -litreni TDI snage 90-hp , 1.6-litreni TDI snage 105 i 110 ks te vrh ponude 2.0 TDI snage 150 hp . 

Svi dizelski motori će biti opremeljeni common-rail tehnologijom direktnog ubrizgavanja . 

U ponudi će biti također Dsg sa 6 i 7 stupnjeva prijenosa  i manualni mjenjač sa  5 i  6 stupnjeva prijenosa . 

Standardna veličina naplataka će biti 16 ''.

Cijena najlošijeg modela bi trebala biti 13 000 € . 

Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
14 godina
protjeran
Rucipe kaže...

Audi A6 2005. Orginalni su, nema kaj. A na ovom 1.2 bi trebali dati u gepeku bar jos 2-3 turbine, da covjek moze uredno mjenjati do nekih 100 tkm.

daniel
14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...
Rucipe kaže...

Audi A6 2005. Orginalni su, nema kaj. A na ovom 1.2 bi trebali dati u gepeku bar jos 2-3 turbine, da covjek moze uredno mjenjati do nekih 100 tkm.

sta je lose ako lici na audia.. tako su rekli za jaguar xk da previse lici na aston martina. sta je tu lose ? dobijes auto od 280000kn + za 100000kn

Some say that he resined a job in Rome to have a fulltime job in here in London and that all of his legs are hydraulic... all we know is, he's called the Stig.
13 godina
Vaš Auto Snova

Evo šta je tebi bolje ? Audi sada već star 6-7 godina i sa 200 000 km ili nova Škoda  sa 4 godine jamstva i 0 km za otprilike iste novce ???  

39 Škoda
3 Audi
Kupujem kućište do 300 kn (polovno) s što boljim cable managmentom i sa što više ventilatora . Ponude na pp.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice