- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Acura NSX
...trenutno koncept...but someday...
Koncept već 10 godina, više manje.
Jednog dana uzeti staru bmw kockicu i kompletno je restaurirati... to bi si ovako za gušt... to se ne bi vozalo svaki dan http://www.avto.goodfon.com/bmw/wallpaper-252893.html ovako nešto
Radi se Castrolu Egde 5W30.
Nažalost, nisam se sjetio pitat prije koliko traže za litru. Al ok, kud sve, tud i to.
U Tokiću je litra tog ulja 115 kuna.
Acura NSX
...trenutno koncept...but someday...
Koncept već 10 godina, više manje.
Do 2015.
Jednog dana uzeti staru bmw kockicu i kompletno je restaurirati... to bi si ovako za gušt... to se ne bi vozalo svaki dan http://www.avto.goodfon.com/bmw/wallpaper-252893.html ovako nešto
Evo još jedan lijep primjerak KLIK
E ovo ja zovem pojavom.Samo ih je malo original ostalo...
Ajd, bar imate ralicu kad padne snijeg.
Prednji branik na bemburi je najblaže rečeno katastrofa...
Audi S2 limo - moj auto snova
- proizvodnja samo 1993.
- izrađeno samo 303 komada
- 2.2T 20V 5zyl. 230ks
- 0-100 za 6sek
- max brzina 250km/h
EDIT: pronasao sam jednu sto se prodaje, evo LINK
evo i sadasnji auto od tog istog kolege...mozda vam se ovaj vise svida...taj ima 300ks cini mi se...
jel to serijski postavljen tako nisko ili?
evo i sadasnji auto od tog istog kolege...mozda vam se ovaj vise svida...taj ima 300ks cini mi se...
serijski je 215ks.
nego nekako mi je slab ispuh za 300ks, ako stavrno ima 300ks onda ga ispuh gadno guši, eto reci frendu :P
serijski je 215ks.
nego nekako mi je slab ispuh za 300ks, ako stavrno ima 300ks onda ga ispuh gadno guši, eto reci frendu :P
serijski je 265ks cini mi se..215ks nije sigurno..
mislim da je serijski tako, al nisam siguran...da odma razrijesimo dileme hamann su samo naljepnice :D
Nego,dečki,auto snova,a ne auto kolege. :P
Btw,ha joj,moj auto snova... Da je bar jedan,al neka...
Dodge Charger iz 1969-e godine.
http://4.bp.blogspot.com/-nRndAD7RsgQ/ULuK6nwZoaI/AAAAAAAAGKQ/Abm6k2YnV9Y/s1600/1968_dodge_charger-pic-3963766555606995350.jpeg
Nego,dečki,auto snova,a ne auto kolege. :P
Btw,ha joj,moj auto snova... Da je bar jedan,al neka...
Dodge Charger iz 1969-e godine.
http://4.bp.blogspot.com/-nRndAD7RsgQ/ULuK6nwZoaI/AAAAAAAAGKQ/Abm6k2YnV9Y/s1600/1968_dodge_charger-pic-3963766555606995350.jpeg
2 godine na forumu pa nezna stavit link kako se spada na forum. :P
Meni je cilj jednom bar na mjesec dana imati VW Karmann Ghiu.
A kad položim, ako još uvijek budem zagrijan za Ghiu, planiram ovaj auto kupiti kao neko prijelazno razdoblje.
Ali to su samo maštarije, imam još par godina do vozačkog pa ćemo dalje viditi. :)
Pa kad nisam bio baš aktivan na forumu te 2 godine.
Ahah, samo naljepnice. Strašno.
I da je kupio kit, pa stavio naljepnice, malo je seljački. Ovako je ekstra seljački.
Još mu samo fali KENWOOD i PIONEER na prednjem i stražnjem staklu.
Baš tako...
Ja ne kužim te ljude kaj po autu lijepe GTI, GSI, Racing i slične naljepnice. Po meni je to toliko seljački da je to katastrofa...
Frend kupi novog Scirocca i onda od iza nalijepi veliko slovo R, naprijed na branik Racing, a pod haubom 1.4 TSI sa 120 konja... Frend mi je, al je kreten...
Baš tako...
Ja ne kužim te ljude kaj po autu lijepe GTI, GSI, Racing i slične naljepnice. Po meni je to toliko seljački da je to katastrofa...
Frend kupi novog Scirocca i onda od iza nalijepi veliko slovo R, naprijed na branik Racing, a pod haubom 1.4 TSI sa 120 konja... Frend mi je, al je kreten...
Jel taj frend-kreten tebi lupio palac dolje?
Ma garant da je.
Ali da,nema mi ništa jače nego kad se netko tako uživljava da je neka faca opasna,a ispod haube pile. 1.2 motor sa punih 60 konja!
a ispod haube pile 1.2 motor sa punih 60 konja!
Vruuummmmm, brm, brm Fiat Punto!
Ili Renault Clio
BTW: ne kužim to vaše prepiranje, pa recesija je, recimo čovijek ima želju kupit pojačanu (sportsku) verziju nekog auta i zbog povečanog održavanja i potrošnje kupi osnovni model, jer će imati manje izdatke za njega i najjeftinije riješenje mu je kupit neku naljepnicu koja opisuje pojačanu verziju, samim time si je ostvario pola svoje želje, zato jer će se voziti u autu koji ga manje košta, a ljudi oko nega će misliti kako vozi pojačanu verziju, na primjer kupi seat ibizu/leon i na stražnji kraj naljepi slova cupra ili na renault cliu naljepi RS ili na hondu civic naljepi Type-R...itd, naravno glupost je vidjeti naljepnicu V8/V12 na takvim autima i ostale poput tih...
Ili Renault Clio
BTW: ne kužim to vaše prepiranje, pa recesija je, recimo čovijek ima želju kupit pojačanu (sportsku) verziju nekog auta i zbog povečanog održavanja i potrošnje kupi osnovni model, jer će imati manje izdatke za njega i najjeftinije riješenje mu je kupit neku naljepnicu koja opisuje pojačanu verziju, samim time si je ostvario pola svoje želje, zato jer će se voziti u autu koji ga manje košta, a ljudi oko nega će misliti kako vozi pojačanu verziju, na primjer kupi seat ibizu/leon i na stražnji kraj naljepi slova cupra ili na renault cliu naljepi RS ili na hondu civic naljepi Type-R...itd, naravno glupost je vidjeti naljepnicu V8/V12 na takvim autima i ostale poput tih...
nitko nece misliti kako vozi "pojacanu verziju" jer oni koji znaju kaj znaci oznaka RS, FR, CUPRA, GTI, ///M i sl. znaju i kako ostatak auta treba izgledati, kako se treba cuti i kako treba ici...one ostale zaboli ona stvar i za auto i za neka slova pokeljena na njemu...
Ili Renault Clio
i opet se z aviona vidi da je "osnovni model"... bolje da si prispara te novce za naljepnice i kupi bolje gume/ulje.... veca korist
nitko nece misliti kako vozi "pojacanu verziju" jer oni koji znaju kaj znaci oznaka RS, FR, CUPRA, GTI, ///M i sl. znaju i kako ostatak auta treba izgledati, kako se treba cuti i kako treba ici...one ostale zaboli ona stvar i za auto i za neka slova pokeljena na njemu...
Mislim da je 1BIT bio sarkastičan.
Naravno da se vidi razlika između osnovnih i sportskih modela.
Pa sta sad plavusa sa cicama zna jel auto R ili nije, ona dok vidi Type R napali se i gotovo...vi ga sad isto glumatate...
Ove ili sljedece godine dolazi vw golf 7 , jednostavno strava od auta :)