Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.024
|
čitano: 16.527.910
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Vaš Auto Snova

dobila udarac kako??

daj poslikaj ako je moguće kako izgleda ili bar probaj bolje objasnit

ravnanje i lakiranje je oko 100€

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 14:20 (XXX-Man).
14 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

dobila udarac kako??

daj poslikaj ako je moguće kako izgleda ili bar probaj bolje objasnit

Ogrebla na parkirnom stupicu pri izlazenju iz parkinga .. Kako je motala, tako je zakacila stupic i onako je zakrivljena ogrebotina u padu te je ispod nje nastalo to ulegnuce .. Nije duboko ulegnuce, ogrebotina je samo povrsinska, no osjeti se da se lim pomaknuo i vidi kad se zagledas iz nekog kuta ... 

Nazalost auto nije nas pa nemrem poslikat , ovo je nekak najbolje kak mogu objasniti ... 

16 godina
moderator

to onda ravnanje i lakiranje najvjerojatnije...

možda, ali samo možda bi prošlo bez lakiranja...ali uvijek se tu vidi iz nekog kuta da je drugačije...

ovisno o vrsti laka na autu računaj 700kn pa do duplo toliko

osiguranje pokriva jedino ako auto ima kasko (i to opet ovisi o vrsti police)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina
Vaš Auto Snova

Vjerovatno bi se moglo rjesit sa vakumiranjem i poliranjem.

Tesko ces ovdje dobit precizan odgovor, mozemo svi samo pogadjat dok se ne vidi uzivo.

Pricekaj sutra i trk do poznatijeg limara da ti da procjenu.

Truth in engineering.
17 godina
Vaš Auto Snova

A kakva su to zadnja bocna vrata? Inace znam da imaju zadnja lijeva, zadnja desna i gepek, a za ovo tvoje prvi put cujem.

I 99.99% da ti to osiguranje nece platit, pa nisu vesla sisali da svakom popravljaju aute kak se kom digne..men je prednji desni branik malo ogreban i sta da ja sad ostruzem kad ga uterivam u garazu npr i zovem odma osiguranje? Nemoj se glupirati..nije to prometna nesreca vec krivnja vozaca na svom vozilu i zasto bi to oni popravili? omfg

15 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova

Kasko to popravlja, samo vidi što ti je isplativije, plaćati skuplju policu ili platiti taj sitni popravak.

Svi smo mi Mentalist.
16 godina
neaktivan

Ako je kasko, to ti popravljaju ;) 

Nama je na terenu onaj pokrov ispod motora otišao, pa je kasko sve sredilo... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Kasko popravlja sve osim šteta izazvane sudarom u pijanom stanju, barem mislim, nisam potpuno siguran.
Ali opet, druga stvar je kasko a druga obično osiguranje. 

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
15 godina
odjavljen
Slash 666 kaže...

Kasko popravlja sve osim šteta izazvane sudarom u pijanom stanju, barem mislim, nisam potpuno siguran.
Ali opet, druga stvar je kasko a druga obično osiguranje. 

Ovisi što si ugovorio, možda može i to prihvatiti, možda i ne.

To je već individualno.

Svi smo mi Mentalist.
17 godina
Vaš Auto Snova

Ovo je strašno 

Snijega mrvicu a ekipa ni ne može krenuti s semafora

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.1.2013 20:32 (Ziga).
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Nema kasko, stoga to osiguranje ne moze popraviti i nikom nista, hvala na opasci  .. Nema potrebe za cudenjem sto sam pokusao pomoci na sto bezbolniji nacin ... 

Popravit ce se, nije nesto velika sila jer automobilu nije nista strasno .. Isto tako ce se obici vise autolimara, kod koga bude jeftinije kod tog ce se obaviti .. 

Javit cu rezultate, stay tuned ! {#}

16 godina
moderator
fakEEE kaže...
kod koga bude jeftinije kod tog ce se obaviti ..

nije baš uvijek najbolja opcija...

najjeftiniji su obično teški fušeri...

15 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Ovo je strašno 

Snijega mrvicu a ekipa ni ne može krenuti s semafora

Jutros opet pola metra LOL na autu, prilazima zgradi itd. Ceste su još nekako uspjeli održati, svaka čast na tome ovaj put, al mora bolje.

Faith divides us. Death unites us.
14 godina
Vaš Auto Snova

Ouuu yeaah!

Biti ili ne biti pitanje je sada.
15 godina
neaktivan
thedream kaže...

Jutros opet pola metra LOL na autu, prilazima zgradi itd. Ceste su još nekako uspjeli održati, svaka čast na tome ovaj put, al mora bolje.

Ja jučer nisam izašao iz kuće čitav dan, ostavio sav snijeg, preko noći još napadalo.. u jutro se digao 20 min. ranije, zgurao snijeg sa auta, sjeo unutra i ralica mod do kraja ulice lol {#} na kraju pre-rano stigao na posao lol

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
15 godina
neaktivan
nine kaže...
thedream kaže...

Ja jučer nisam izašao iz kuće čitav dan, ostavio sav snijeg, preko noći još napadalo.. u jutro se digao 20 min. ranije, zgurao snijeg sa auta, sjeo unutra i ralica mod do kraja ulice lol {#} na kraju pre-rano stigao na posao lol

Ja sam 20min kasnio a sat ranije izašao da čistim, na kraju u robi od posla čistio i naravno, mokar ko voda za tih 1h. Trči doma, tuš, nova roba i na posao sad {#}. Sebi i curi čistio, fino je bilo, mrvu bolje nego prošli put, ono je tragedija bila.

A i ceste što sam spomenuo, valjda su ih dobro zasolili još jučer. Ja sam lopatao {#}, nisam htio traktoriranje-mod, kasnije ugasio ESP koliko gumb dopušta i pravac nizbrdo ROFL. {#} Vrag me odnio ako bolje ne vozim po snijegu i kiši bez njega.

17 godina
Vaš Auto Snova

Ja se digao u 5:45, čistio snijeg od 6 do 7:10...imam garažu i dvorište koje je na nižoj razini od ulice... prava muka za čistit.. i još dođem na posao a ništa očišćeno (a imamo divovski parking za 100 auta)-

16 godina
Vaš Auto Snova

Snijeg -> Quattro power! :)

Evo jedna prigodna :)

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Valjda će dijeliti lopate i metle na poslu {#} gle ovo vani, za Zagreb konkretno, biti će ga preko pola metra opet, show.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ja upravo pogledao kroz prozor, auto mi je već zameten skroz lol... ali u principu me ne brine za put doma, ove moje 5g stare savulje su zakon po snijegu.. jedino su po mokrom katastrofa lol.

što se tiče grada, vidim po portalima opet pljuju po zimskoj službi, ja se iskreno ne mogu požaliti .. sve osim moje ulice (100tinjak metara) je bilo počišćeno (ulicu je počistila honda ralica LOL).. naravno na nekim dijelovima je bilo snijega, ali zna se da se sve uspije očistiti tek koji dan nakon što prestane padati..

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova
Sva sreća pa kod mene nema puno. Ni ne pada više. Btw. Jednostavno se uploada sa moba. :D EDIT: nisam skužio da je okrenuto.
Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 10:29 (dombak1608).
17 godina
Vaš Auto Snova

kod mene ga ima doslovce pola metra. jbt smrzo sam se na traktoru dok sam cistil {#}. s autom nisam imal sanse da izađem iz garaze.

i jos govno pada koda da mu nema kraja

14 godina
neaktivan
nine kaže...

ja upravo pogledao kroz prozor, auto mi je već zameten skroz lol... ali u principu me ne brine za put doma, ove moje 5g stare savulje su zakon po snijegu.. jedino su po mokrom katastrofa lol.

što se tiče grada, vidim po portalima opet pljuju po zimskoj službi, ja se iskreno ne mogu požaliti .. sve osim moje ulice (100tinjak metara) je bilo počišćeno (ulicu je počistila honda ralica LOL).. naravno na nekim dijelovima je bilo snijega, ali zna se da se sve uspije očistiti tek koji dan nakon što prestane padati..

savine zimske gume po kiši su smrt! vjeruj mi ja sam se opekao jedanput :D , sad imam goodyear trenutno kod mene nema snijega i nema potrebe za zimsku opremu al nikad se ne zna...

BMW
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Svi kukaju kaj je palo malo snijega, šta bi da ga padne ko na slici{#}{#}

17 godina
Vaš Auto Snova

Najveći takav "stup" snijega uz cestu sam vidio 1986 godine u Kranjskoj Gori, visina je bila oko 4 metra!

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Zagubio sam slike sa Biokova, na jednom dijelu je nanos bio visok preko 5 metara, strašno kako to uživo izgleda. Mercedes Unimog je ko igračka izgledao napram snijega{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 11:57 (veki22).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Šta kažete na novog pola r wrc {#}

proizvodi se u street i rally verziji, street je ograničena serija od 2500 primjeraka, a rally je za rally {#}

Zanemarimo malo rally verziju i pogledajmo street (civilnu), koštat će oko 240 000Kn, ima 2.0 litreni četverocilindrićni motor sa 220Ks pri 4500o/min s dvostrukim prednabijanjem, maksimalna brzina mu je 243Km/h, od 0-100Km/h za 6.4 sec, kotrlja se na 18 " felgama nazvanim cagliari, a upravlja se volanom presvućenim od alkantare (brušena koža) sa pečatom WRC u dnu, šta više reći, auto je zvijerka {#}

INFO

A rally verzija kao rally verzija, drži se standarda i propisa ovisno o kategoriji, motor 1.6 litreni četverocilindraš 315ks pri 6250 o/min, maksimalne brzine 200km/h, te od 0-100Km/h postiže za 3.9sec, sekvencijalnim mjenjačem ravnomjerno raspodjeljuje snagu na sva četiri kotača, takvih pola je samo 6 proizvedeno i cijene ga oko 2.6 milijuna kuna...

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 12:27 (1BIT).
17 godina
Vaš Auto Snova

Za 240k kn kupim E klasu staru 3-4 godine i 10 puta sam sigurniji u njoj, jednako dobro će ići, imat će 800% više opreme i 5 puta više kilometara ću prijeći sa njom.

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@HP4520s

ma znam.. koma su po mokrome, ali po snijegu su odlične {#} još ovu sezonu ih vozim, pa idu neke druge.

definitivno savulje ne bih preporučio neiskusnim vozačima.. eto bratić 1.1.'13. razbio corsu (mk2).. čak se nije ni brzo vozio, ali je bilo malo mokro, zavoj visio krivo i odeeeee..

@1BIT

sviđa mi se kao i sestrin traktorček sa 3 cilindra.. isti k izgleda, izuzev felgi i materijala unutrašnjosti {#}

@Hacker002

kupiš i auto za te pare {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 13:10 (nine).
16 godina
Vaš Auto Snova

ne bi tog pola ni bespla! :P

nego svi nešto spominjete snijeg a kod mene u slavoniji ni trunke, da nema oblaka bilo bi suncano, koda sam na drugom kontinentu -.-

Planiram skinit zimske i stavit nazad 17col, niskoprofilne :P 

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.1.2013 13:39 (bik).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice