- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
.
Opel Corsa ... Ili ne !?
Snow Edition
Šta imate protiv onog Polića, i Polića općenito?
Nije da ja podržavam Polo, niti da ga vozim ili volim, samo me zanima.
Hahahhah idemo igrat igru pogodi koji auto je pod snijegom :D
Šta imate protiv onog Polića, i Polića općenito?
Nije da ja podržavam Polo, niti da ga vozim ili volim, samo me zanima.
Ovdje ti se uglavnom drže spike, VW fuj to.
Inače, ovdje opet katastrofa, ne ko prošli put na cesti al opet daleko od dobrog.
Moram si za sljedeću zimu nabavit frezu za IMTa ,da se ne hebem više s lopatom, imam 40 metara za počistiti do ceste. Ili nekog unimoga sa frezom, susjed prodaje svog al skupo ko vrag. :D
btw, ošlo danas 3500kn za regu. sad još imam u petak servis, bit će još koja stotina za ulje.
Opel Corsa ... Ili ne !?
cek cek cek. Jel to u Zlataru?
Opel Corsa ... Ili ne !?
Šimunec, je
Opel Corsa ... Ili ne !?
Šimunec, je
Zanimljivo
Nema ekipa niš protiv VW-a, nego više protiv spika tipa: nepoderivi, neuništivi, jedan jedini VW TDI koji nedaj bože da ima serijsku manu.. to se ne događa i nije nikako moguće jer tako kaže stara narodna..
Jedan prigodan video :) https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e8GfA6eP7bQ
Nema ekipa niš protiv VW-a, nego više protiv spika tipa: nepoderivi, neuništivi, jedan jedini VW TDI koji nedaj bože da ima serijsku manu.. to se ne događa i nije nikako moguće jer tako kaže stara narodna..
Ništa nije savršeno, to stoji, ali ne možeš reći da nisu koliko toliko pouzdani.
Ja dosad na sreću nisam imao problema, nadam se da ni neću.
@Hacker002
kupiš i auto za te pare
Uh da, Polo je pravi auto
Moj auto, nadam se uskoro :D
I moja sedmica na lotu, nadam se uskoro :)
evo danas malo otišao do kljeti pa provjerio kakvo je tamo stanje pa sam okacio par slika...
Radiš mi gušte :)
rear wheel drive + snow =
ak je ko iz zagorja i okolice i ima tak slican strojcek nek mi se javi, mogla bi pasti neka voznjica
Zagreb, grad tužnih semafora
sad će banditić poslati ekipu da to riješi :D
Nisam neki pretjerani fan Ferarija i Lamborghinija,ljepse mi je na ulici vidjet nekog oldtimera
ovaj drugi je prekrasan...
Ajde to je rusija, ima i gorih.... tamo ako normalno voziš nisi normalan
Al me danas opleli u servisu.
160(ebenih STOŠEZDESET) kuna po litri ulja. FUUUUJ.
Pročitajte u komentarima videa, da ga je netko prijavio zbog videa i da mu je vozačka oduzeta..
Drugi put radije sam kupi ulje i donesi im, manje će te ispast.
Pošteno 5W40 ulje primjerice 505.01 ili novije specifikacije i nije ispod 100kn u normalnom retailu trgovine auto-dijelova. Sheme 5L za 200kn možeš na akciji ubrati kao ja Elf što sam uzeo ili što već, no nije 505.01 već 505.00 itd., za moj motor nebitno, no da sam na PD-u recimo, novijoj dizli dakle, nema šanse, strogo 505.01 specka ili novija.
Nijedan normalan servis neće natočiti ništa ispod. Al kažem, ja sam u Molydonu litru isto plaćao 120kn cca., Shell Helix Ultre za dizle.
Oženili su te, no ovisi kako to gledaš. Ako gledaš 5L za 200-250kn na akcijama tipa Elf donedavno u Tokiću onda da. Ali ako tražiš baš tvorničko ili neko uber-ulje, onda i nisu tako strašno.
Radi se Castrolu Egde 5W30.
Nažalost, nisam se sjetio pitat prije koliko traže za litru. Al ok, kud sve, tud i to.