Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.016
|
čitano: 16.519.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Vaš Auto Snova
nine kaže...

hebate pa čak se i moderatorima treba ponavljati.. ova tema služi za generalnu diskusiju o autima... OT je ako se priča o biciklima i motorima.

pokušano je i otvaranje druge teme, ali su ju svi odhebali, i svi su nastavili tu raspravljati.. hvala na razumjevanju {#}

nisi shvatio...dok je o autima neka se tipka što se hoće...al počela je rasprava o nekakvim maloljetnicama {#} i to je pobrisano...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

ahh.. sry, pobrisano nisam vidio, jer je... pobrisano {#}

Its no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society.
17 godina
thedream kaže...
Hacker002 kaže...

moj stari ima E 320 CDI iz 2001, ima ga sad vec 2 i pol godine a auto ima skoro 340k km

Taksist? {#}{#}

Haha ma ne, army face {#} Ma auto je tad bio uvezen od tipa iz De koji je bio prvi vlasnik, sa 312 ga je stari uzeo..ugl tip ima nekakvu firmu i auto mu je koristio za sastanke itd..uredan da nemos vjerovat..a ide je.ote...197ks, 470nm, brutala

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

..a ide je.ote...197ks, 470nm, brutala

ide pristojno, ali daleko od brutalnog {#}

15 godina
mika2210 kaže...
0verlord kaže...

Ako se nevaram Renault Megane Trophy 500 ks ( ne znam točan naziv megana )

EDIT: ali dok ga nisu izbacili na tržište autodeltina 147 je držala prvo mjesto

Varaš se, Megane Trophy je nešto malo jači od "običnog" Megana RS. Megane RS ima oko 220 konja ako se ne varam, dok Trophy ima oko 240, dakle manje nego GTA koja ima 250 konja. A o Autodelti da ne pričam - 3.2 motor iz GTA je prerađen, veći provrt cilindara i malo produljen hod klipa tako da motor ima 3.7 litara zapremnine i oko 330 konja. To je i dan danas najjači automobil sa prednjim pogonom. (serijski)

Evo ti link za megana - zajeb sada vidim da ima 265 ks krivo pročitao umjesto 500 komada ja vidio kao ks sorry, druga serije prerade na 147 od autodelte je bila ravnih 400 ks

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 19:18 (0verlord).
16 godina
moderator
0verlord kaže...

Evo ti link za megana pošto ne vjerujem da ti je teško upisat u google megane 500 ks

ček malo, na linku lijepo piše da ima 265 KS...odakle si ti izvukao 500??

"U odnosu na 'normalni' Megane RS, nova RS Trophy verzija iz istog 2.0-litrenog turbo motora sada razvija 265 KS umijesto 250 KS, a najveći okretni moment je sa 340 Nm povećan na 360 Nm."

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina
XXX-Man kaže...
0verlord kaže...

Evo ti link za megana pošto ne vjerujem da ti je teško upisat u google megane 500 ks

ček malo, na linku lijepo piše da ima 265 KS...odakle si ti izvukao 500??

"U odnosu na 'normalni' Megane RS, nova RS Trophy verzija iz istog 2.0-litrenog turbo motora sada razvija 265 KS umijesto 250 KS, a najveći okretni moment je sa 340 Nm povećan na 360 Nm."

Vidio vidio... ispričavam mu se

Chance of winning a battle is inversely proportional with the amount of polish players on team.
16 godina
moderator
0verlord kaže...

Vidio vidio... ispričavam mu se

vidio si ti velikih 500 {#} samo komada {#}

17 godina
nine kaže...

ide pristojno, ali daleko od brutalnog {#}

za svakodnevni zivot dovoljno :)

17 godina
Vaš Auto Snova

Kawasaki Ninja vs ABT RS6 na autobanu {#} 666 999

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

naletih slučajno na nešto jako rijetko.. ruske diži kredit {#}

15 godina
Vaš Auto Snova

Kad sam vidio body kit, očekivao sam da će pisat 500-600 KS, a ono samo 166KW. {#}

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ne znam, jel ima netko iskusniji ovdje da mi objasni odnos momenta i snage?
Koliko god me zanimali auti, nikad mi to nije bilo jasno.
Po mom mišljenju moment je više zaslužan za ubrzanje, zar ne?
Mislim da u tom slučaju ona E klasa sa skoro 500 nM ide super, samo što je preteška.
Takav motor u nešto lakše i leti.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 21:24 (Slash 666).
14 godina
protjeran
Vaš Auto Snova

KS ili ti ga snaga sluzi da auto dođe do određene brzine, a moment ili Nm sluze da auto odrzi tu istu brzinu.

daniel
17 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

KS ili ti ga snaga sluzi da auto dođe do određene brzine, a moment ili Nm sluze da auto odrzi tu istu brzinu.

E da je tako jednostavno..

14 godina

Vidim da se počinjete hvalit sa autima vaših roditelja, pa da se i ja nadovežem. :P

Moj stari je imao sve žive aute, vozio je doslovno svašta. Od Opela Senatora preko Škode Felicie do VW Passata 1.9 TDI 2008. godina.

Meni osobno najdraži njegov auto je bio Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD Limited

Najdraži doživljaji s njim u autu su mi bili vožnja u navedenom Passatu po autobahnu na relaciji Karlovac - Jastrebarsko pri 205 - 210km/h, i utrka protiv Opela Merive i Mercedesa SLK na relaciji Knin - Korenica, mi smo bili u Kia Magentis. Nezaboravno. Makar je to više bila utrka samo protiv Mercedesa, Opel bi nas stigao samo kad bi zapeli negdje u gužvi. Nikad to neću zaboraviti. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 21:35 (Tomek.Klc).
16 godina
moderator
Tomek.Klc kaže...
Meni osobno najdraži njegov auto je bio Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD Limited.

sorry al to mi je jedan od najružnijih auta...

15 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 21:39 (0verlord).
15 godina
Slash 666 kaže...

Ne znam, jel ima netko iskusniji ovdje da mi objasni odnos momenta i snage?
Koliko god me zanimali auti, nikad mi to nije bilo jasno.
Po mom mišljenju moment je više zaslužan za ubrzanje, zar ne?
Mislim da u tom slučaju ona E klasa sa skoro 500 nM ide super, samo što je preteška.
Takav motor u nešto lakše i leti.

Ne opet ta tema.

Imaš na forumhaeru 37 stranica ispisanih na tu temu, da na kraju ne bi ništa zaključili.

Evo ti pa čitaj. http://www.forum.hr/showthread.php?t=430755

14 godina
XXX-Man kaže...
Tomek.Klc kaže...
Meni osobno najdraži njegov auto je bio Chrysler PT Cruiser 2.2 CRD Limited.

sorry al to mi je jedan od najružnijih auta...

I meni je auto jako ružan, ali nekako mi je najdraži ostao.

I doživljaj vožnje u njemu, i udobnost i kretanje sa semafora uz 150 Američkih konja. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

@mystik

ako si pod body kit mislio na clia, to ti je stock clio sa centralno pozicioniranim v6 motorom, limitirana serija.. auto je mnogo zvijer zapravo {#} iako ga ne bih nikada kupio, jako respektabilan auto..

@slash

fizika srednje škole {#}

W = N * m / vrijeme (sec)

N = sila iliti Nm

m =  broj okretaja

dalje sam zaključi {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.1.2013 22:16 (nine).
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ahah, znam ja to sve, ali mi ništa ne govori :D

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
14 godina
protjeran
Penryn kaže...

E da je tako jednostavno..

Laicki receno je to tako, a ako imas vremena i znanja napisati elaborat, samo napred.

daniel
17 godina
Vaš Auto Snova

decki pa to je barem lako za objasniti! Cim vise imas lipicanera i NM tim bolje ide, ali zato ide i potrošnja. {#}{#}{#}{#}{#}{#}

15 godina
Vaš Auto Snova

@nine

znam da se radi o limitiranim serijama, bile su dvije generacije, doradivane u drugim tvornicama.

no stavljen je tako agresivan body kit na tu seriju, da bih ispod haube ocekivao neku mrcinu sa kojom stotinom konja vise. 

da se razumijemo, nemam ja nista protiv auta, al jednostavno mi taj siroki body kit kvari ukupni dojam. 

15 godina
nine kaže...

naletih slučajno na nešto jako rijetko.. ruske diži kredit  {#}

meh...kako znam ovaj je bio skuren i slagan i tako u nedogled...

nula bodova, ph2 mi 10x ljepsi

15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

zapravo je jednostavno.. kako bi to najjednostavnije objasnio

znači moment je vučna sila.. znači moment je taj koji vuče težinu.. više momenta, više težine možeš povući, ili u našem slučaju auto lakše kreće, lakše vuče uz brdo..

više okretaja - više konjske snage

više konjske snage, bolja akceleracija..

primjer: pustiš atletičara i bildera da trče po pisti, i svakome izmjeriš vrijeme.

onda svakom daš ruksak sa 50kg i pustiš ih da opet trče.. bilder ima puno vučne sile pa se neće toliko namučiti i napravit će gotovo identično vrijeme, dok će atletičar dosta kaskati za svojim prvim postavljenim vremenom jer će se puno više mučiti.. naravno da će bilder potrošiti i puno manje energije, jer će se manje namučiti što za tebe znači da ako auto ima puno momenta u nižim okretajima, da se manje muči iliti troši manje crnog zlata {#}

17 godina
Vaš Auto Snova

Početak isječka iz filma je vrlo zanimljiv {#} (kao i kraj na 3:48)

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 9:08 (Ziga).
12 godina
neaktivan
Ziga kaže...

Početak isječka iz filma je vrlo zanimljiv {#} (kao i kraj na 3:48)

Znas li mozda ime filma?

17 godina
Xperiax1 kaže...

Znas li mozda ime filma?

http://www.imdb.com/title/tt0092130/

Idemo ljubitelji drifta.....

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.1.2013 15:10 (Ziga).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice