pozz! namjeravam kupiti ovaj boom box za auto pa me zanima dal ima netko to ili je imao prilike vidjeti uzivo, cuti ili nesto? kako se to i kamo spaja u autu.. ja nista neznam u vezi toga al samo znam da imam slabi autoradio 4x7w i nezz dal cu uopce moci prikljucit na to boom box... ajde netko neke informacije molim vas :D
http://static.profiteile.de/catalog/product/large/3/1/31761.jpg
2-way boom box pitanje
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.086
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma bježi od toga...obično smeće.
Što ti uopće trebaš/želiš?
Ma bježi od toga...obično smeće.
Što ti uopće trebaš/želiš?
hmm.. sve u svemu zelim bolje ozvucenje xD
ma imam neke sony zvucnike 35w u bunkeru sklepao sam neke kutije da bar nesto bassa imaju.. u vratima nemam utore za za zvucnike.. imam taj slabi radio roadstar 4x7w i nezz uopce sta bi mogo stavit na njega jer na ove zvucnike mi sere nesto.. moram pojacati na 63(max) da se malo bolje cuje... a kad stavim jos dva zvucnika linijska 10 watt nakon pol sata grije ko grijalica xD
- uvijek se kreće od boljeg radija (ili pojačala, ali to je već viša klasa)
- za bass je subwoofer ili kickovi, ne obični zvučnici
- bolji zvuk se dobiva kvalitetnijim zvučnicima, ne kemijanjem (zvučnici od linije? 8 ohma?)
- radio se nikad ne pojačava više od 80%, nikad.
I za kraj...koji auto?
ne, ne, zvucnici od te linije su 4 ohm-a.. uglavnom fiat punto.. sta drugo mlad sam vozac pa nemogu nista bolje :(
Nisi mi puno rekao s tim punto, ima njih više modela i godišta...
Uglavnom, nemoj sad bacati lovu na gluposti, nego skupljaj i kupuj pametno.
Za početak dobre zvučnike za naprijed (300kn), dobar malo korišteni radio s njuškala (200-250kn), pa onda ako hoćeš zvučnike iza uzmeš neke ovalce (opet cca 300kn)...
Kasnije skupiš još 600-700 i možeš nać polovni woofer i pojačalo + kablove...
To je ako želiš imat nešto da valja, a ne da baciš lovu bezveze.
Nisi mi puno rekao s tim punto, ima njih više modela i godišta...
Uglavnom, nemoj sad bacati lovu na gluposti, nego skupljaj i kupuj pametno.
Za početak dobre zvučnike za naprijed (300kn), dobar malo korišteni radio s njuškala (200-250kn), pa onda ako hoćeš zvučnike iza uzmeš neke ovalce (opet cca 300kn)...
Kasnije skupiš još 600-700 i možeš nać polovni woofer i pojačalo + kablove...
To je ako želiš imat nešto da valja, a ne da baciš lovu bezveze.
punto 2002/2003. god., nemam u vratima prednej zvucnike, nemam straznja vrata... samo bunker mi preostaje