Zvučnici...help

poruka: 4
|
čitano: 1.244
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Zvučnici...help

Hayllo, imam 5 zvučnika od kućnog kina "aiwa" (mislim da se tako zove)...ali to su zvučnici za kućno kino, tj. ulaz im je da nema ulaza {#} neg su to presječeni kablovi i ja samo te žice ubacim u tuner. E sad, ja mogu uključit zvučnike u tuner pa kablom spojit komp i tuner, ali tu je problem jer tuner mi je u dnevnom boravku a komp u sobi. Tako da meni treba vaša pomoć kako da spojim tih 5 zvučnika na komp?

P.S. Premještanje tunera ne dolazi u obzir jer mi starci to ne daju, zvučnike će mi dat da stavim u sobu ali tuner ne daju...{#}

*_helper_* msn: dinkecc@windowslive.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Zvučnici...help

ti se zvučnici spajaju sa dvije žice na tuner, jel tako?

ako da to su onda pasivni zvučnici i nemožeš ih spojit bez nekog tunera/pojačala na računalo

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

ti se zvučnici spajaju sa dvije žice na tuner, jel tako?

ako da to su onda pasivni zvučnici i nemožeš ih spojit bez nekog tunera/pojačala na računalo

Da zvučnici se spajaju sa dvije žice...a u tuneru imam onako dvije rupice i iznad rupica jedan mali "prekidač" kad dignem taj prekidač mogu izvadit i ubacit žice od zvučnika a kada je on dolje zvučnici se ne mogu vadit {#}

A dali postoji kaki manji tuner, tj. nešto do 100 kuna da bi si mogo kupit pa da taj mali bude kod mene?

*_helper_* msn: dinkecc@windowslive.com
16 godina
moderator

traži po oglasniku dal ima što...novi nema...

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice