MP3 player je TEAC MP-211.
Stavio sam pjesme u foldere i prebacio na mp3 i sad nikako pokrenuti niti ga komp očitava..resetirao stoput ništa!
Pomagajte ljudi!
MP3 player je TEAC MP-211.
Stavio sam pjesme u foldere i prebacio na mp3 i sad nikako pokrenuti niti ga komp očitava..resetirao stoput ništa!
Pomagajte ljudi!
Nema ti puno pomoći,s obzirom da je to jedno od većih kineskih sranja.
Probaj googlat doduše.
Ako ga komp ne ocitava stvarno nemozes puno toga napraviti............
Edit: Ovdje imas manual za svoj mp3 pa mozda pomogne..................
Nađi upute kako se radi flash firmwarea i/ili kako ga se prebacuje i recovery (DFU ili kako već se zove mod). Možda profunkcionira sa novim firmwareom.
Jedan MP4 player sam prebacivao u recovery mod tako da sam pincetom kratko spojio neke pinove na memorijskom čipu - kad je ušao u recovery mod, windowsi su ga prepoznali i mogao sam flashirati firmware.
Sve o tome mu pise u ovom manualu sto sam mu poslo..............
Može li mi netko na našem jeziku to pojasniti bio bih stvarno zahvalan da ne moram ovu stvar slati ponovno u prodavaonicu!
Ako ti ga komp uopce ne ocitava onda nista od flashanja.............
Moguće ga je flashati. Kažem, jedan moj MP4 player isto nije radio - windowsi ga nisu prepoznavali. Kratkim spojem 2 pina na memoriji (Samsungov čip) sam ga natjerao u recovery mod i od onuda flashirao (windowsi su ga prepoznali kao neki USB Recovery Device).
Pozdrav!
Imam Teac 211 4gb i imam problem da mi ga racunalo ne prepozna, probao sam ga resetirati na tipki reset ali ne pomaze .
Procitao sam prirucnik i ne pronlazim resenje za svoj problem. i nemogu uopce uci u u mp4 kad se upali samo svijetli pocetni zaslon i ništa se ne događa. Moze li netko pomoci?
Ljudi, molim vas ako netko zna.
Mp3 player ne reagira, kad stisnem paljenje pojavi se samo "welcome note" piše walkman i tako stoji sve dok ne stisnem reset tipkicu. Problem je još u tome, što sam htio napraviti update softwarea ali kad stavim mp3 u komp preko usb-a komp(probao na 3 kompa) ga ne prepoznaje. Iskreno mislim da je izblesiran, prije nego da je pokvaren, ali mi nije jasno zašto ga nece komp prepoznati. Dali postoji nekakva mogucnost da ga komp prepozna preko nekog alata ili nešto jer me boli glava već od njega .
Ako ne reagira ni na reset, a ni na pc se ne želi prijaviti, možda i jest stvarno pokvaren.
Nisi napisao o kojem je modelu riječ, pa je teško pretpostaviti eventualno bolje rješenje; ovako još eventualno možeš probati pustiti da se baterija skroz isprazni (tj da se sam ugasi), možda se time uspije resetirati.
Model je sony walkman NWZ-B135. Kad ga stavim u komp (tj.usb port) onda se nece ni upaliti na tipku play, a kad nije uključen na komp onda se upali- tj cijelo vrijeme je na tom "welcome note".