Media player Western digital WDTV HD
- poruka: 57
- |
- čitano: 16.326
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
HDD ide...titlove podešavaš prije sa programom Subtitle workshop.
Korinsik damagehigh mi je na ova i druga pitanja dao odgovor (preko pp) pa mu se ovim putem zahvaljujem
Da li netko zna dali WDTV HD podržava hrvatske titlove (slova ć,č,đ,ž,...)?
Da, podržava.
Da li ih prepoznava automatski ili treba nešto podešavati u izborniku.
Ma samo se namjesti opcija za regiju titlova i onda rade bez problema.
Minuta posla.
a htio bi ovo : http://titi.wdtv.free.fr/
ako je netko vec radio s ovim neka malo pomogne jer meni bas i nije jasno a ovo je jako jako fora
LP
ja skino najnoviji official 1.04.17 i sad čita neke m2ts koje nije htio i neke .mkv koje nije htio - no nekad se zna zblesirat pa kao nemre nać sharane foldere...
nije mi bitan torrent koji ide sa b-radom, ali možda probam pa ak je loše vratim na official.
bitnija mi je pouzdanost u čitanju i kompatibilnost sa .mkv ili m2ts (avi ni ne koristim - loša slika)
Dakle sto podesit da film bude gledljiv na wd hd tv gen 1
thnx
ako imaš gotov .mkv sa neta i ako je zvuk DTS (u većini slučajeva i je) čemu onda ikakav re-mux??
kod tebe bi trebalo radit isto samo što bi ti morao imat USB stick ili ext. HDD za playat filmove.
varijanta 2 to ima prek LANa
ja danas nadogradio na 1.04.44 i nisam primjetio neka poboljšanja u smislu člitanja formata (ono što je zajebavalo prije zajebava i sad) ali sam dobio internet radio !!!Prval iga, biraš po zemljama ili po vrsti muzike. Možeš si složit svoj preset postaja koje su ti najvažnije i većina ima sasvim solidan zvuk!!
ma WD nije ni do koljena IAMM NTR83
http://protis.hr/products/details/media-player-iamm-ntr83-dvbt-mpeg-4-hd/39035
pa ja mu jedino skidam kapu zbog displaya na kutiji pa ne moram paliti TV da bi odredio koju internet postaju bi slušao...sve ostalo mi je nevažno (pogotovo snimanje).
tako da mi je ova opcija sa WD koji košta 740kn puno isplativija...
ako imaš gotov .mkv sa neta i ako je zvuk DTS (u većini slučajeva i je) čemu onda ikakav re-mux??
kod tebe bi trebalo radit isto samo što bi ti morao imat USB stick ili ext. HDD za playat filmove.
varijanta 2 to ima prek LANa
ja danas nadogradio na 1.04.44 i nisam primjetio neka poboljšanja u smislu člitanja formata (ono što je zajebavalo prije zajebava i sad) ali sam dobio internet radio !!!Prval iga, biraš po zemljama ili po vrsti muzike. Možeš si složit svoj preset postaja koje su ti najvažnije i većina ima sasvim solidan zvuk!!
Imam gotov mkv bas takav ali neki jednostavno nece da rade kako treba, to je stara stvar za gen 1 ima na wdc forumu puno o tome, lijepo ga remuxsiram i onda radi, cca 10 min za 10 - 13 gb filma, no ja sam pitao sto bi u programu trebalo podesit, ja ne diram nista samo prepakiram i radi ko suza, dodam i titl u film i sve skupa funkcionira super
Imam hdd normalno ,gen 1 nema lan iako sam probao sa usb ethernet stick ali izgleda da ovog mog ne pozna
za gen 1 nema vise podrske na officijelno site -u , samo b-rad ili extboot, ali je i to jako jako dobro evo jednog primjera:
Imao sam problema s pokretanjem nekih mkv fileova i pokušao sam ih riješiti remuxanjem s programom mkvmerge GUI, ali ne ide-nisam riješio problem (u programu nisam mijenjao opcije). Ima li netko kakvu ideju.
sa bilo kakvim diranjem samog videa samo ćeš pokvariti sliku...to je ono najgore što možeš napraviti kad je HD u pitanju...dakle, probaj taj file kod nekog drugog ko ima neki media player ili blu-ray DVD...da znaš jel možda taj file ne valja.
sa bilo kakvim diranjem samog videa samo ćeš pokvariti sliku...to je ono najgore što možeš napraviti kad je HD u pitanju...dakle, probaj taj file kod nekog drugog ko ima neki media player ili blu-ray DVD...da znaš jel možda taj file ne valja.
remux ne dira kvalitetu videa jer samo mjenjas container ili se rjesavas header compressiona (sa kojim wdtv ima problema)
znaci to nije nikakvo enkodiranje ne dira bitrate niti bilo sta drugo vezano uz video osim containera
Ok sve sam razumio, ali ima li tko ideju kako riješiti problem?
Postavit ću tu par pitanja da sad ne otvaram bezveze novu temu.
Ovi uređaji su sad dosta jeftini - ima ih po web shopovima za 650 kn. A uskoro planiram kupiti plazmu, a kako filmove gledam spajanjem PC-a na TV trebao bih isto tako kupiti i hdmi kabl od 10ak metara za novu plazmu. WDTV mi se čini praktičnije rješenje, a i mali je pa bih ga mogao nositi svugdje sa sobom.
Uređaj bih koristio samo za gledanje mkv ripova i ovih standardnih starijih divx formata preko hard diska. Zanima me prikazuje li uredno mkv? Buni li se sa titlovima jer razne grupe često muxaju engleski prijevod u filmove pa me zanima bi li bilo dovoljno samo staviti hr prijevod u folder sa filmom a WDTV to uredno pročita. Ne gnjavi mi se sa remuxanjem svakog titla. Također u vezi mkv-a, anime grupe ubacuju često dva audio kanala (engleski i japanski) - može li se uredno birati kanal kao na npr kmplayeru.
I grije li se uređaj, te ima li kakvih mušica kojih moram biti svjestan? Ovako na papiru mi se čini prepraktično da bi bilo istinito XD. Znači bitno mi je da je jednostavno dovoljno prenijeti sadržaj sa kompa na hard disk - uštekam ga u WDTV koji uredno čita i pušta film/pjesmu. Bez gnjavaže sa muxanjem/ konvertiranjem formata itd.
Postavit ću tu par pitanja da sad ne otvaram bezveze novu temu.
Ovi uređaji su sad dosta jeftini - ima ih po web shopovima za 650 kn. A uskoro planiram kupiti plazmu, a kako filmove gledam spajanjem PC-a na TV trebao bih isto tako kupiti i hdmi kabl od 10ak metara za novu plazmu. WDTV mi se čini praktičnije rješenje, a i mali je pa bih ga mogao nositi svugdje sa sobom.
Uređaj bih koristio samo za gledanje mkv ripova i ovih standardnih starijih divx formata preko hard diska. Zanima me prikazuje li uredno mkv? Buni li se sa titlovima jer razne grupe često muxaju engleski prijevod u filmove pa me zanima bi li bilo dovoljno samo staviti hr prijevod u folder sa filmom a WDTV to uredno pročita. Ne gnjavi mi se sa remuxanjem svakog titla. Također u vezi mkv-a, anime grupe ubacuju često dva audio kanala (engleski i japanski) - može li se uredno birati kanal kao na npr kmplayeru.
I grije li se uređaj, te ima li kakvih mušica kojih moram biti svjestan? Ovako na papiru mi se čini prepraktično da bi bilo istinito XD. Znači bitno mi je da je jednostavno dovoljno prenijeti sadržaj sa kompa na hard disk - uštekam ga u WDTV koji uredno čita i pušta film/pjesmu. Bez gnjavaže sa muxanjem/ konvertiranjem formata itd.
Ja imam WD TV Live pa ću ti odgovoriti jednostavno da ti je na sva pitanja odgovor pozitivan.
I sam stalno gledam animee u raznim containerima (najćešće mkv), sa više zvukova, titlova i sve radi kako bi trebao (imao sam problema nakon jednog update-a sa zvukom u jednom animeu pa sam stavio B-Radov CFW pa mi sve radi kako treba).
Uglavnom, sve će ti raditi kako je zamišljeno i imaš moju preporuku za njega
^^ Hvala majstore takav sam se odgovor nadao čuti :). Stvarno se čini kao dobar i praktičan uređaj.
^^ Hvala majstore takav sam se odgovor nadao čuti :). Stvarno se čini kao dobar i praktičan uređaj.
Iskreno, tih cca 300 €što sam potrošio na WD TV Live i na eksterni hard su mi jedna od pametnijih "investicija" u životu :D
hmmm. čemu ext HDD kad sve čita direktno sa kompa - dakle sav sknuti materijal je na PC ju i ide preko WDa u TV. zašto onda dupli posao prebacivanja tog istog materijala na ext HDD???
hmmm. čemu ext HDD kad sve čita direktno sa kompa - dakle sav sknuti materijal je na PC ju i ide preko WDa u TV. zašto onda dupli posao prebacivanja tog istog materijala na ext HDD???
mozda nije u mogucnosti da mu cita sa kompa,a i ne cita sve
veza nije dovoljno brza da cita Bluray
???
???
preko Lana meni nije htio citat .m2ts od 32gb bez stekanja
???
znači samo direkt (ext HDD)???
???
znači samo direkt (ext HDD)???
aha.