Media player Western digital WDTV HD

poruka: 57
|
čitano: 16.358
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

{#} eh pa to je blueray (koji mi je cak i znao stekat preko HDD-a :( 

al dobro on niti nema punu podrsku za njega ? (osim ak moze pustit .iso)

http://protocol4.animehr.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Osobno bih koristio player samo za puštanje sadržaja preko HDD-a. Nema potrebe da mi komp zuji/troši struju dok gledam film.

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Media player Western digital WDTV HD

znači ti pališ  -  gasiš komp svako malo??? {#}  to mi je potpuno nejasno osim ak svu tehniku imaš u istoj sobi (i to mi je potpuno nejasno zašto ljudi to rade - ono TV solić, tamo nakrcano TV, DVd, satelit, video, max tv a pokraj mali ne-anatomski PC stolić i 17" LCD montior)

14 godina
neaktivan

imam problem sa wd media playerom pa ako netko može pomoći bio bih jako zahvalan.

dakle radi se o WDTV HD druge generacije sa zadnjim softverom i do nedavno nisam imaio nikakvu zamjerku jer je čitao apsolutno sve.

medjutim od prije nekoliko tjedana zna se desiti da uopće ne prepoznaje titlove za neke filmove dok iste uredno otvorim na računalu,bilo u bs playeru,gom-u,vlc-u ili slično

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.7.2011 14:44 (decker1975).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
decker1975 kaže...

imam problem sa wd media playerom pa ako netko može pomoći bio bih jako zahvalan.

dakle radi se o WDTV HD druge generacije sa zadnjim softverom i do nedavno nisam imaio nikakvu zamjerku jer je čitao apsolutno sve.

medjutim od prije nekoliko tjedana zna se desiti da uopće ne prepoznaje titlove za neke filmove dok iste uredno otvorim na računalu,bilo u bs playeru,gom-u,vlc-u ili slično

titl mora bit u .SRT formatu.

otovri sa subtitle workshop i onda samo spremi kao "subrip" format.

WD ga  mora čitati.

14 godina
protjeran
cassini kaže...

titl mora bit u .SRT formatu.

otovri sa subtitle workshop i onda samo spremi kao "subrip" format.

WD ga  mora čitati.

ne mora ga čitati makar bio SRT odn subrip.

meni se to isto dešavalo, jednostavno neki srt fajlovi nisu dobro napravljeni, ne znam koji im je k**** {#}

Reketarim po forumu..
14 godina
neaktivan
Poštovana gospodo,nedavno sam si nabavio Wd Hd player,za sad je sve ok samo me muči par sitnica,pa ako bi mi netko mogao objasniti,ja vječno zahvalan,da li je moguće u opcijama postaviti crne grede iza titlova da se bolje vide,imam transcend eksterni hdd 250 gb s napajanjem preko usb-a,zašto ga uređaj ne vidi i da li je moguće to nekako složiti i zanima me još da li uređaj ima mogučnosti smanjivanja i pojačavanja zvuka,frimware je 1.03.

0 0 hvala 0
16 godina

Može li WD TV Live puštat BD ISO filmove? Ili moram tražit najveći *.m2ts file iz STREAM foldera i onda ga puštat. Pitam iz razloga jer najveći m2ts ne mora ujedno biti i sam početak filma, vidi Pirate sa Kariba zadnji nastavak. Još jedno pod pitanje koji media player ima BD menu, znači da može puštat BD ISO i prikazat onaj menu gdje se može birat izbor scene, postavke za gledanje, i sl?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mike12 kaže...
da li je moguće u opcijama postaviti crne grede iza titlova da se bolje vide

nije, jedino ako je b-rad smislio nešto preko moddanog fw-a. i napravi si update službenog fw-a, ima novih opcija

14 godina
neaktivan
znaš možda gdje se može skinuti novi frimware?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

evo tu:

http://wdtvhd.com/index.php?showforum=114

ak nije OK uvijek se možeš vratit na stari FW,, ja ih imam nekoliko pa kad vidim koji mi radi najstabilnije ostajem sa tim.

Rossvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zanima me kako napraviti update frimware,o opcijama nisam našao postavku i koji je po vama najbolji frimware,koji radi s najmanje problema,hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mike12 kaže...
zanima me kako napraviti update frimware,o opcijama nisam našao postavku i koji je po vama najbolji frimware,koji radi s najmanje problema,hvala!

ja imam ovaj najzadnji koji je izašao:

http://wdtvhd.com/index.php?showtopic=31172

sve fino radi, ne blesira se itd...

update napraviš automatski, ako si spojen na mrežu (filmovi idu preko LAN kabela sa PCja) on ti pri svakom paljenju ponudi opciju nadogradnje (ti odlučiš očeš ili ne), ili FW staviš na stick i ubodeš u WD i onda upališ WD i odma počne updejt (tu te ne pita jel očeš ili ne)

Roosvelt1991 - veliki muljator u trgovinama HWa
14 godina
neaktivan
gledam filmove sa usb sticka 16gb,i uvijek traje cijelu viječnost dok učita film,da li bi se to možda moglo nekako riješiti,imam 250 gb vanjski hard,njega ne prepoznaje,ima napajanje preko usb-a i još me zanima,da li je moguce postaviti na automatski prikaz slike,4:3,16:9 da ne moram svaki put ručno,u opcijama mi piše kao da je automatski ali svaki put moram ručno,imam Official WD Firmware: 1.03.01,da li je možda koji drugi bolji,hvala svima unaprijed...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Mike12 kaže...
gledam filmove sa usb sticka 16gb,i uvijek traje cijelu viječnost dok učita film,da li bi se to možda moglo nekako riješiti,imam 250 gb vanjski hard,njega ne prepoznaje,ima napajanje preko usb-a i još me zanima,da li je moguce postaviti na automatski prikaz slike,4:3,16:9 da ne moram svaki put ručno,u opcijama mi piše kao da je automatski ali svaki put moram ručno,imam Official WD Firmware: 1.03.01,da li je možda koji drugi bolji,hvala svima unaprijed...

a gle, ništa te ne košta da ubaciš najnoviji FW...

meni učitavanje filma preko LANa traje cca 1-2 sek. preko USBa nisam probavao...

14 godina
neaktivan
evo,opet ja nešto da pitam,od 10 puta mi možda jednom nastavi film gdje sam prestao gledati,ima možda kakav trik ili to tak je,hvala!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa zar te prilikom ponovnog gledanja filma svaki puta ne pita resume ili restart, jedno ti je opcija da počinje gdje je film zadnji puta stao, a drug da počinje od početka.

Tako je to na WDTV-u, problem može biti ukoliko nemaš konstantnu usb memoriju ili vezu, tada je možda kao kod tebe, no problem možda stvoriš sam ako pobrišeš onaj wd folder koji wdtv sam stvori na memoriji, tada ne zna niti koji film imaš, te naravno niti gdje si prošli puta stao s filmom.

14 godina
neaktivan

zanima me da li se može na wdtv gen.1 stavti frimware od wdtv live-a?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo sam se priključio na kućnu mrežu koja ima NAS server sa puno filmova. Kad ih gledam preko kompa u KMplayeru titlovi uredno rade a kad ih gledam preko WDTV Live kaže da nema titlova.

Preko mog USB diska sve uredno radi.

Imali netko ideju što napravit??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

nema razloga da ne rade...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Znam da nema razloga ali neradi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

koji media player uzeti izmedu ova dva ili ima neki bolji do 1200 kn? kakva su iskustva s navedenima ako neko ima?

http://wdc.com/en/products/products.aspx?id=330

http://www.mede8er.eu/products/new-med500x2.html

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Imam pitanje vezano za titlove na ovom media playeru. Zanima me, može li se njihova veličina povećavati? Malo sam kratkovidan..Unaprijed hvala

ps. ako ne može, znate li neki media player na kojem se to može?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
JohnDoe984 kaže...

Imam pitanje vezano za titlove na ovom media playeru. Zanima me, može li se njihova veličina povećavati? Malo sam kratkovidan..Unaprijed hvala

Da. Možeš povećavati, mijenjati poziciju itd.

16 godina
protjeran
JohnDoe984 kaže...

pa ak imaš naočale, ne znam čemu povećavati titl??

14 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru.

14 godina
neaktivan
cassini kaže...
JohnDoe984 kaže...

pa ak imaš naočale, ne znam čemu povećavati titl??

zato što imam TV s dijagonalom od 127cm pa su mali titlovi bez obzira na naočale...hm...jednostavno mali.... {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice