eh pa to je blueray (koji mi je cak i znao stekat preko HDD-a :(
al dobro on niti nema punu podrsku za njega ? (osim ak moze pustit .iso)
eh pa to je blueray (koji mi je cak i znao stekat preko HDD-a :(
al dobro on niti nema punu podrsku za njega ? (osim ak moze pustit .iso)
Osobno bih koristio player samo za puštanje sadržaja preko HDD-a. Nema potrebe da mi komp zuji/troši struju dok gledam film.
znači ti pališ - gasiš komp svako malo??? to mi je potpuno nejasno osim ak svu tehniku imaš u istoj sobi (i to mi je potpuno nejasno zašto ljudi to rade - ono TV solić, tamo nakrcano TV, DVd, satelit, video, max tv a pokraj mali ne-anatomski PC stolić i 17" LCD montior)
imam problem sa wd media playerom pa ako netko može pomoći bio bih jako zahvalan.
dakle radi se o WDTV HD druge generacije sa zadnjim softverom i do nedavno nisam imaio nikakvu zamjerku jer je čitao apsolutno sve.
medjutim od prije nekoliko tjedana zna se desiti da uopće ne prepoznaje titlove za neke filmove dok iste uredno otvorim na računalu,bilo u bs playeru,gom-u,vlc-u ili slično
imam problem sa wd media playerom pa ako netko može pomoći bio bih jako zahvalan.
dakle radi se o WDTV HD druge generacije sa zadnjim softverom i do nedavno nisam imaio nikakvu zamjerku jer je čitao apsolutno sve.
medjutim od prije nekoliko tjedana zna se desiti da uopće ne prepoznaje titlove za neke filmove dok iste uredno otvorim na računalu,bilo u bs playeru,gom-u,vlc-u ili slično
titl mora bit u .SRT formatu.
otovri sa subtitle workshop i onda samo spremi kao "subrip" format.
WD ga mora čitati.
titl mora bit u .SRT formatu.
otovri sa subtitle workshop i onda samo spremi kao "subrip" format.
WD ga mora čitati.
ne mora ga čitati makar bio SRT odn subrip.
meni se to isto dešavalo, jednostavno neki srt fajlovi nisu dobro napravljeni, ne znam koji im je k****
Može li WD TV Live puštat BD ISO filmove? Ili moram tražit najveći *.m2ts file iz STREAM foldera i onda ga puštat. Pitam iz razloga jer najveći m2ts ne mora ujedno biti i sam početak filma, vidi Pirate sa Kariba zadnji nastavak. Još jedno pod pitanje koji media player ima BD menu, znači da može puštat BD ISO i prikazat onaj menu gdje se može birat izbor scene, postavke za gledanje, i sl?
nije, jedino ako je b-rad smislio nešto preko moddanog fw-a. i napravi si update službenog fw-a, ima novih opcija
evo tu:
http://wdtvhd.com/index.php?showforum=114
ak nije OK uvijek se možeš vratit na stari FW,, ja ih imam nekoliko pa kad vidim koji mi radi najstabilnije ostajem sa tim.
ja imam ovaj najzadnji koji je izašao:
http://wdtvhd.com/index.php?showtopic=31172
sve fino radi, ne blesira se itd...
update napraviš automatski, ako si spojen na mrežu (filmovi idu preko LAN kabela sa PCja) on ti pri svakom paljenju ponudi opciju nadogradnje (ti odlučiš očeš ili ne), ili FW staviš na stick i ubodeš u WD i onda upališ WD i odma počne updejt (tu te ne pita jel očeš ili ne)
a gle, ništa te ne košta da ubaciš najnoviji FW...
meni učitavanje filma preko LANa traje cca 1-2 sek. preko USBa nisam probavao...
Pa zar te prilikom ponovnog gledanja filma svaki puta ne pita resume ili restart, jedno ti je opcija da počinje gdje je film zadnji puta stao, a drug da počinje od početka.
Tako je to na WDTV-u, problem može biti ukoliko nemaš konstantnu usb memoriju ili vezu, tada je možda kao kod tebe, no problem možda stvoriš sam ako pobrišeš onaj wd folder koji wdtv sam stvori na memoriji, tada ne zna niti koji film imaš, te naravno niti gdje si prošli puta stao s filmom.
zanima me da li se može na wdtv gen.1 stavti frimware od wdtv live-a?
Evo sam se priključio na kućnu mrežu koja ima NAS server sa puno filmova. Kad ih gledam preko kompa u KMplayeru titlovi uredno rade a kad ih gledam preko WDTV Live kaže da nema titlova.
Preko mog USB diska sve uredno radi.
Imali netko ideju što napravit??
nema razloga da ne rade...
Znam da nema razloga ali neradi.
koji media player uzeti izmedu ova dva ili ima neki bolji do 1200 kn? kakva su iskustva s navedenima ako neko ima?
http://wdc.com/en/products/products.aspx?id=330
http://www.mede8er.eu/products/new-med500x2.html
hvala
Imam pitanje vezano za titlove na ovom media playeru. Zanima me, može li se njihova veličina povećavati? Malo sam kratkovidan..Unaprijed hvala
ps. ako ne može, znate li neki media player na kojem se to može?
Imam pitanje vezano za titlove na ovom media playeru. Zanima me, može li se njihova veličina povećavati? Malo sam kratkovidan..Unaprijed hvala
Da. Možeš povećavati, mijenjati poziciju itd.
pa ak imaš naočale, ne znam čemu povećavati titl??
Hvala na odgovoru.
pa ak imaš naočale, ne znam čemu povećavati titl??
zato što imam TV s dijagonalom od 127cm pa su mali titlovi bez obzira na naočale...hm...jednostavno mali....