Dvd player sa USB utorom

poruka: 6
|
čitano: 1.396
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dvd player sa USB utorom

Pozz,

molio bih za pomoć oko playera, treba biti poklon puncu stoga trebam pažljivo izabrati.

bitno je da čita što više formata(preko usb-a) i da se može na njega snimati.

Znam da ima istih tema ali su dosta starije, ako sam negdje fulao, najte zamjerit

lac
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Dvd player sa USB utorom

Vise manje svaki dvd player cita slicno formata, kolikk love si spreman izdvojit za njega i kad kazes da se na njega moze snimati ato bi to tocno bilo.

15 godina
neaktivan

pa da, to mu je važno da se može snimati. Cijena neka bude oko nekih 400 kn.

lac
12 godina
Lac kaže...

Pozz,

molio bih za pomoć oko playera, treba biti poklon puncu stoga trebam pažljivo izabrati.

bitno je da čita što više formata(preko usb-a) i da se može na njega snimati.

Znam da ima istih tema ali su dosta starije, ako sam negdje fulao, najte zamjerit

Bolje ti je ići na blu-ray player pošto imaju bolji support za razne HD formate a LG je tu među najboljim što se tiče reprodukcije http://www.protis.hr/products/details/lg-bluray-player-bp125/69724

A ovo za snimanje to se nemože jer to su sve playeri a ne i rekorderi ako sam te dobro shvatio.

15 godina
neaktivan
Dvd player sa USB utorom

Da li postoji neki uređaj na koji bi mogao samo snimati, a blu-ray ga ne zanima, bar ne a sada.

lac
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pravi snimaci sa dvd ili blu ray playerima inace ti dodu trenutno na trzistu od nekih 2000+ kuna ima ih od lg,panasonic,samsung itd......jeftinije solucije su neki dvb-t reciveri koji imaju mogucnost snimanja al onda ti na njima nema dvd player ni nista pa sad vidi sta ti je prioritet.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice