Do maoprije je sve po loju islo odlicno se sve vrtilo... jedino kaj sam veceras promjenio latencije ramu na 9 9 9 24 i na 1600 posto mi je cudno radilo na auto postavkama.. Evo prije nekih 30 minuta se skinuo film i FULL je ubrzan naravno mislio da je kopija u banani i ona isto se brze vrti... Probao s wmpom , bsplayer i onim vcl cudom nista.... nemre se video gledat prebrzo skroz... ima netko savjet? usput deinstalirao sam audio driver i ponovo stavio najnoviji i nista...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
reinstalirao windowse i ista stvar...
Me gusta....
jesam vratio sam ih ko i prije nije do latencija. PS videi idu ubrazano isto i na youtubu itd...
No one is ever truly lost...
moezes pojasnit malo?
No one is ever truly lost...
neda da se iskljuci al sumnjam da je is na gafi oslo igrao mw2 i bf3 ujutro sve 5 cak sam iz windows aero teme oso na classic i ista banana s filmovima...
neda da se iskljuci al sumnjam da je is na gafi oslo igrao mw2 i bf3 ujutro sve 5 cak sam iz windows aero teme oso na classic i ista banana s filmovima...
Reinstalacija codeca?
Reinstalacija codeca?
probano sad je neki klite code pack
Reinstalacija codeca?
idem opet probati
probao sa drugim codecom, sad sam probao i sa rezervnom grafom 8300gs isti ubrzava -.-
Ako si reinstalira Windowse a i dalje ista stvar, probaj restart BIOS
, mozda se unutra nesto s"ebalo
Ako si reinstalira Windowse a i dalje ista stvar, probaj restart BIOS
, mozda se unutra nesto s"ebalo
windowse sam reinstalirao prve, cmos restartan, vracan ram na auto nema kaj nisam probao...
Skini neku live distu linuxa (moja preporuka ubuntu) i probaj tamo, bar ćeš znati jeli softver ili hardver taj koji stvara probleme 
Skini neku live distu linuxa (moja preporuka ubuntu) i probaj tamo, bar ćeš znati jeli softver ili hardver taj koji stvara probleme 
probat cu makar cijeli vrijeme je na istim winsima bio i kad je normalno bili i sad ubrzano
A gle, to ti je najlakše provjeriti, a ako je problem u winsima, to je najlakše za riješiti 
A gle, to ti je najlakše provjeriti, a ako je problem u winsima, to je najlakše za riješiti 
al nemre bit problem kad sam friske winse stavio prije 7 sati