Do maoprije je sve po loju islo odlicno se sve vrtilo... jedino kaj sam veceras promjenio latencije ramu na 9 9 9 24 i na 1600 posto mi je cudno radilo na auto postavkama.. Evo prije nekih 30 minuta se skinuo film i FULL je ubrzan naravno mislio da je kopija u banani i ona isto se brze vrti... Probao s wmpom , bsplayer i onim vcl cudom nista.... nemre se video gledat prebrzo skroz... ima netko savjet? usput deinstalirao sam audio driver i ponovo stavio najnoviji i nista...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
reinstalirao windowse i ista stvar...

jesam vratio sam ih ko i prije nije do latencija. PS videi idu ubrazano isto i na youtubu itd...

moezes pojasnit malo?

neda da se iskljuci al sumnjam da je is na gafi oslo igrao mw2 i bf3 ujutro sve 5 cak sam iz windows aero teme oso na classic i ista banana s filmovima...
neda da se iskljuci al sumnjam da je is na gafi oslo igrao mw2 i bf3 ujutro sve 5 cak sam iz windows aero teme oso na classic i ista banana s filmovima...
Reinstalacija codeca?
Reinstalacija codeca?
probano sad je neki klite code pack
Reinstalacija codeca?
idem opet probati
probao sa drugim codecom, sad sam probao i sa rezervnom grafom 8300gs isti ubrzava -.-
Ako si reinstalira Windowse a i dalje ista stvar, probaj restart BIOS , mozda se unutra nesto s"ebalo
Ako si reinstalira Windowse a i dalje ista stvar, probaj restart BIOS , mozda se unutra nesto s"ebalo
windowse sam reinstalirao prve, cmos restartan, vracan ram na auto nema kaj nisam probao...
Skini neku live distu linuxa (moja preporuka ubuntu) i probaj tamo, bar ćeš znati jeli softver ili hardver taj koji stvara probleme
Skini neku live distu linuxa (moja preporuka ubuntu) i probaj tamo, bar ćeš znati jeli softver ili hardver taj koji stvara probleme
probat cu makar cijeli vrijeme je na istim winsima bio i kad je normalno bili i sad ubrzano
A gle, to ti je najlakše provjeriti, a ako je problem u winsima, to je najlakše za riješiti
A gle, to ti je najlakše provjeriti, a ako je problem u winsima, to je najlakše za riješiti
al nemre bit problem kad sam friske winse stavio prije 7 sati