Video brzi od zvuka...

poruka: 18
|
čitano: 1.639
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Video brzi od zvuka...

Do maoprije je sve po loju islo odlicno se sve vrtilo... jedino kaj sam veceras promjenio latencije ramu na 9 9 9 24 i na 1600 posto mi je cudno radilo na auto postavkama.. Evo prije nekih 30 minuta se skinuo film i FULL je ubrzan naravno mislio da je kopija u banani i ona isto se brze vrti... Probao s wmpom , bsplayer i onim vcl cudom nista.... nemre se video gledat prebrzo skroz... ima netko savjet? usput deinstalirao sam audio driver i ponovo stavio najnoviji i nista...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 3:23 (mislavgray).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Video brzi od zvuka...

reinstalirao windowse i ista stvar...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Video brzi od zvuka...
Smanji latencije.
Me gusta....
14 godina
neaktivan
Suddenly Psychotic kaže...
Smanji latencije.

jesam vratio sam ih ko i prije nije do latencija. PS videi idu ubrazano isto i na youtubu itd...

16 godina
Problem s bufferom na grafickoj?
No one is ever truly lost...
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
Problem s bufferom na grafickoj?

moezes pojasnit malo?

16 godina
Nekaj ti se smrdalo na vram-u na grafickoj... probaj pokrenut video bez hardverske akceleracije...
No one is ever truly lost...
14 godina
neaktivan
Video brzi od zvuka...

neda da se iskljuci al sumnjam da je is na gafi oslo igrao mw2 i bf3 ujutro sve 5 cak sam iz windows aero teme oso na classic i ista banana s filmovima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mislavgray kaže...

neda da se iskljuci al sumnjam da je is na gafi oslo igrao mw2 i bf3 ujutro sve 5 cak sam iz windows aero teme oso na classic i ista banana s filmovima...

Reinstalacija codeca?

TrustNo1
14 godina
neaktivan
Miki77 kaže...
mislavgray kaže...

Reinstalacija codeca?

probano sad je neki klite code pack

14 godina
neaktivan
Miki77 kaže...
mislavgray kaže...

Reinstalacija codeca?

idem opet probati

14 godina
neaktivan
Video brzi od zvuka...

probao sa drugim codecom, sad sam probao i sa rezervnom grafom 8300gs isti ubrzava -.-

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Video brzi od zvuka...

Ako si reinstalira Windowse a i dalje ista stvar, probaj restart BIOS {#}, mozda se unutra nesto s"ebalo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
shady1024 kaže...

Ako si reinstalira Windowse a i dalje ista stvar, probaj restart BIOS {#}, mozda se unutra nesto s"ebalo

windowse sam reinstalirao prve, cmos restartan, vracan ram na auto nema kaj nisam probao...

17 godina
Video brzi od zvuka...

Skini neku live distu linuxa (moja preporuka ubuntu) i probaj tamo, bar ćeš znati jeli softver ili hardver taj koji stvara probleme {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Skini neku live distu linuxa (moja preporuka ubuntu) i probaj tamo, bar ćeš znati jeli softver ili hardver taj koji stvara probleme {#}

probat cu makar cijeli vrijeme je na istim winsima bio i kad je normalno bili i sad ubrzano

17 godina
Video brzi od zvuka...

A gle, to ti je najlakše provjeriti, a ako je problem u winsima, to je najlakše za riješiti {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

A gle, to ti je najlakše provjeriti, a ako je problem u winsima, to je najlakše za riješiti {#}

al nemre bit problem kad sam friske winse stavio prije 7 sati

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.11.2011 12:24 (mislavgray).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice