Imam jedan problem sa ovim programom, snimim filmić u 720p rezoluciji obradim ga u ovom programu i stisnem da ga sačuva sa opcijom save for high definition display, stavim ga na youtube i na kraju se tamo film nemože prikazati u 720p rezoluciji u kojoj sam snimio filmić. jel netko zna kako riješiti ovaj problem tako da mi ovaj program sačuva filmić u rezoluciji u kojoj sam ga snimio?
Problem sa windows live movie makerom
- poruka: 3
- |
- čitano: 1.471
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja isto imam problem sa filmom snimljenim sa mobitelom. Koristim HTC EVO koji snima 720p HD vide (1080 x 720) u .mp4 formatu. Kada sve stavim u Win Live Movie Maker napravim video trebam ga snimiti u nekom formatu?
Pitanje:
Da li ako je video snimljenu 720p mora biti i renderiranu 720p? Kasnije bi film spremio na DVD za reprodukciju u standardnom DVD playeru. Konačna slika koju dobivam je totalno loša. Koje postavke korisiti? Da li se HD video može snimiti samo na BlueRay ili može i na DVD?
Malo sam nov u ovom svijetu HD videa pa sam zahvalan napomoći?
Ako video misliš gledati na standardnom DVD playeru, reenkodiraj ga u DVD format (rezolucija 720x576), a ako podržava i DivX onda možeš i u njega. Bitrate videa ovisi o dužini filma,. tj. da može stati na disk.