Mds. mdf. problem

poruka: 5
|
čitano: 2.440
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
.mds .mdf problem

ljudi pomagajte!

nabavio sam album od kraftwerka u 5.1 zvučnom formatu, ali ga nikako ne uspjevam spržiti?

folder ima dva filea, jedan .mds, a drugi .mdf file. .ms ima oko 1 kb,  a .mdf oko 379 mb.

znam da se radi u alcoholu, ali svaki put kad pokušam zapržiti image, on prepozna samo .mds, a onda izbaci sljedeću grešku "unrecognised file format for recording! please insert a recognised image file for recording".

pokušavam već mjesec dana pronaći negdje na netu informaciju, ali nema nigdje (ako netko i uspije, ne objašnjava postupak)!

lud sam više, please pomagajte???

tnx!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: .mds .mdf problem

A da pokušaš nekim drugim softverom, npr. PowerISO, UltraISO i sličnim? Jesi siguran da si skinuo cijelu neoštećenu datoteku?

Doć će Zoka da vas roka
17 godina
Mds. mdf. problem

Pod uvjetom da si skinuo kompletnu datoteku i da nije oštećena zaprži ImgBurn-om. Meni uspijeva.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mds. mdf. problem

Imas na BUG-ovom DVD-u program IsoBuster..vrhunski program pod uvjetom da u trial verziji ne zeli extract-at datoteke vece od 4 i nesto sitno Gb.Šutim i naravno poweriso..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mds. mdf. problem

uspio!

prvo sam probao sa imgburn, ali bez uspjeha. izbacio mi je grešku jer je zapis pročitao kao više traka odjednom, a to ne podržava.

onda sam instalirao poweriso i uspio iz prve. a kraftwerk na 5.1 formatu zvuči luuuuudo Namigiva

ljudi, hvala vam puno!!! najbolji ste!!! Cool

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.7.2008 10:28 (elvis).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice