FL Studio 9

poruka: 156
|
čitano: 61.597
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
RE: FL Studio 9
trackmanijak kaže...
antagonist kaže...

ja volim fl skroz!! sviram na njemu uvijek... evo snimio sam ovo da pokazem frendu..ima malih gresaka ali sve u svemu nije lose xD

Jao, ubija me kad moram svirat preko tipkovnice! Midi kontroleri ljudi!

Nego, imam jedno pitanje: da li je moguće da neki drugi program preko asio drivera pustim?

e, da: http://www.myspace.com/557418086

imam ja i midi kontroler ali mi je veci gust svirat na tipkovnici jer je dosta zahtjevno i onda mi je zato veci gust... ako oces kupit ja bi prodao roland mk-200 midi kontorler... 

kako mislis da pustis neki program preko asio drivera?

14 godina
neaktivan
RE: FL Studio 9

nije moguće puštati dva programa preko asia....osim ako ne radiš neki route kao npr. cubase i reason via rewire:onda cubase dižeš kao glavni koji koristi asio a reason kao slave preko rewirea u cubase....praktički rade kao jedan

16 godina
neaktivan
FL Studio 9

Mogu li dobiti neki link za stranicu, kako da nacrtam bass liniju za pjesmu? Ako nije tesko, moze netko i ovdje napisati.

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: FL Studio 9
Gman kaže...

Mogu li dobiti neki link za stranicu, kako da nacrtam bass liniju za pjesmu? Ako nije tesko, moze netko i ovdje napisati.

Koristi sample puno bolje zvuči.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac
16 godina
neaktivan
FL Studio 9

Mislis samper ili?

Totalni sam pocetnik u FL-u, ali sam cuo za stvari kao Accapela, bass line itd. Sad bih nacrtao Bass liniju za pjesmu ali neznam kako, ili ako ima nesto drugo, a da mogu postici isto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 21:25 (Gman).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Gman kaže...

Mislis samper ili?

Totalni sam pocetnik u FL-u, ali sam cuo za stvari kao Accapela, bass line itd. Sad bih nacrtao Bass liniju za pjesmu ali neznam kako, ili ako ima nesto drugo, a da mogu postici isto.

Sample-izrezani dio tuđe pjesme koji ubaciš u svoju i dodaš ostale zvukove.

Life's a wheel of fortune and it's my chance to spin it. 2pac
16 godina
neaktivan
FL Studio 9

A dobro znam to, to je najmanji problem, ali zelio bih nauciti crtati bass linije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FL Studio 9

3xOsc

Desni click na njega u Pattern listi pa na piano roll. Složiš si bass liniju i kasnije samo malo podesiš 3xOsc da ti to zvuči po tvojoj volji. A možeš koristiti i nešto drugo, ne mora biti 3xOsc, sve zavisi od tvojih zahtjeva i potreba.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
FL Studio 9

Evo jedno pitanje za fl studio 9:Kako  produžiti jedan ton npr. kod klavira ako želim da mi u određenom trenutku jedan ton duže traje,da se duže vremena čuje(primjer za one epske melodije)?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
lebron kaže...

Evo jedno pitanje za fl studio 9:Kako  produžiti jedan ton npr. kod klavira ako želim da mi u određenom trenutku jedan ton duže traje,da se duže vremena čuje(primjer za one epske melodije)?

Desni klik na kanal s klavirom i Piano roll...onda produžuješ kolko ti treba.

16 godina
neaktivan

To sam pokušao ali bezuspješno.

15 godina
neaktivan
lebron kaže...

To sam pokušao ali bezuspješno.

dodaj notu u piano roll, i razvuci je. klikni na desni kraj note i razvuci je

16 godina
neaktivan

Pa to sam i pokušao,ali koliko god produžim,opet se istom brzinom završi.

15 godina
neaktivan
lebron kaže...

Pa to sam i pokušao,ali koliko god produžim,opet se istom brzinom završi.

to ti se čini. Umjesto Fl Keys dodaj Sytrus, pa probaj. 

16 godina
neaktivan
A ako baš moraš koristiti FL Keys, probaj staviti decay i release do kraja (opcije FL Keysa)
16 godina
neaktivan
FL Studio 9

Hvala, skužio sam.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FL Studio 9

Da li se mogu kako skidati instrumenti za ovaj program s interneta,npr. trebala bi mi harmonika ili neka bolja flauta ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lebron kaže...

Da li se mogu kako skidati instrumenti za ovaj program s interneta,npr. trebala bi mi harmonika ili neka bolja flauta ?

može, ja imam Varazdin Orchestral, (semplovi su pravljeni u varaždinu) ima preko 30 instrumentalnih samplova, ali nije besplatno. Mislim da imaš i free kvalitetnih semplova, samo neznam di jbg.

16 godina
neaktivan
FL Studio 9

Našao sam odličan izvor instrumenata i način kako ih pokrenuti pravilno u programu.Ako nekog zanima,neka postavi pitanje pa ću objasniti sve što je potrebno.

Imam jedno pitanje:npr. ako imam klavir i napravio sam melodiju u piano roll-u,kako onda ako hoću da mi istovremeno neki drugi instrument(u svom piano-rollu) svira točno ono što i klavir-dakle,da li se kako može kopirati piano roll ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
prvo CTRL+A da označiš sve note, pa CTRL+C da ih kopiraš, i na kraju CTRL+V da ih prebaciš na taj drugi instrument.
16 godina
neaktivan

Hvala,shvatio sam.

15 godina

Evo da obavjestim narod xD izišo je fl studio 10

http://balcanclubsoundno1.tk/ besplatno skidanje rmx-a,mixeva :)) dj darac (ja) i dj knezo admini :)
16 godina
neaktivan
FL Studio 9

Imam instaliranu devetku... Hoće li biti problema ako mi u isto vrijeme budu instalirana i 9-ka i 10-ka?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
betmen kaže...

Imam instaliranu devetku... Hoće li biti problema ako mi u isto vrijeme budu instalirana i 9-ka i 10-ka?

?

16 godina
neaktivan
FL Studio 9

Što je tu čudno? Htio bi imati obje verzije instalirane u isto vrijeme, pa pitam hoće li dolaziti do sukoba između njih (kao što mi je bilo između FL 9 i FL 4 - četvorku tada nisam nikako uspio pravilno obrisati). Zato pitam.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FL Studio 9

Evo ja sam uploudao dvije moje pjesme, pa posluajte ako vam se da, i ocjenite što valja, a što ne:

još nema ime :)

također bezimena, ali sa pratećim videom i sablasnim ambijentalnim zvukovima u pozadini:

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Cevi kaže...

Evo ja sam uploudao dvije moje pjesme, pa posluajte ako vam se da, i ocjenite što valja, a što ne:

također bezimena, ali sa pratećim videom i sablasnim ambijentalnim zvukovima u pozadini:

Sviđa mi se ova,horror :). Jesi koristio kakve plug-inove za produkciju? Koje?

15 godina
neaktivan
Bugy kaže...
Cevi kaže...

Sviđa mi se ova,horror :). Jesi koristio kakve plug-inove za produkciju? Koje?

Koristio sam sytrus (pizzicato) (orbital) (electric) (accustic steel) Sawer (MC Forrest Cry)

15 godina
neaktivan
FL Studio 9

Meni se sviđa! Možeš dosta dobiti na varijaciji osnovnog ritma, ne mora biti jednolik, npr. kod tebe je ako sam dobro uočio ovaj osnovni ritam cijelo vrijeme isti, dovoljno bi bilo negdje maknuti pokoji kick ili negdje dodati i eto ti varijacije. Ja bi si osobno uvijek pripremio nekoliko takvih samplova i onda samo kombinirao.

Ovo govorim iz amaterske perspektive, a i već dugo nisam radio sa FL-om, tako da možda i ne stoji to što kažem.

3D dizajner
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Meni se sviđa! Možeš dosta dobiti na varijaciji osnovnog ritma, ne mora biti jednolik, npr. kod tebe je ako sam dobro uočio ovaj osnovni ritam cijelo vrijeme isti, dovoljno bi bilo negdje maknuti pokoji kick ili negdje dodati i eto ti varijacije. Ja bi si osobno uvijek pripremio nekoliko takvih samplova i onda samo kombinirao.

Ovo govorim iz amaterske perspektive, a i već dugo nisam radio sa FL-om, tako da možda i ne stoji to što kažem.

Da, slažem se da treba izmjeniti. Hvala na savjetu!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice