BluRay Vs HD DVD

poruka: 17
|
čitano: 3.790
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
BluRay Vs HD DVD

iam sam jedno pitanje

mislim da sam negdje na bugovim stranicama procitao kao o prednostima i manama jednog i drugog formata

no iako je bilo ocito da blu ray ima veci kapacitet te je bilo za pretpostaviti da sa vecim kapacitetom dolazi i bolja grafika,slika,video,receno je na spomenutim bugovim stranicama nesh u stilu da "iako HD DVD ima bolju kvalitetu videa,WB se stao na stranu Blu Raya i...bla bla bla"

dakle,jel istina da je HD DVD imao bolju kvalitetu videa?

ako je,jel to onda zbog radi bolje kvalitet algoritama?

ili je to bio bug na bugovim stranicama...

ili sam ja pak krivo il procito il zapamtio procitano...

zelim,hocu,mogu
al neam koga

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: BluRay Vs HD DVD
HD DVD je crko. Rijesena stvar...
17 godina
neaktivan
Ma Blu-ray je definitivno pobijednik, pretrazi malo vijesti na Bugu-u i sve ce ti biti jasno. Samo koji su proizvodaci odustali HD DVD i presli na Blu-ray i tu nema vise rasprave
17 godina
HD-DVD
R.I.P.
17 godina
neaktivan
Blu-Ray je pobjednik dvoboja između njega i HD DVD-a
17 godina
neaktivan

Već je odlučeno! 

BR je budućnost (za sada)...

Intel Core2 Duo E8400, 4GB OCZ 800, GF8800GTS 640MB, nForce650iUltra
17 godina
neaktivan
unknown kaže...
HD-DVD
R.I.P.
 Jel ti to misliš: a) Rest In Peace, ILI možda
                        b) Rot In Pieces
Namigiva

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak
17 godina
neaktivan
BluRay Vs HD DVD

Od samog starta je bilo jasno da je BluRay superiorniji. Problemi su jedino bili sa proizvdnjom, naime BluRay je zahtijevao nove pogone dok se HD-DVD mogao proizvoditi u starim.

HD-DVD R.I.P.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.

0 0 hvala 0
17 godina
lepi kaže...

iam sam jedno pitanje

mislim da sam negdje na bugovim stranicama procitao kao o prednostima i manama jednog i drugog formata

no iako je bilo ocito da blu ray ima veci kapacitet te je bilo za pretpostaviti da sa vecim kapacitetom dolazi i bolja grafika,slika,video,receno je na spomenutim bugovim stranicama nesh u stilu da "iako HD DVD ima bolju kvalitetu videa,WB se stao na stranu Blu Raya i...bla bla bla"

dakle,jel istina da je HD DVD imao bolju kvalitetu videa?

ako je,jel to onda zbog radi bolje kvalitet algoritama?

ili je to bio bug na bugovim stranicama...

ili sam ja pak krivo il procito il zapamtio procitano...

vjerojatno neka greška .. iako nije potreban kapacitet BR da bi se pohranio hd video, isto je moguće i na hd-dvd
16 godina
neaktivan
BluRay - ugradjen u PC ili zasebni?

Pozdrav svima. Pisem iz Makdonije. Sta mi preporucujete: blu ray pisac ugradjen u PC ili da ga kupim zasebno? Imaju li ugradjeni pisaci u PC-ju isti kvalitet kao zasebni? Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
BluRay Vs HD DVD

ako je isti proizvodjac i isti model,onda je isti interni i externi

externi je skuplji jer je prenosivi,tj zamishljen je za prenashanje pa ima poseban konektor na komp

a i kutiju da izgleda lijepo :)

zelim,hocu,mogu al neam koga

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BluRay Vs HD DVD

Zanima me koja je razlika između BluRay-a i DVD-a? Kupio bi si ovaj, pa evo ako može netko u kratko objasnit. Hvala

AMD Phenom II x 6 1090T
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...

Zanima me koja je razlika između BluRay-a i DVD-a? Kupio bi si ovaj, pa evo ako može netko u kratko objasnit. Hvala

HD DVD je propao standard.

Inače, bila je razlika u zapisu podataka i u kapacitetu medija.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
14 godina
neaktivan
nailer kaže...
GoodAngel kaže...

Znači BRay radi sve što i dvd, samo što je vjerojatno brži i bolji za korištenje. Treba mi za igre, i zanima me jel se može kopirat cd-e preko njega? Hvala

AMD Phenom II x 6 1090T
17 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
nailer kaže...
GoodAngel kaže...

Znači BRay radi sve što i dvd, samo što je vjerojatno brži i bolji za korištenje. Treba mi za igre, i zanima me jel se može kopirat cd-e preko njega? Hvala

Blu-Ray je medij za pohranu podataka kao cd i dvd.

Na Blu-Ray stane više podataka.

14 godina
neaktivan
nailer kaže...
GoodAngel kaže...
nailer kaže...
GoodAngel kaže...

Znači on služi za isto što i dvd, želim reć mogu pržit igrice preko njega odnosno instalirat kao i s dvd-om? Mislim da si mi već odgovorio, al ono za svaki slučaj mi treba potvrda da ne kupim krivu stvar.

AMD Phenom II x 6 1090T
17 godina
neaktivan
GoodAngel kaže...
nailer kaže...
GoodAngel kaže...
nailer kaže...
GoodAngel kaže...

Znači on služi za isto što i dvd, želim reć mogu pržit igrice preko njega odnosno instalirat kao i s dvd-om? Mislim da si mi već odgovorio, al ono za svaki slučaj mi treba potvrda da ne kupim krivu stvar.

Da. Sve što si rekao je potpuno točno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice