After Effects CS3: oblaci i mjesec u 3D-u?

poruka: 4
|
čitano: 1.950
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pomoc oko after effects CS3!!!

Nadam se da sam se obratio na dobru adresu! Ovako, treba mi pomoc oko after effects CS3. Moze li mi neko dati neki tutorijal,  ili link do nekog tutorijala kako da napravim video sljedeceg opisa u after effects CS3. Pokusat cu objasniti, trebaju mi tutorijali za pravljenje oblaka i mjeseca naravno sve to u 3d..et..ak ko zna.hvala, ak ne nista..:)

"Nije snažan onaj ko je dobar hrvač već je snažan onaj ko se u srdžbi savlada"(Poslanik Islama)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: Pomoc oko after effects CS3!!!

Kakvi konkretno oblaci i mjesec? Ako radis animaciju, nacrtas si ih u Illustratoru i onda ih u AE postavis u 3D scenu. Ako ciljas bas na pravi 3D, onda si promasio program - onda to moras napraviti u nekom drugom programu i samo uvesti i eventualno dodatno obraditi u AE.

15 godina
neaktivan

eh..treba mi animacija oblaka koji otkrivaju mjesec..kako bih kad se ti oblaci razdvajaju izmedju pisao neki tekst na mjesecu..:)..aa kako da uradim to što si mi rekao??...kako da stavim u 3d scenu.??

"Nije snažan onaj ko je dobar hrvač već je snažan onaj ko se u srdžbi savlada"(Poslanik Islama)
17 godina
moderator

Mislim da ovo trazis:

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice