Adobe After Effects tutoriali
- poruka: 386
- |
- čitano: 147.979
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
obnovljena tri tutorijala za trapcode particular
mislim da ipak neću dalje izbacivati tutoriale za vfx stvari,jer jednostavno nedami se sam sve raditi (dosadno je kad nemaš ekipu ,a drugo nemam niti kameru za snimat,znači očaj...),tako da ću vjerovatno raditi tutoriale za technologiju općenito jer znam da ovako dalje nema smisla..
kako u cinema 4d otvoriti ili napraviti sliku veličine 1280 x 720
po default je 320 x 240
ako nakon završetka rada spremim u većem formatu gubi se kvaliteta u pikselima
i kako izbjeći crnu podlogu
Evo ja sam ovo davno napravio ali evo da shaream ovdje.
Model auta sam skinuo sa Turbo Squida, odlicna stranica.
Ako hocete najbolje tutoriale posjetite stranicu od Video Copilot-a, ja sam od tog lika
sve naucio :D
I sadaje dosao novi pack za Element 3D sa avionima pa treba i to isprobat :)
Počeo sam raditi tutoriale za Nuke, pa pogledajte ako Vam se sviđa https://www.youtube.com/playlist?list=PL9Q83O7h_D7C_gYANe3xS52a_-Ahp4Zf7
Pitanje za After Effects..
Napravim neki video koji traje 30 sekundi.
Koristim 1 sliku kao pozadinu.
Također koristim 3-4 photoshop elementa i 3-4 illustator elementa.
Ništa posebno. Pozadina skroz miruje, a ovi elementi se pojave pa se malo kreću po ekranu i to je to.
Kako definirati FORMAT prilikom renderiranja, a da je normalan omjer kvalitete i veličine datoteke ?
@BugHacker odlicni su ti tutorijali, bas gledam ovih dana, pogotovo za after jer me to primarno zanima al super da radis i za nuke..sve u svemu svaka cast..keep it up! ;)
počeo gledati tutoriale...vidjet ćemo s vremenom hoće li šta bit od mene :D
Pitanje za After Effects..
Napravim neki video koji traje 30 sekundi.
Koristim 1 sliku kao pozadinu.
Također koristim 3-4 photoshop elementa i 3-4 illustator elementa.
Ništa posebno. Pozadina skroz miruje, a ovi elementi se pojave pa se malo kreću po ekranu i to je to.
Kako definirati FORMAT prilikom renderiranja, a da je normalan omjer kvalitete i veličine datoteke ?
h.264 i poigraš se sa bitrateom i ostalim settingsima, pronać ćeš zlatnu sredinu... Uostalom imas tutorikjal na yt od bughackera
odlični tutoriali, samo nastavi tako! Učim se raditi s tim programom, pa mi dosta pomažu :)
Evo jedan spot koji sam montirao za frendovog frenda, standard kombinacija
Snimke nisu moje, sigurno bi bile puuuuno mirnije, podešene kako spada itd.
Ali eto, mislim da je izvučen neki maksimum a opet da efekti nisu previše vidljivi, da to donekle izgleda prirodno.
A ovo je jedna verzija u kojoj usporedo ide ista stvar sa i bez ikakvih efekata:
Skinem danas after effects, prvo sa torrenta, a zatim sa službene stranice jer mi ova sa torrenta bacala grešku kao na slici, i reko aj skinut ću sa službene stranice pa onda kasnije ubacit crack, no međutim i ta mi izbacuje isto ovo sa slike, pokrenem setup i to dobijem, ako stisnem save, spremi mi se ovaj file media.html s kojim ne mogu ništa.
Dali netko zna kako ovo riješiti, i da znam da nije prava tema za ovo ali je najjaktivnija pa se nadam da ću ovdje najprije naći odgovor
Skinem danas after effects, prvo sa torrenta, a zatim sa službene stranice jer mi ova sa torrenta bacala grešku kao na slici, i reko aj skinut ću sa službene stranice pa onda kasnije ubacit crack, no međutim i ta mi izbacuje isto ovo sa slike, pokrenem setup i to dobijem, ako stisnem save, spremi mi se ovaj file media.html s kojim ne mogu ništa.
Dali netko zna kako ovo riješiti, i da znam da nije prava tema za ovo ali je najjaktivnija pa se nadam da ću ovdje najprije naći odgovor
pretpostavljam da je to cs4 verzija skinuta? Skini si cs6
da cs4, ne mogu cs6 jer radi na 64 bitnim windowsima a ja imam 32
cijeli dan me zaje*bavam, a nemam pojma u cemu je problem
nema razloga da nemas vise 64 bitni sistem, ali to nije moja stvar :)
Ovo mi se cini kao neka losa skinuta instalacija, posalji mi link gdje si nabavio tu instalaciju.
evo ovdje https://helpx.adobe.com/creative-suite/kb/cs4-product-downloads.html (After Effects CS4 i onda skino ova 2 filea sastrane za windows)
drži me navika, 6 godina bez rušenja, milijun stvari itd eto to je jedini razlog zašto još nisam prešo na 64 bitne
hm, iskreno ne znam sta da ti onda velim... uzasno mi je cudno to sto kada pokrenes setup.exe dobijes onaj prozor sto si prikazao na screenshoot-u. Mozda da probas CS3 verziju?
hm, iskreno ne znam sta da ti onda velim... uzasno mi je cudno to sto kada pokrenes setup.exe dobijes onaj prozor sto si prikazao na screenshoot-u. Mozda da probas CS3 verziju?
pa i meni, prvi put vidim to, i evo skino jucer cs3 i sad ga idem instalirat i isti problem.. googlo sam i nista slicno ne nalazim
pa i meni, prvi put vidim to, i evo skino jucer cs3 i sad ga idem instalirat i isti problem.. googlo sam i nista slicno ne nalazim
hm, jel mozes ikako saznati kako windows otvara tj. s cim otvara taj setup.exe? Cini mi se kao da krivu aplikaciju windows zove kada se pokrene .exe file
hmm ne znam kako bi to jer nema one opcije "open with" pa da vidim s cime ga otvara a ni targeta nema
kad spremim taj file "main.html" i otvorim ga, odvede me na chrome i izbaci mi checking system profile 0% i tu stoji, koliko sam skuzio googlajuci, trebao bi mi taj setup.exe se otvoriti i to isto izbaciti ali neće tako....i googlo sam i to, i jedino sto sam naso je da imaju problem kad im dodje i stane na 90% ali nije mi puno pomoglo jer meni nece ni otvoriti a kamoli do 90% doci