Adobe After Effects tutoriali

poruka: 386
|
čitano: 148.118
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Adobe After Effects tutoriali
BugHacker kaže...

na rubovima videa je malo zamraceno s maskom,al to je sad manje bitno.

99% sam siguran da je koristio video copilotov paket : http://www.videocopilot.net/products/action2/   za krv i pucnjeve iz pistolja

Za zvuk nisam siguran,posto se to moze bilo gdje nabavit na internetu.Ono kad ga je nabio nozem u glavu,to je malo naprednije,posto ima malo posla s photoshopom ;)

Hehe e to mi je i trebalo{#}

Sad nebi bilo lose bacit jedan tut za to{#}

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
16 godina

ako znas engleski,mozes bez problem nac to na internetu :D

0 0 hvala 0
14 godina
BugHacker kaže...

ako znas engleski,mozes bez problem nac to na internetu :D

daj molim te ako mozes dati link na tocno to sto meni treba, puno bi mi pomogao

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
16 godina

eo ih tu na stotine :D https://www.youtube.com/results?search=Search&resnum=0&oi=spell&search_query=muzzle+flash+tutorial&spell=1&suggested_categories=26%2C1&sa=X

to je za muzzle flash, a ono s krvlju i nozem,to nemogu trenutno nac :S

0 0 hvala 0
16 godina
novi tutorial :Sand Writting

2 0 hvala 3
16 godina
dali bi vam bilo drago da moj kanal i dalje ostane aktivan ili ne?Molim vas odgovorite iskreno,jer o ovome ovisi dali cu ga deletat ili cu dalje nastavit izbacivat tutoriale :)
16 Da
0 Ne

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BugHacker kaže...
dali bi vam bilo drago da moj kanal i dalje ostane aktivan ili ne?Molim vas odgovorite iskreno,jer o ovome ovisi dali cu ga deletat ili cu dalje nastavit izbacivat tutoriale :)

Nastavi sa tutorijalima molim teee

Ofc.
16 godina
hvala na podršci,nastavljat cu dalje :).Najaci ste

1 0 hvala 1
14 godina
BugHacker kaže...
hvala na podršci,nastavljat cu dalje :).Najaci ste

Nene, ti si najjaci {#}

14 godina
neaktivan

Nemoj prestati!

Da li bi možda mogao napraviti tutorijale za Photoshop?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav, sviđa mi se ovaj topic i meni bi trebale neke osnove u after effects, jer sam danas počeo sa movie makingom i trenutno koristim sony vegas (u njemu se lakše snalazim). Dali možda znaš kako napraviti bullet time u CoD-u, kao što ima u nekim igricama poput fallout 3 ili new vegas. Zatim kako zoomirat na glumca ili igrača pa odzoomirati. ako mi uleti još koja ideja postat ću ovdje. Hvala unaprijed!

1 1 hvala 0
16 godina
godo kaže...

Nemoj prestati!

Da li bi možda mogao napraviti tutorijale za Photoshop?

iskreno,moram promovirat jednoga kolegu (neznam ga rl,al ovako se dosta cujemo) koji ima svoj kanal za photoshop,pa ako ti se svidi,javi :)

https://www.youtube.com/user/PhotoShopChanel

16 godina
iAvenger kaže...

Pozdrav, sviđa mi se ovaj topic i meni bi trebale neke osnove u after effects, jer sam danas počeo sa movie makingom i trenutno koristim sony vegas (u njemu se lakše snalazim). Dali možda znaš kako napraviti bullet time u CoD-u, kao što ima u nekim igricama poput fallout 3 ili new vegas. Zatim kako zoomirat na glumca ili igrača pa odzoomirati. ako mi uleti još koja ideja postat ću ovdje. Hvala unaprijed!

mislis tipa ovoga pucnja  sto se vidi u ovome filmicu?

http://www.videocopilot.net/products/the_bullet/

16 godina

Novi tutorial: Render funkcija

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

pratim tvoje radove i pomazu stvarno, ali jedno pitanje , zasto tutotoriali? xD (mislim da je ipak bolje i pravilnije tutoriali ali nije bitno)

nego imam ideju sta bi mogo sljedece vjerujem da puno ljudi to zanima, radit one duplikate u videu npr da se sam sa sobom kartas ili bilosta drugo uglavnom video preko videa

mislim da to je lagano i 5 min posla ali vjerujem da se moze nekako igrati opcijama da to sto uvjerljivije izgleda jer ako jedan od likova prijedje preko one linije taj dio njega se nece vidjeti pa ako se to kako moze ispravit itd.

kako sam zakomplicirao ja ne vjerujem nadam se da ce me neko skuzit

Dirt 3 -> Dino Bzik
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.8.2011 20:37 (dmanz).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

napravio sam tutorial za sony vegas pro 10/9 pa ko hoce moze pogledat!

{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

e i da jel bi pliz mogo napravit tutorial za AE kako napravitikao neku svjetolost npr dok radi msalto unazad pa da mi tenisice svjetlo munjevito crveno....

daj pliz....

16 godina

fora je što neznam salto unazad xD.

Btw,to su stari tutoriali di govorim tutotoriali...Te uskoro brisem i obnavljavam s novima,tako da nece vise biti te pogreske :))

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa nemoras snimit sebe,skines neki random backflip footage s neta...

: ) daj pliz...

nemora bit salto uanzad moze biti neki pokret iz kungfua bilo sto ,samo da naucim to radi!

: )

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 9:40 (mojsije1234).
14 godina

E jel bi mogao napraviti par tutorijala za izradu frag movie za Call of duty 4 recimo. Naprimjer ovo: 

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----CoD4 OwNeR ----------visit http://take2play.info ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ispunit cu case zahtjeve,al moram prvo stare tutoriale obnoviti :)

0 0 hvala 0
14 godina
BugHacker kaže...

ispunit cu case zahtjeve,al moram prvo stare tutoriale obnoviti :)

Pih, daj probaj ovo sto sam napisao onak dosta hitno{#}

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----CoD4 OwNeR ----------visit http://take2play.info ------
16 godina

fora je sto treba vremena dosta i za taj tutorial :)).Ako znas engleski,to mozes nac na youtube neke stvari.Ljudi to pretezno rade u sony vegasu :)

2 0 hvala 0
14 godina
BugHacker kaže...

fora je sto treba vremena dosta i za taj tutorial :)).Ako znas engleski,to mozes nac na youtube neke stvari.Ljudi to pretezno rade u sony vegasu :)

da znam u sony se stave video i to ali opet after je nekako bolji za efekte (ime kaze?! xD)

16 godina
neaktivan

nisam čitao ako je netko stavio već ali po meni najbolji tutoraili su na http://www.videocopilot.net/

Ovo je moj potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ee jel mi moze neko pomoc,znaci posto niko nie znao kako to napraviti (ono sta sam trazio sa saltom unazad,)ja sam to onda poceo sam raditi i sad znam dodat taj efekt,znam animirat,ali nezz kako stati.... POMOC(zanci nemrem stati na odredenom dijelu videa,nego mi se to vrti cijelo vrijeme ,nemrem pekinut efekt,a ako pak prekinem onda mi se prekine i ovaj prie.... mislim ocito nes radim krivo xD )

e i da isto tako nezz di se savea/renda video u AAEu....

P.S. NOV sam u ovom programu....
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

dvije stvari su u pitanju...

prva je da neznam kojim efektima radiš pa ti ni nemogu reć s kojim načinom zaustaviš svoj efekt koji si radio...ali uglavnom pretpostavljam da moraš keyfrajmat opciju koja daje taj efekt tako da na mjestu di zelis da ti prestane da ima vrijednost 0.

druga stvar.U tutorialu render sam bio objasnio gdje se rendera  video.Pise ti output path...

1 0 hvala 1
16 godina

Btw,nažalost više neću moći raditi tutoriale,pošto neću upisati Design na svome faksu,tako da morat ću druge stvari početi učiti...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

OK 

a jel neko zna opcenito govoreci ne samo za after effects... jel postoji neki program  kako napravii onak dole u desnom kutu tintu pa onda u njoj slova (text ) evo primjera...

npr ovo na 0:21....

tnx...

inace jucer sam taj effect trazio 30-40 min po vegasu i pokusavo nes napravit  s maskom,ali je pretsko, u premiereu sam to trazio oko 20 min i na kraju u after effectu gotovo 1 h i trazio sam po netu dost dugo i yu za neki link,ali naso sam samo za intro... : (...

ovaj lik koi je napravio taj video kaze da je radio u final cut x prou... ( jel se moze final cut instalirat na windows?,vjerojatno glupo pitanje al svejedno... ) xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mojsije1234 kaže...

OK 

a jel neko zna opcenito govoreci ne samo za after effects... jel postoji neki program  kako napravii onak dole u desnom kutu tintu pa onda u njoj slova (text ) evo primjera...

npr ovo na 0:21....

tnx...

inace jucer sam taj effect trazio 30-40 min po vegasu i pokusavo nes napravit  s maskom,ali je pretsko, u premiereu sam to trazio oko 20 min i na kraju u after effectu gotovo 1 h i trazio sam po netu dost dugo i yu za neki link,ali naso sam samo za intro... : (...

ovaj lik koi je napravio taj video kaze da je radio u final cut x prou... ( jel se moze final cut instalirat na windows?,vjerojatno glupo pitanje al svejedno... ) xD

Koristio je stock footage sigurno. Nešto poput ovoga.

You're NOT relevant, you're NOT right and no, I DON'T care.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice