A! fixni preko ZTE F8648P

poruka: 1
|
čitano: 3.309
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
A1 fixni preko ZTE F8648P

Pozdrav,

pitanje za kolege koji imaju A1 optiku sa ZTE F8648P routerom. Meni routerova wifi mreza (ukljucujuci WPS) i uređaji na lan portovima ne mogu komunicirati međusobno. Iako su na istom subnetu i isti dhcp im dijeli adrese... U routerovom adminu se "portovi" zovu LAN* i SSID*. Skužio sam slučajno jer imam Chromecast Ultra koji koristi i Wifi i kabl, i kad sam ga bacio na kabl, mobitel se nije mogao spojiti na njega, pa sam testirao razne uređaje i štanga. Razgovarao sam s A1 podrškom, ali iskreno, nedostaje znanja da se riješi ovaj problem, predložene izmjene su u rangu ugasi/upali, a ponuđena zamjena routera će sumnjam pomoći, jer opcije za nekakvu izolaciju wlana ne postoje na routeru, problem je pretpostavljam u firmware konfiguraciji.

Jel može netko, molim vas, tko ima ovaj router, provjeriti dali mu radi konekcija između wlan i lan uređaja ? Ako drugi nemaju ovaj problem, možda je stvarno do routera. Trenutno sam ovo zaobišao sa gašenjem wifi-a na routeru i koristim svojih AP-ova preko žice, svi se vide bez problema.

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2024 23:09 (shd).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice