ja bi rekao da je pola zdravlja prehrana, a pola fizička aktivnost.
nisu potrebni nikakvi maratoni ni teretane, od kad kod kuće malo treniram sklekove, trbušnjake, čunjeve i sl. jednostavne vježbe, osjećam se neopisivo bolje, ujutro se ustajem kao od šale, imam energije za sve, sve mi je lakše, i psihički i fizički, spavam kao beba, plus to što metabolizam radi kao singerica, sve živo jedem i uživam u hrani, na sistematskom sve pretrage kažu top stanje, što nije bio slučaj kada sam samo sjedio po cijele dane

Nema tu previše filozofije. I ja uz trčanje odradim par bazičnih vježbi snage svakodnevno (zgibovi, sklekovi, čučnjevi). Još ubaci par puta tjedno kardio poput obične šetnje, laganog bicikliranja ili što ti već odgovara i da vidiš preporod.
reći nešto istinito da uvaljaš u to neku laž) - ona pogoršava situaciju s inzulinom. Znači, poanta je - ako već jedeš slatko/ugljikohidratno, nemoj ga jesti s masnim. A što kažeš na krafnu s pekmezom? Ili hamburger s pomfriom i koka kolom?
Primijećujem kako mi se počela nakupljati voda u tijelu, što ne želim, i eto - moram opet postrožiti stvar - nema kupovanja čokolade do daljnjeg. Kad je ne jedem, nemam želju za njom. Kad je počnem jesti, jedem je s vremenom sve više i više i sve jače me vuče da pojedem još malo.