Vele da je najgore pod stare dane kad ti misici na nogama propadnu pa ti se teze dic iz stolice. Sve vise ces sjedit i onda si gotov. Samo se ubrzava propadanje
to ovisi koliko si dozvolio da propadnu
ofkors da nismo svi isti, ali moja bakuta je do prije dvije godine svaki dan šetala par kilometara sa pesekom, vozila se autom, po ljetu bi bila satima u moru i još radovi u vrtu itd.
tek zadnjih godinu-dvije su joj mišići (i ostalo) propali toliko da joj je napor hodati parsto metara, dosta je tu imala utjecaja i kičma, te ozljeda od pada
obzirom da je ličanka i ima genetski poveću guzicu, iako je općenito mršava, dizanje iz stolice malo joj je teže već 20 godina, ali je to nije spriječilo da kad je jednom digne da nastavi biti aktivna
sad kad je prešla 90, iako se još uvijek giba i kreće po kući, propadanje mišića, a bogme i kičme, tjera ju da smanji aktivnost
ali, ako gledam sebe, čak i da poživim toliko, bio bi sretan da to 'pod stare dane' počne kao kod nje, na blizu 90 godina

Jel to onaj Gamechangers film ili kako se već zove? Taj film je čista propaganda, cherry pickanje. Mnogi sportaši neće prezati pred ničim (pa koliko ih je samo na dopingu!) i da im veganstvo donosi kompetitivnu prednost, svi bi bili vegani. A stvarnost je potpuno suprotna.
Istraživanjima se manipulira i dokazuju se neistinite stvari - preuveličava se učinkovitost lijekova, minimaliziraju se nuspojave.
Lijepo me opeklo, mazao sam se nekih možda tjedan dana nekakvom običnom hidratacijskom kremom - nisam se gulio i vrlo brzo sam zaboravio da se sve to dogodilo. Da sam to napravio prijašnjih godina, ne bi bilo baš ugodno. Tako da bih rekao da je ovo napredak.
u sportskim susretima svi se pri naporu zacrvene, ja blijed i siv, skoro kao mrtvak.
If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.