Jedem minimalno 150 grama brokule/cvjetace dnevno. Jako pomaze kod probave. 200 grama piletine. Tu zna bit varijacija, od zdravih prsa do iznutrica i pecenih krilca. Riza ili krumpir, sto mi taj dan padne na pamet. Variva. Svjeze kuhana variva su bogatstvo koje koristim. Mrkva, luk, crvena paprika, malo brasna da se zgusne. Pileci temeljac, od onih iznutrica. Kelj, kupus, mahune i grasak... Dosta cesto su tu kobasice, izbjegavam kruh. Ono sto meni ne pase i utjece na zdravlje je smjenski rad, 3 ili 4 smjene te okruzenje. Isparavanja i maglica iz strojeva. To sam htio, ali nije zdravo. Srecom vise ne radim direktno na stroju, to je tek bilo odvratno. Cijeli dan nam je povezan sa kompletnim zdravljem. Ono sto moram jos promjenit je kolicina piva i alkohola kojeg cesto unosim u organizam te potpuno izbacivanje energetskih pica. Idem u teretanu, bavim se rekreativno trcanjem koliko god je vremenski moguce i jedem kekse, sladoled, kolace. Zivot je lijep, osjecam se dobro. 27 godina, 185cm, trenutno 90 kilograma.
AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?

), a vi sad dumajte o gušerači, njenom uništenju jer stalno radi
i ostalim "narodnim predajama", nekada seoskim, danas gradskim.