Započeo si ovu raspravu "s visoka", prvo na svoj način vrijeđajući autora (ili je ono bio neshvaćeni kompliment?), a nakon što se niz sudionika nije složio s tobom (pri tom ti vrlo kulturno replicirajući), krenuo si s "lupaš k'o otvoreni prozor", pa "krkane"...
Zašto tako gubiš taktičnost ako se ljudi ne slažu s tobom?
Miro, zapoceo sam ovu raspravu konkretnim brojkama u kojima sam iznio besmislenost ovog "istrazivanja" jer se rezultati ankete mjere u promilima cak i u drzavi gdje je anketa provedena (moj prvi upis).
Mozda se ne slazes sa mojim stajalistem, i to jer u redu.
Upravo tome i forum sluzi da iznosimo ponekada i oprecna misljenja.
No ne mogu a da ne prozovem ovakve clanke "lakih nota" na stranicama informatickog casopisa koji ima vec 30 godisnju tradiciju i koji bi trebao imati "1000 yard stare" po nekim pitanjima, a eto dopusta si da ovako prozirna "istrazivanja" objavljivati.
I otvoreno cu ti reci, Sandrov odabir tema za tekstove, unutar posljednje dvije godine, su ispod standarda BUG-a.
S obzirom da smo vec imali "sukob" na ovom istom forumu u jednoj drugoj temi, ne bih nastavio ovdje.
Ako zelis, vrlo rado cu nastaviti dijalog na PM-u ( o kojecemu, ne mora biti niti vezano za ovu temu), ali dalje s tobom na forumu necu javno diskutirati, jer ipak gajim postovanje prema BUG-u i tebi osobno.
I ja gajim poštovanje prema tvojem forumaškom stažu i puno napisanih kvalitetnih komentara, u ovom slučaju uopće ne problematiziram tvoj stav i kritičnost - već uvredljive diskvalifikacije, počevši na račun autora, a potom i na račun forumaša koji su odgovorili na tvoje komentare. Sudeći prema ovom odgovoru, na žalost - ti toga uopće nisi svjestan. I samo sam se zato javio...