Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 912.740
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3

Stvar je sto ne mogu ni u fastboot uci. Uopce ne reagira na power tipku.

12 godina

i sam sam bio u tom problemu ,evo bar par savjeta...prvo opusti se i smiri to je najvažnije...pažljivo čitaj upute,nije to tako strašno...čitaj malo i ovdje http://en.miui.com/thread-311825-1-1.html

10 godina
neaktivan
Procitao sam taj vec ali nije nista pomoglo, samo onaj pin point ili kako se vec zove moze pomoci cini se.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Procitao sam taj vec ali nije nista pomoglo, samo onaj pin point ili kako se vec zove moze pomoci cini se.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Evo prebaci sam mamin tel na global developer zbog jezika, sreca pa sam ovdje saznao da je on preveden (doduse polovicno, tj ima bas dosta stvari na engleskom i sada) naravno izbrisao sam joj sve, galeriju sam kopirao na vrijeme medjutim imenik se izbrisao a ja nikako ne mogu da nadjem nikakav meni ili postavke u aplikaciji pa da ga sinkroniziram sa googleom jer mi se cini da sam joj sinkronizirao nekad na starom telu brojeve. Ja na svom redmiju isto imam bas iritirajuci problem od zadnjeg updatea jer mobilni podatci ne rade tj net mogu koristiti samo za viber a za sve ostalo je prespor pa ne moze ni jedan link otvoriti, ima li jos ko taj problem ili je upoznat sa tim. Hvala za pomoc

0 0 hvala 0
14 godina
korisnik888 kaže...

Evo prebaci sam mamin tel na global developer zbog jezika, sreca pa sam ovdje saznao da je on preveden (doduse polovicno, tj ima bas dosta stvari na engleskom i sada) naravno izbrisao sam joj sve, galeriju sam kopirao na vrijeme medjutim imenik se izbrisao a ja nikako ne mogu da nadjem nikakav meni ili postavke u aplikaciji pa da ga sinkroniziram sa googleom jer mi se cini da sam joj sinkronizirao nekad na starom telu brojeve. Ja na svom redmiju isto imam bas iritirajuci problem od zadnjeg updatea jer mobilni podatci ne rade tj net mogu koristiti samo za viber a za sve ostalo je prespor pa ne moze ni jedan link otvoriti, ima li jos ko taj problem ili je upoznat sa tim. Hvala za pomoc

Za sinkronizirat kontakte sa googlom: Settings - Other accounts (Ispod MI Account) - Google - klikni na zeljeni account, pa zatim na Contacts.

Ja sam imao problem da mi je htjelo sinkronizirat bas sve osim kontakata. Problem sam rjesio tako sto sam odmah nakon restarta otisao u opcije i sinkronizaciju. Ako bi malo duze koristio mobitel pa htio sinkronizirat jednostavno ne bi radilo.

Za mobilne podatke ti ne znam pomoc.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Hvala Kico77 na brzom odgovoru. Ups, izgleda da ipak nisam ranije sinkronizovao, iduci put cu razmisljati o tome. A pored toga sto mi vise mobilni podatci ne rade kako vam funkcionise WIFI jer mene i on zeza. Kuci je OK, konekcija bez problema u rubnim djelovima kuce signal je slabiji i puca veza ali u kaficima ili negdje gdje je vise ljudi povezano redovno imam situaciju da se ja ne mogu povezati a drugari sa drugim telfeonima uspiju.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

citajuci ovu temu na par foruma ne mogu da se otmem utisku da puno ljudi drnda tel bez potrebe, stalno nesto mijenjaju, stavljaju romove, skidaju, dr.aju isti, ljudi jel vi koristite fon za ista za sta sluzi fon ili ???? ja sam dobio verziju fabricku, i nikad potrebe nisam imao da diram, sve sljaka odlicno, a vidim da vi vasim drndanjima popravite 1 a pokvarite 3 funkcije...cemu to ??? 

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

milicajac samo želi DA radi, a ne interesuje ga kako motorola radi.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dadotb kaže...

citajuci ovu temu na par foruma ne mogu da se otmem utisku da puno ljudi drnda tel bez potrebe, stalno nesto mijenjaju, stavljaju romove, skidaju, dr.aju isti, ljudi jel vi koristite fon za ista za sta sluzi fon ili ???? ja sam dobio verziju fabricku, i nikad potrebe nisam imao da diram, sve sljaka odlicno, a vidim da vi vasim drndanjima popravite 1 a pokvarite 3 funkcije...cemu to ??? 

ako kroz 163 stranice (čitajući) nisi shvatio ni nećeš. šta ti misliš da kad kupiš uređaj dobiješ savršen os? rn3 ima jednu od najvećih zajednica i upravo zbog hrpe tih ljudi, koji stalno "drndaju", krajnji korisnik poput tebe može bezbrižno stisnut update i imat odlično "ispeglan" os. rađe ekipi koja se ovdje i na drugim forumima trudi napiši jedno veliko HVALA!

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.12.2016 11:24 (razorinc).
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

razorinc , zvuči strašno, ali si u pravu....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
dadotb kaže...

Neki to vole, neki nisu zadovoljni s tvorničkim, neki su dobili vendor ROM koji zbilja nije upotrebljiv... Ja volim posložiti da mi sve bude onako kak mi se sviđa i da bude na najnovijoj verziji, i nije mi se problem igrati s time danima, kad imam vremena. Ako nemam vemena, radi kako radi.

Možda nema smisla potrošiti 2 dana da bi uštedio sekundu na nečemu što koristim jednom tjedno, ali pogledaj ljude koji troše i više vremena i novaca na aute za stvari koje su meni neshvatljive. Slično je :D

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
9 godina
neaktivan
Neki (ja) kad jednom promjene onda mjenjaju svaki cas bezveze jer je fora hah
Potpis
17 godina
Ja sam inace jedan od korisnika koji ne mijenja romove i misljenja sam ako sve radi da bi ne treba nista mijanjati, druga stvar je sta bi svi najnovije updatove makar 99% njih ni ne skuzi razliku izmedu njih. Bio sam na miui7 godinu dana bez ikakvih updatova i sve je radilo bez ikakvih problema. Stavio miui8 da vidim jer de sta primijenilo i jediino sta primijetim je krace trajanje baterija tako da i nisam nesto zadovoljan sa njime, ali mi se neda sada mijenjati na staro. U zadnje vrijeme toliko se trude da ni u changelogu ne pise sta isprave. Eto zadnji je pisao fixed bugs. Mislim vise radimo update radi navike a ne radi toga jer se nesto poboljasalo i to vidimo u radu.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
12 godina
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

hello ekipa 

Imam Xioami Redmi Note 3 Pro i zadnjih 2 mjeseca šteka i zamrzne se, i kada ga resetiram ili u gasim (ako uspijem) opet isto, jedinom proradi kada držim tipku za smanjiti i zaključat telefon, ali nema smisla da to svaki tjedan radim, ukratko mobitel me izluđuje  dok npr. od mame sve normalno i uredno radi...

Mob mi nije zatrpan sa glupostima niti skoro ići, stalno ga čistim i sve....help 

Mislila sam ga prodati u slučaju da ne uspijem riješiti problem pomoću vas, ako uspije onda bi ga poklonila sestri a sebi uzela drugi mob :D

0 0 hvala 0
13 godina
Miki_16 kaže...

hello ekipa 

Imam Xioami Redmi Note 3 Pro i zadnjih 2 mjeseca šteka i zamrzne se, i kada ga resetiram ili u gasim (ako uspijem) opet isto, jedinom proradi kada držim tipku za smanjiti i zaključat telefon, ali nema smisla da to svaki tjedan radim, ukratko mobitel me izluđuje  dok npr. od mame sve normalno i uredno radi...

Mob mi nije zatrpan sa glupostima niti skoro ići, stalno ga čistim i sve....help

Mislila sam ga prodati u slučaju da ne uspijem riješiti problem pomoću vas, ako uspije onda bi ga poklonila sestri a sebi uzela drugi mob :D

Ako se ponavlja potpuno ista, prilično "teška" greška, onda postoji mogućnost da je došlo do neke veće greške u sustvavi ili do fizičkog oštećenja nekog od dijelova.

Softversku grešku možeš probati srediti vraćanjem na tvorničke postavke, ili ponovnim snimanjem cijelog firmwarea.

A hardverska greška može biti svašta, od malo ištekane baterije, korozije pa do oštećenja matične ploče, npr poslije pada, il tako nešto...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Miki_16 kaže...

hello ekipa 

Ako se ponavlja potpuno ista, prilično "teška" greška, onda postoji mogućnost da je došlo do neke veće greške u sustvavi ili do fizičkog oštećenja nekog od dijelova.

Softversku grešku možeš probati srediti vraćanjem na tvorničke postavke, ili ponovnim snimanjem cijelog firmwarea.

A hardverska greška može biti svašta, od malo ištekane baterije, korozije pa do oštećenja matične ploče, npr poslije pada, il tako nešto...

A da ti sada kažem da mi nikada nije pao nebi vjerovao :D plus nilkin staklo imam i masku...ah..

Najbolje da ga sredim koliko mogu i via prodaja...hvala svakako...

13 godina

Imaš beta softver, ofc da te zeza, flashaj global stable i nemaš problema.

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
13 godina
maks0806 kaže...

Imaš beta softver, ofc da te zeza, flashaj global stable i nemaš problema.

a kako se to radi? 

13 godina

Nemam konkretno taj mob, ali sam note 4 po tutorialu sa youtubea sredio. Bio na fake romu, i sad na globalu radi bezprijekorno

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2016 13:12 (maks0806).
13 godina
maks0806 kaže...

Nemam konkretno taj mob, ali sam note 4 po tutorialu sa youtubea sredio. Bio na fake romu, i sad na globalu radi bezprijekorno

Koji rom da si skinem pa da stavim na mob??

14 godina
@miki stavi global stable, updejtaj kada dodje update i to je to.

Imas vec 100 put opisan postupak u ovoj temi.
14 godina
@dadotb za pocetak, problem je da smo vecina (vjerojatno i ti) dobili modificirane, neoriginalne romove prilikom kupnje.

Dakle, potrebno je bar malo drndanja da se stavi zeljeni origigi rom (ili xiaomi.eu rom). I sa tim problrmom smo vec pokrili 80% postova o romovima.
17 godina
mcf kaže...
@dadotb za pocetak, problem je da smo vecina (vjerojatno i ti) dobili modificirane, neoriginalne romove prilikom kupnje.

Dakle, potrebno je bar malo drndanja da se stavi zeljeni origigi rom (ili xiaomi.eu rom). I sa tim problrmom smo vec pokrili 80% postova o romovima.

Točno tako. To me je nerviralo kod Xiaomi-a. Potpuno su svjesni da trgovci stavljaju vendor rom (zbog višejezičnosti) koji je katastrofa. Vendor Rom-ovi garant ne rade kako treba i to narušava sliku o samom Xiaomi-u. Al' oni i dalje ništa ne poduzimaju. Trebali bi to zabraniti. Ili English ili čekaj global ROM ako ga nema. Zato sam kad sam dobio telefon odmah ga bacio u EDL mod i flešao original stable, a poslije developer rom. Problem je što to 95% ljudi nezna niti ih interesira što nije zamjerka. Pa poslije misle da imaju neispravan uređaj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2016 21:16 (Nefil).
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Sada nemam hrv -.- 

A sto se tice stekanja i zamrzavanja, javim kroz 5-6 testiranja..

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Miki_16 kaže...

Sada nemam hrv -.- 

A sto se tice stekanja i zamrzavanja, javim kroz 5-6 testiranja..

nema tu više štekanja, ako si ubacio OFFICAL GLOBAL STABLE ima da radi ko doxa

iste probleme imao sa Redmi Note 2, došao na njemu neki divlji dev ROM i isto tako znao na dan da blokira po 3-4 puta, gdje je nekad jedino rješenje za reset bilo vađenje baterije...srećom lako je izmjenljiva kod RN2

kad sam ubacio offical global stable, radi samo tako

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.12.2016 7:20 (Kulin Ban).
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Nez, meni je koristiti mobitel na hrvatskom jeziku mukotrpno iskustvo, kao da koristim windowse/office na hrvatskom, pa blejim pol sata jer ne kužim što je što :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

A dobro, tvojem izbor je takav....

Moj izbor je drugačiji (Engleskim poznajem vrlo dobro a Njemački solidno ) …

Hrvatski jezik koristim  na mobu i Windowsu, a bogami i Office-u   ( i kod kuće i na poslu)

A što se tiče Xiaomi-a , mogu samo reći , hvala @Masva, što si nam  to omogućio

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.12.2016 14:45 (razjaren).

4 0 hvala 2
10 godina
neaktivan
razorinc kaže...
dadotb kaže...

ako kroz 163 stranice (čitajući) nisi shvatio ni nećeš. šta ti misliš da kad kupiš uređaj dobiješ savršen os? rn3 ima jednu od najvećih zajednica i upravo zbog hrpe tih ljudi, koji stalno "drndaju", krajnji korisnik poput tebe može bezbrižno stisnut update i imat odlično "ispeglan" os. rađe ekipi koja se ovdje i na drugim forumima trudi napiši jedno veliko HVALA!

hvala na cemu >???? kad sam kupovao gledao sam sta kupujem dobroooo, a ne da kukam po forumima kako je kineski rom i slicne bedastoce...kome hvala ??? ma daj...sljaka mi tel odlicno i ne diram nista, ocito vecina ovde forumasa ima vremena na pretek

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice