A moram priznat da si stvarno ne zahtjevan korisnik... :D
Jesi ti taj SOT testirao tako sto si sve obrisao, pogasio i upalio ekran i gledao u desktop 13 sati... :D :D
A sto se tice Mi4C, bjez' od toga... Neces dobiti nista kvalitetniji telefon... A platit ces ga vise...
A nadalje, sto se tice izrade... za 1300kn... (cca)... Kupi nesto u HR pa ces tek bit razocaran kvalitetom izrade...
Po meni je Redmi3 pro super izradjen... Recimo, 8.5/10...
Spomenuo sam većinu bitnijih postavki koje sam promjenio. Kroz ta dva dana i 13 SOT-a sam najviše surfao UC browserom i prčkao po settingsima, ostale aplikacije i kameru sam jako kratko testirao. Inače ekran je najveći potrošač baterije u većini slučajeva, pa ako se ima namješten automatic brightness, kao što imam ja, dosta ovisi jel bila mračnija prostorija ili na otvornom prostoru za sunčanijeg dana. Pošto nije nimalo svejedno koliko jako svijetli ekran. Ja sam testiravši ta 2 dana ipak više bio u zatvorenom prostoru nego na otvorenom, tako da je i to pomoglo velikom SOT-u.
Mi4c (2/16GB) je jeftiniji nego Redmi 3 PRO, bar nekih 10 dolara. A bio sam razmatrao uzeti baš tu 2/16 verziju jer mi ne treba više, jednostavno nezahtjevan korisnik. 6 sati SOT-a bi u prosjeku vjerovatno sa Mi4c uspio imati, što mi je ok rezultat. Sigurno ima i masu lošije izrađenih mobitela od Redmi 3, ali po meni je Mi4c u toj stavci dosta bolji. Taman će za kojih pola godine još poboljšati ROM, te se nadam da će se zadržati na tržištu i pojeftiniti kroz još neko vrijeme. Meizu M3 koji je trenutno u pretprodajama je isto neki kandidat, lagan, lijepo izrađen, podsjeća konstrukcijom na Mi4c, šteta što je veći i od Redmi 3 koji milimetar.