Xiaomi Hongmi (Red Rice) WCDMA 3G - review

poruka: 1.242
|
čitano: 283.214
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Imam neke probleme sa punjenjem redmi 1s, kad je mobitel ugasen puni se normalno, kad je upaljen nece se puniti i mobitel lagga (postavke se ne otvaraju, pogotovo battery, crasha se)...
Prek usb-a se puni normalno ugasen i upaljen...

Jel ima veze sto nije org punjac kad su mi poslali krivi?

v45, kupljen sa mobicitya 

EDIT. probao sam tri punjaca koja imaju output 5V i 0.7A i nece se puniti, ovaj org od redmija ima 1A i 5.5V...budem sad jos probao 5V i 2A pa javim... 

EDIT. probao sad 2A i puni se normalno.

Pitanje, ako pise ispod baterije input 5V 1A jel mogu koristit taj punjac od 2A? 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2014 19:26 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Hongmi (Red Rice) WCDMA 3G - review

Ne makne se, odem na checkout da platim paypalom i dalje mi racunaju porez na mobitel

13 godina

Bilo je lijepo dok je trajalo

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
luka_cro kaže...

Imam neke probleme sa punjenjem redmi 1s, kad je mobitel ugasen puni se normalno, kad je upaljen nece se puniti i mobitel lagga (postavke se ne otvaraju, pogotovo battery, crasha se)...
Prek usb-a se puni normalno ugasen i upaljen...

Jel ima veze sto nije org punjac kad su mi poslali krivi?

v45, kupljen sa mobicitya 

EDIT. probao sam tri punjaca koja imaju output 5V i 0.7A i nece se puniti, ovaj org od redmija ima 1A i 5.5V...budem sad jos probao 5V i 2A pa javim... 

EDIT. probao sad 2A i puni se normalno.

Pitanje, ako pise ispod baterije input 5V 1A jel mogu koristit taj punjac od 2A? 

možeš puniti jedino će ti se brže napuniti,ali ne vidim razlog da ne bi punio i sa slabijim punjačima. na usb portu kažeš da puni ? tamo ti je 5v i 0.5A . Ja sam svoj punio sa sony orginalnim punjačem ,moram bi probati s ovim koji sam dobio...

znači da sam ja svoj kupio u zdnji čas,gledam sad i obračunavaju VAT

edit: moj xiaomi punjač ima 5V i 1A...probaj sa drugim kablom možda ti ovaj negdje prekida

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.12.2014 13:29 (TomekK).
17 godina
neaktivan

je li ovaj mobitel pametan izbor za nekog tko želi kompletan mob i ne želi se zezati sa ažuriranjem, verzijama softwarea itd...? može li se mob koristiti bez stalnih nadograđivanja itd

znači kupi i vozi stock verziju

Can't find a better Jam!

2 0 hvala 0
13 godina
Gunner_V kaže...

je li ovaj mobitel pametan izbor za nekog tko želi kompletan mob i ne želi se zezati sa ažuriranjem, verzijama softwarea itd...? može li se mob koristiti bez stalnih nadograđivanja itd

znači kupi i vozi stock verziju

Može. Ja otpočetka koristim samo službene nadogradnje i nemam nikakvih problema. Ako ti i zatreba root za neku instalaciju, užasno je jednostavan, kao i unroot

17 godina
neaktivan

a kako ide s instaliranjem, testiranjem i razvojem aplikacija? pitam iz razloga što nije 100% android već ima na neku ruku svoj OS.

Can't find a better Jam!

0 0 hvala 0
13 godina

Imas pravo, nije 100% android, ovo je više od androida.. ;)

Neces s apsolutno nicim imati problema

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
11 godina
neaktivan
luka_cro kaže...
Pasko505 kaže...

Tko zeli može isprobat Mokee ROM za RedMi 1S, ja ga koristim već 1-2 mjeseca i jako sam zadovoljan. Radi puno brže od MIUI-a, i za sad se ne vraćem na MIUI, bar do verzije V6 ali vidjet cemo i tad. Ima manjih sitnih bugo-va koji su rijesive prirode. koristim UNOFFICIAL verziju mada vidim da hvale i RELEASE verziju. Tko voli neka izvoli link http://download.mokeedev.com/?device=armani

Za popravak krestavog zvuka flashajte ovaj file

Koji su to bugovi? Kakva je baterija na tom romu?
Nakon s3mini meni je redmi 1s super brz pa sumnjam da moze biti jos jako brzi.... 

Tokom razgovora cesto sa uhom ispritiskam ekran pa se upali ili kalendar ili nekad cak prekinem vezu, sa senzorom nikako na zelenu granu, zatim ne mogu skenirati dostupne wirlles mreze, zvuk na zvučniku je malo krestav i u zadnje vrijeme kad god ugasim/resetiram mob moram zvukove upozorenja (poruke, pozvi) ponovno namistit jer se vrati na standardne postavke. Doduse virujem da kad bi stavija cisti Mokee gore da nebi bilo pola ovih bagova ali ja nisam radija cistu instalaciju nego sam samo siba jednu preko druge pa se vjerovatno sve zbrckalo.

Hong / RedMi 1 - Hong / RedMi 1S
14 godina

Meni najvise sto me smeta na mobu je MIUI, nikako mi ne pase, a ne usudim se rootati da ga ne shebem. Kako vama traje baterija?

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Nitko ne spominje mogućnost narudžbe s merimobiles... {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A hebote i punjac, ne mogu puniti s org punjacem jer su mi poslali us adapter....

s ovim ostalim punjacima mobitel na punjacu mobitel opce ne radi dobro...touch se blesira, postavke se crashaju, mob lagga...
dajte probajte vi puniti mobitel sa nekim slabijim punjacem od ovog koji ste dobili uz mob.... 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
luka_cro kaže...

A hebote i punjac, ne mogu puniti s org punjacem jer su mi poslali us adapter....

s ovim ostalim punjacima mobitel na punjacu mobitel opce ne radi dobro...touch se blesira, postavke se crashaju, mob lagga...
dajte probajte vi puniti mobitel sa nekim slabijim punjacem od ovog koji ste dobili uz mob.... 

provjeri kabel,tako je meni bilo na sony ericssonu sa kablom iz kine za 1$

15 godina

sad mi je na redmi 1s miui-jhcmibf37.0 i ne nudi OTA update na .45 zna neko zašto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

Nemam ni ja orginal punjac. I na mom se pocne blesirati. Ostavim ga da se puni i gotovo ili uzmem drugi

16 godina
neaktivan
TomekK kaže...

sad mi je na redmi 1s miui-jhcmibf37.0 i ne nudi OTA update na .45 zna neko zašto?

I ostavi ga tu dalje su samo problemi (baterija, grijanje, štekanje) a odgovor na pitanje je zato jer je sklepan da ima hr meni. Tek od verzije 41 ima spremanje na sd karticu slike i sl.

http://www.youtube.com/glodalica
15 godina
spojka kaže...
TomekK kaže...

I ostavi ga tu dalje su samo problemi (baterija, grijanje, štekanje) a odgovor na pitanje je zato jer je sklepan da ima hr meni. Tek od verzije 41 ima spremanje na sd karticu slike i sl.

nemam hr meni,ali to mi ni ne treba

17 godina
neaktivan

Ništa, samo se hvalim. Xiaomi Redmi 1S je naručen ovaj vikend i željno ga očekujem {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

dali mi preporucujete da stavim mokee rom umjesto ovog miui koji je na njemu?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Otvoreni kernel nakon masovnog bojkota njihovog proizvoda na tržištu Indije(zabrana prodaje), natezanja i muljanja sa korisnicima zbog katastrofe od softwerske nadogradnje, koje su jedna za drugom pucanj u prazno, konačno dolazi 31.12.2014 točno na staru godinu a nova verzija MIUI 6 se očekuje u četvrtom mjesecu i to najranije. Vidi sam što ti paše na njihovoj stranici klik.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

dali mi preporucujete da stavim mokee rom umjesto ovog miui koji je na njemu?

Da, stavi, ja sam stavio, za sad sve super.
Nemam vise problema sa blesiranjem mobitela na punjacu. 

14 godina

Imam jedan veliki problem s mobom. Naime, htio sam isprobati onaj LITE mode za mob, uključio sam ga i mob se restartao. Lock screen mi je ostao isti, upišem pin od kartice i lozinku od moba. Pokaže mi onaj LITE početni izgled i nakon toga crna slika. NIšta ne mogu osim ugasiti ili resetirati mob. Pomoććć??? {#}

EDIT: Rjesio problem rootanjem i instalacijom Mooke roma, Lp

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 13:31 (Remzi).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

update v.47.0 izašao eto probajte za sada sve ko na v.45.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

koristim cyanogenmod 11 i nema opcije za spremanje na sd karticu.. jel ima kakvo rjesenje za to??

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Mali offtopic, slatko me nasmijalo ovo.. Vratila se mogcnost za vidjeti tko je dao TU a tko TD, i bas me zanimalo tko je na prvoj stranici dao sve do jedan TD na svakome postu.. Ista ona osoba koja je koliko sam upucen kasnije i slala Mobicityu mail da smo usli u EU i da nam pocmu naplacivati pdv, i ostale svakojake radnje po forumu.. 

EDIT: da ne zaboravim i vjecitog TD radnika, ukay1000, volim vidjeti TD ekipu kako ih ovakve stvari vesele.. ;)

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2015 21:36 (majdo).
Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Poz!!

Zanimaju me vase preporuke oko Xiaomi Hongmi (RedMi)​??i koja je razlika 1s?

Koji bi ste mi preporucili? i preko kojeg shopa da narucim??

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 10:12 (Zec_94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

PItanjce za vlasnike hongmi/redmi - kako vam se mobač ponaša kod pada?

Nemojte me krivo shvatiti, ne mislim ga bacati, ali evo moj stari hongmi radi ok, od prvog dana je u caseu (origigi xiaomi tpu case), screen protector itd. Nije nikad ozbiljnije padao, ali ima zanimljiv feature -  na mali stres odmah se gasi. Dogodilo mi se par puta pa me zanima da li su i vaši tako osjetljivi?

Primjer: ležim u krevetu na leđima i čitam, mob mi isklizne iz ruke i padne na prsa sa valjda 30 cm visine i ugasi se :)

Drugi put sjedim na kauču i čitam nešto na mobu, dijete me trkne i mob padne (na jastučić) i opet se ugasi. U svim slučajevima kad se to dogodi, normalno upalim na gumb i mob radi dalje. Sve mi čudno, da je neki slabi kontakt negdje, valjda bi ostao ugašen nakon pada?

Za usporedbu, ženin stari ZTE leti praktički na svakodnevnoj bazi, padne joj s 1.5m na laminat, vani iz torbice na asfalt i ništa mu nije, nijednom se nije ugasio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ispadao ohoho, ima foliju ( nebitna stvar ) i svakako je na radilištu u preklopnoj futroli, a kod kuće u silikonskoj, nisam imao takovih problema

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Nikada se nije ugasio...

0 0 hvala 0
17 godina

I moj je ispao masu puta i nikada se nije ugasio.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice