Xiaomi Hongmi (Red Rice) WCDMA 3G - review

poruka: 1.242
|
čitano: 283.293
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Xiaomi Hongmi (Red Rice) WCDMA 3G - review

Dodaj ga u autostart aplikacije

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
majdo kaže...

Kako? Dali ce mi tako vise trositi bateriju i rame? Ili ce to bit neznatno?

http://trakt.tv/user/MjezZza
15 godina
neaktivan
maxy0 kaže...
majdo kaže...

Kako? Dali ce mi tako vise trositi bateriju i rame? Ili ce to bit neznatno?

Slika govori 1000 riječi

16 godina
neaktivan

Pozdrav, di je najbolje kupiti redmi 1s?

wow shop, xiaomi shop, mobicyty?

Zasto je na mobicity obican redmi skuplji za 30% od 1s koji bi trebao biti noviji i boljI? 

Wow shop- 1300kn
xiaomi shop- 1242kn
mobicity- 1105kn

izgleda da cu uzet sa mobicity 

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 15:51 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

to ti je najbolja opcija

0 0 hvala 0
13 godina
luka_cro kaže...

mobicity- 1105kn

Kako si dosao do te cifre kad je s dostavom mob sa mobicitya 1000 kn, cak koja kuna manje.. 

Grand Total Inc VAT    £100.82

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 17:08 (majdo).
16 godina
neaktivan
majdo kaže...
luka_cro kaže...

mobicity- 1105kn

Kako si dosao do te cifre kad je s dostavom mob sa mobicitya 1000 kn, cak koja kuna manje.. 

Grand Total Inc VAT    £100.82

114 pise

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
13 godina
luka_cro kaže...

114 pise

I na autobusu pise lasta pa ne leti.. ;)

Barem jedno 350 puta je napisano da se dobija VAT s mobicitya, dodas Hrvatsku i zupaniju i postanski broj i odbije ti VAT..

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.11.2014 17:55 (majdo).
15 godina
neaktivan

Znam da je kapacitet baterije 2000 mAh, ali u CPU-Z pod Battery piše mi Capacity 1390 mAh. Da li je i Vama tako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

vidim da puno ljudi ima tih problema s baterijom, kakva je baterija jer ga ne mislim kupiti ako ima losiju bateriju od inew v3

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

i ja sam imao problema sa baterijom znaci preko noci bi mi drainalo oko 20% i stavio sam cm11 r13 i zadnjih par noci mi nije skinilo ni 1% baterije znaci kako je bilo navecer tako me ujutro docekalo i stvarno sam iznenaden ako su to popravili 

13 godina
luka_cro kaže...

vidim da puno ljudi ima tih problema s baterijom, kakva je baterija jer ga ne mislim kupiti ako ima losiju bateriju od inew v3

Ne mjesaj kruske i jabuke.. Ne mozes ni pomisliti usporediti ta dva mobitela.. 

Nije problem u bateriji, baterija je odlicna, problem je malo sa softwerske strane, neke aplikacije znaju drainati bateriju, i nije kod svakog mobitela isto.. nekom ne draina nista, nekome draina galerija recimo sto je bio slucaj kod jednog forumasa tu u temi.. Staavio drugu galeriju, tu zamrznuo problema vise nema.. 

Rotas mobitel, pobrises sav visak aplikacija i uzivas u koristenju.. Prevrti temu imaju naprijed SS mog modela, 2 dana minimalno traje baterija, evo i dan danas nakon skoro godinu dana, a mob se doslovno gazi od 0-24, jer je prvenstveno poslovni, tek onda privatni..

TomyNX kaže...

Znam da je kapacitet baterije 2000 mAh, ali u CPU-Z pod Battery piše mi Capacity 1390 mAh. Da li je i Vama tako?

Kod mene nije ni nakon godinu dana.. Kaibriraj bateriju

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 10:34 (majdo).
15 godina
TomyNX kaže...

baterija je 2000 mAh, CPU Z krivo prikazuje od nedavnog updejta

15 godina
neaktivan

OK to sam si i mislio da je do CPU-Z. Kako kalibrirati bateriju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

isprazni je skroz i onda mobitel puni dok je iskljucen i kad dode na 100% puni jos nekih pola sata

taj proces ponovi nekoliko puta tocnije 2-3

13 godina
Grom kaže...

isprazni je skroz i onda mobitel puni dok je iskljucen i kad dode na 100% puni jos nekih pola sata

Apsolutno krivo!

1. Isprazni mob dok ne krepa do kraja da ga vise ne mozes upaliti, i ostavi ga tako ugasenog barem jos jedno pola sata da mu se resetiraju cipovi i ostalo potrebno

2. Spoji mob na punjac i ni slucajno ga ne pali u procesu punjenja

3. Kad je mob napunjen 100% ostavi ga jos jedno sat vremena na punjacu

4. Iskljuci mobitel s punjaca i ostavi ga sa strane jos minimalno sat vremena, ni slucajno ga ne pali i dalje!

5. Upali mobitel i nastavi ga normalno koristiti.. Preporucam koristenje mobitela 20%-80%, punis ga do 80%, ne moras naravno odmah na 80% iskljucivati s punjaca, i praznis ga do 20% i neces imati apsolutno nikakvih problema s baterijom..

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.11.2014 11:57 (majdo).
15 godina
majdo kaže...
Grom kaže...

Apsolutno krivo!

1. Isprazni mob dok ne krepa do kraja da ga vise ne mozes upaliti, i ostavi ga tako ugasenog barem jos jedno pola sata da mu se resetiraju cipovi i ostalo potrebno

2. Spoji mob na punjac i ni slucajno ga ne pali u procesu punjenja

3. Kad je mob napunjen 100% ostavi ga jos jedno sat vremena na punjacu

4. Iskljuci mobitel s punjaca i ostavi ga sa strane jos minimalno sat vremena, ni slucajno ga ne pali i dalje!

5. Upali mobitel i nastavi ga normalno koristiti.. Preporucam koristenje mobitela 20%-80%, punis ga do 80%, ne moras naravno odmah na 80% iskljucivati s punjaca, i praznis ga do 20% i neces imati apsolutno nikakvih problema s baterijom..

ispricavam se, nisam radio po toj metodi ali jesam po ovoj koju sam naveo i pomagala mi je dok sam koristio MIUI 

tako da vjerojatno obe funkcioniraju

10 godina
neaktivan
pozdrav,zelim kupiti xiami redmi note MTK6592,koja je najbolja stranica za kupnju(eu stock,da izbjegnem carinu),ima li ko kakvih problema snjim?radi li na tomato?

0 0 hvala 0
13 godina

Neces imau problema.. Pogledaj na mobicityu, od nedavno imaju u ponudi i Note.. Radi na tomato normalno..

10 godina
neaktivan

a jel mi moze netko pojasniti koja je razlika izmedu 4g i MTK nota,kao i sto znaci ex.vat i inc.vat

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2014 14:43 (markan21).

0 1 hvala 0
15 godina

evo imam mobitel oko 10-ak dana i mogu reci da je super,  tu i tamo zalagga al sveukupno gledajuci jako dobro. Imam instalirano samo whatsapp i fb messenger od ovih app-ova sto se vrte u pozadini pa mozda i zato. Najvise mi smeta trajanje baterije. 3g je upaljen cijeli dan i ima uglavnom 3h SOT-a. Znaci baterija samo nije nesto posebno ali sveukupno gledajuci za 1000 kn sam prezadovoljan :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

razlika je u procesoru,4g koristi snapdragon 4Core a  Note MTK 8 Core, vat je porez(sa porezom i bez poreza). 

15 godina

koji rom koristite i koliko vam traje baterija uz neko normalno korištenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

stavio sam sd karticu u ovaj mobitel ali vidim da ne instalirava app-ove na nju njego na memoriju mobitela. dal se to moze ikako promijneiti? isto tako nemoze mi na poweramp-u naci muziku koja je na sd kartici

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozz, dobio Redmi 1s v27 sa kineskim jezikom..

Jezik sam u postavkama promijenio, update napravio na v37 pa na v45 i onda full wipe.

Sad nemam browser aplikaciju pa jel bi mi neko mogao poslati apk.
Mozete samo sa apk extract, na marketu ima. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Tko zeli može isprobat Mokee ROM za RedMi 1S, ja ga koristim već 1-2 mjeseca i jako sam zadovoljan. Radi puno brže od MIUI-a, i za sad se ne vraćem na MIUI, bar do verzije V6 ali vidjet cemo i tad. Ima manjih sitnih bugo-va koji su rijesive prirode. koristim UNOFFICIAL verziju mada vidim da hvale i RELEASE verziju. Tko voli neka izvoli link http://download.mokeedev.com/?device=armani

Za popravak krestavog zvuka flashajte ovaj file

Hong / RedMi 1 - Hong / RedMi 1S
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 12:10 (Pasko505).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pasko505 kaže...

Tko zeli može isprobat Mokee ROM za RedMi 1S, ja ga koristim već 1-2 mjeseca i jako sam zadovoljan. Radi puno brže od MIUI-a, i za sad se ne vraćem na MIUI, bar do verzije V6 ali vidjet cemo i tad. Ima manjih sitnih bugo-va koji su rijesive prirode. koristim UNOFFICIAL verziju mada vidim da hvale i RELEASE verziju. Tko voli neka izvoli link http://download.mokeedev.com/?device=armani

Za popravak krestavog zvuka flashajte ovaj file

Koji su to bugovi? Kakva je baterija na tom romu?
Nakon s3mini meni je redmi 1s super brz pa sumnjam da moze biti jos jako brzi.... 

13 godina

Pozz! Evo ja koristim mokee release verziju. Inače ova verzija ima ota update skoro svaki tjedan, tako da se ispravljaju bugovi, no ja nisam primjetio neke bugove na ovom najnovijem update-u. Uistinu je brzi u radu nego s MIUI. Trajanje baterije mi je oko dan i pol (do dva dana) sa SOT oko 4 sata. Sve u svemu jako dobar rom i redovito updatan (release verzija).

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.12.2014 15:48 (brka911).
11 godina
neaktivan

Ekipo, zanima me kako to funkcionira sa porezom, oću kupit mobitel i odem na checkout i dalje mi piše cijena 120 funti, da li onda oni to refundiraju ili moraš negdje namjestiti da se makne VAT ?

0 0 hvala 0
13 godina

Kad odaberes drzavu samo od sebe se makne

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice