- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

koristim Mokee na ReMi 1S vec tjedan dana i ljudi mogu vam reci da sam zadovoljan. Mada sam bio dosta navika na MIUI, sad uvidjam sve vise koliko prednosti Cm11 ima, baterija mi traje minimalno 2 dana, slobodne memorije imam stalno 400+ MB, a sve radi savrseno brzo. Jedini minus mu je taj zvucnik, zvono, i ostalo sta ide preko zvucnika nije tako glasno kao na MIUI-u
koristim Mokee na ReMi 1S vec tjedan dana i ljudi mogu vam reci da sam zadovoljan. Mada sam bio dosta navika na MIUI, sad uvidjam sve vise koliko prednosti Cm11 ima, baterija mi traje minimalno 2 dana, slobodne memorije imam stalno 400+ MB, a sve radi savrseno brzo. Jedini minus mu je taj zvucnik, zvono, i ostalo sta ide preko zvucnika nije tako glasno kao na MIUI-u
Čini se da je sa CN verzijom MIUI 41.1 poboljšan memory management jer mi je često slobodno više od 400 MB, prije toga nikad iznad nekih 320
Čini se da je sa CN verzijom MIUI 41.1 poboljšan memory management jer mi je često slobodno više od 400 MB, prije toga nikad iznad nekih 320
Sad cu malo jos biti na ovom CM11 MOkee verziji pa cemo vidit, malo me u zadnje vrijeme poceja zivcirat kad razgovaram sve se nesto poukljuciva, valjda dok uhom diram ekran, mada se ekran na senzor ugasi?!
Mozete li mi napisati da li ste zadovoljni sa uređajem. Koje su vece mane, kakav je 3G signal, baterija, ima li pregrijavanja,... kako se ponaša ako mu se ostavi defaultni MIUI bez mijenjanja itd?
Na obicnome Hongmiju znaci ne 1S, osobno prezadovoljan. Apsolutno nista nije potrebno mjenjati, par sitnica se moze obrisati ako ne koristis, widgeti i to, telefon radi savrseno s zadnjim updateom, prije toga je znao zezati jedino na taj nacin sto upali mu se alarm odjednom sam od sebe i dok ne resetiras mob ne moze se iskljuciti.. Barem kod mene je to bio problem.. Kamera savrsena u tom cjenovnom rangu, baterija tkodjer..
Koji ROM preporučate za orginalni Hongmi? Ja iman 1s, a frend običnog, pa stalno nešto plače i kuka (trenutno je na Multi 17). Naravno pošto je računalno nepismen na meni je da to rješim. Ja san na 1s uglavnom drža China ROM, jer mi se činilo da je malo bolji, a sad san na CM i prezadovoljan sam. Ima nekih sitnih bugova, al ništa kritično.
Ima li netko od vas Redmi 1S naručen sa mobicity-a ? Ako da, podržava li 3G na 900Mhz i je li baterija non removable ? Ona lista specifikacija na mobicity-u pišu da ne podržava i da nije izmjenjiva, ali drugi izvori tvrde suprotno :/
baterija je izmjenjiva i 3g mi radi normalno
Hvala na brzom odgovoru :) Koliko je dobar ovaj MIUI V5 koji se dobije sa uređajem ? Je li teško za priviknuti se ?
Odlučio sam se definitivno za ovaj model, samo sada,kao zadnji korak prije kupnje, imam par stvari koje me zanimaju...
Prvo i najbitnije, čitam ovdje i na drugim forumima dosta o MIUI-u i o drugim romovima, i zanima me koliko stručan moram biti da bih instalirao primjerice ovaj mokee rom za koji čitam da je možda i najbolji ili cm11 ? Ili da skidam neki ovoj stranici sa MIUI.com ?
Do prije par tjedana sam bio apsolutni analfabet što se tiče smartphonova, sada već mogu baratati sa većinom pojmova, ali praktički nisam nikada ništa radio na jednom.Postoji li možda negdje "noob" guide za to ?
I da, što bi još bilo preporučljivo za napraviti na mobitelu nakon što mi on dođe, kako bih poboljšao njegove performanse ili sl. ?
Unaprijed hvala na odgovoru :)
za instalaciju custom romova je obavezan custom recovery (preporučam TWRP)
osobno mi se MIUI ne sviđa i koristim nova launcher
za potpuno korištenje mobitela preporuka je root zbog nekih aplikacija (sd maid, ad away...)
http://xiaomi.eu/community/threads/twrp-recovery-tutorial-for-hongmi-1s.25138/
http://thebroodle.com/xiaomi/redmi-1s/mokee-cm-11-kitkat-rom-for-xiaomi-redmi-1s/
Imam hongmi 1s, stavio sam cwm gore i sad neznam dal da stavim cm11 ili mokee... Koji je bolji od ta dva? I jel može link od kud da ga skinem jer ovaj link iznad ne radi, piše da je istekao
mokee je baziran na cm11 tako da i nema neke razlike
Imam hongmi 1s, stavio sam cwm gore i sad neznam dal da stavim cm11 ili mokee... Koji je bolji od ta dva? I jel može link od kud da ga skinem jer ovaj link iznad ne radi, piše da je istekao
download.mokeedev.com/?device=armani&type=unofficial koristim ga 2 tjedna nisam naletio ni na jedan bug za sad, fluidan i brz...
Na obicnome Hongmiju znaci ne 1S, osobno prezadovoljan. Apsolutno nista nije potrebno mjenjati, par sitnica se moze obrisati ako ne koristis, widgeti i to, telefon radi savrseno s zadnjim updateom, prije toga je znao zezati jedino na taj nacin sto upali mu se alarm odjednom sam od sebe i dok ne resetiras mob ne moze se iskljuciti.. Barem kod mene je to bio problem.. Kamera savrsena u tom cjenovnom rangu, baterija tkodjer..
Nikad čuo za problem s alarmom.
Da li si isprobao novi v25 stable update?
Ja još razmišljam što ću, zadnji koji mi je radio dobro je v16. Na v17 su zeznuli nešto, sporiji je, galerija je neupotrebljiva, onaj slider na ekranu za gašenje alarma ne radi dobro i tako još par sitnica. Vidim od ekipe na miui forumu da se žale da im je i na v25 tako.
Nikad čuo za problem s alarmom.
Da li si isprobao novi v25 stable update?
Ja još razmišljam što ću, zadnji koji mi je radio dobro je v16. Na v17 su zeznuli nešto, sporiji je, galerija je neupotrebljiva, onaj slider na ekranu za gašenje alarma ne radi dobro i tako još par sitnica. Vidim od ekipe na miui forumu da se žale da im je i na v25 tako.
Meni na v25 radi sve normalno, jedino je galerija malo usporena ali i za to se ima alternativa
Zanima mr kako mobitel radi dok ga se jako optereti? Messenger, viber, whatsapp, facebook, instagram.. Dok je sve upaljeno?

Ha uf dosta jadno, primjer samo mi viber radi kako treba a ostale izbacuje jednostavno ne dobijem poruku a program radi pod navodnicima u pozadini skype je zivi očaj pojede mi memoriju telefona a uopče ne javlja da je došao poziv ili poruka, jedino mu je wi-fi fantastičan dok se setam po hotelu uopče ne gubi signal samo klizi sa jednog AP-a na drugi dok razgovaram pauze su manje od sekunde za razliku od drugih mobitela.
Znači da mi radi kako treba Skype mora biti pokrenut i samo ekran ugašen ili večinom ništa od dolaznih poziva.
Baterija nemože izdržati 24 sata sa upaljenim 3g i wi-fi naizmjenično. ne spušta radnu frekvenciju jezgri pa zato crpi bateriju, imam dva komada S1 i isti simptomi.
Pozdrav ! nevezano za ovu temu,radi se o tome da sam narućio telefon s To2c 27.09 dobio sam i broj za praćenje, danas je 06.10 i još stoji da se mob nije pomakao,kao da je pisano zaprimljen ali fizički nije. Zanima me jel tko imao negativnih iskustava s ovim web shopom,te koliko cca traje slanje paketa od njihove strane. Hvala !
Možeš molim te navesti koji je to zadnji update koji si koristio?
Hvala.
Pozdrav ! nevezano za ovu temu,radi se o tome da sam narućio telefon s To2c 27.09 dobio sam i broj za praćenje, danas je 06.10 i još stoji da se mob nije pomakao,kao da je pisano zaprimljen ali fizički nije. Zanima me jel tko imao negativnih iskustava s ovim web shopom,te koliko cca traje slanje paketa od njihove strane. Hvala !
Još mjesec dana ćeš čekat. Tako sam i ja.
Ha uf dosta jadno, primjer samo mi viber radi kako treba a ostale izbacuje jednostavno ne dobijem poruku a program radi pod navodnicima u pozadini skype je zivi očaj pojede mi memoriju telefona a uopče ne javlja da je došao poziv ili poruka, jedino mu je wi-fi fantastičan dok se setam po hotelu uopče ne gubi signal samo klizi sa jednog AP-a na drugi dok razgovaram pauze su manje od sekunde za razliku od drugih mobitela.
Znači da mi radi kako treba Skype mora biti pokrenut i samo ekran ugašen ili večinom ništa od dolaznih poziva.
Baterija nemože izdržati 24 sata sa upaljenim 3g i wi-fi naizmjenično. ne spušta radnu frekvenciju jezgri pa zato crpi bateriju, imam dva komada S1 i isti simptomi.
Imam S1 od kad je izašao, prošao sam sa snjim sve dječje bolesti. Inace od kad imam andrid (od HTC Desire) imam MIUI gore, ali sam prije 2 tjedna prebacija se na Mokee i mob leti, sve radi, zatrpas ga koliko hoćeš, ali nema štekanja!
Još mjesec dana ćeš čekat. Tako sam i ja.
Znači to im je regularna procedura da toliko traje?To je cjena free shippinga !
Pozdrav svima. Imam xiaomi redmi 1s i jedan problemćić koji neznam riješit. Ovako: stavio sam cm11 rom gore i sad bih se opet htio vratit na MIUI rom al neznam kako. Na mobitelu sa tim romom nemam nista (android market,gmail itd). Pa sad ako neko ima volje poslat nekakav link gdje je taj postupak objašnen ili nešto ukratko napisat bio bih zahvalan. Inače sa mobitelom sam generalno zadovoljan,jedino da je bolje riješen RAM.
Pozdrav svima. Imam xiaomi redmi 1s i jedan problemćić koji neznam riješit. Ovako: stavio sam cm11 rom gore i sad bih se opet htio vratit na MIUI rom al neznam kako. Na mobitelu sa tim romom nemam nista (android market,gmail itd). Pa sad ako neko ima volje poslat nekakav link gdje je taj postupak objašnen ili nešto ukratko napisat bio bih zahvalan. Inače sa mobitelom sam generalno zadovoljan,jedino da je bolje riješen RAM.
Naravno da nemaš jer nisi instalirao Google Appse.
itvends.com/gapps/gapps-kk-20140606-signed.zip
Instaliraj isto kao i CM11, ali pazi da wipeaš samo cache.
Riješeno :-)
Meni se sa zadnjim updateom usporio do neupotrebljivosti..
Meni ga je 25 usporila u 3 pm,..,
trebao bih link na neku stranicu gdje mogu naruciti poklopac baterije za svoj hongmi
Zanima me dali je netko naručivao s to2c web shopa,za vrijeme njihovih praznika. 27.09. sam kupio mob. evo do danas ništa se nedešava,na nekoj njihovoj stranici za praćenje zadnja aktivnost je bila shipment ready, i to je to, tako stoi danima.Poštarina je free preko Singapur post. na njihovim stranicama za praćenje stoji samo da je paket u najavi a da još nije fizički zaprimljen.Jel to moguće da toliko dugo traje,ili je neka prevara u pitanju.Kad se može otvorit slučaj preko paypal i jel vračaju novac?