Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.530.511
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
16 godina
neaktivan
Re: Windows 8
bugi.kc kaže...

Stigao Win 8.1. Pro na DreamSpark Premium!

evo taman stavio skidat, za jedno sat i pol valjda bude skinulo...

nadam se da me sam neće zeznut taj njihov odvratni SDM opet, jer sam preview skidao 8 puta i svaki put bacalo errore kod raspakiranja i ostalih PM... {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
neaktivan
Windows 8

lol, pa ja si samo uzeo ključ, šta će mi iso od njih

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr

3 0 hvala 0
17 godina
Windows 8

Da, koma je taj njihov servis oko preuzimanja. Bolje iso skinut negdje drugdje, a ovdje uzet ključ samo.

mag.inf
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 8

Ja sam skinio i maloprije stavio na virtualci, sve radi uredno. Nisam imao ovaj put problema sa SDM-om, samo što je nekako sporo preko njega. Prije mi je često znao smrzavati download pri samom kraju, sad ništa. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 8

kako da se prijavim na onu stranicu s koje mogu skinut windows 8. onaj msdnaa? jel moze link

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 8

Jesi student i na kojem faksu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Penryn kaže...

Jesi student i na kojem faksu?

da buraz na veleučilistu u varazdinu. skino sam ja vec prije kojih pola godine windows8 32 bit, sad mi samo treba 64, al neznam kako doc do te stranice

16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

da buraz na veleučilistu u varazdinu. skino sam ja vec prije kojih pola godine windows8 32 bit, sad mi samo treba 64, al neznam kako doc do te stranice

Pa onda imaš valjda imaš account? Logiraj se ,nađi svoj fakultet ,nađi Windows i skini.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina
neaktivan
Windows 8

Nisam baš upućen u win 8.1 Imam original win 8 i sto mi je radit da ga nadogradim na 8.1? Jel vrijedi key od 8 za 8.1? Kakve su novosti i sto je promjenjeno?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ARazer kaže...

Nisam baš upućen u win 8.1 Imam original win 8 i sto mi je radit da ga nadogradim na 8.1? Jel vrijedi key od 8 za 8.1? Kakve su novosti i sto je promjenjeno?

Skini 8.1 ,sprži na dvd (ili napravi usb) i napravi upgrade.

Ili ,možeš napraviti i clean install - samo ,prije toga ,napravi backup svega bitnoga sa sistemske particije.

Ili ,čekaj 17. 10. kada službeno izlazi 8.1 i napravi upgrade iz Storea.

16 godina
neaktivan
ARazer kaže...

skini si 8.1 i aktiviraj sa kljucem od 8

http://www.youtube.com/heat4HD
17 godina
Windows 8

Prvi dojmovi s 8.1 su mi izvrsni, konačno sve radi out of the box (na 7 i 8 sam čak i za mrežnu morao ručno drivere instalirati, a tipkovnicu nisam mogao koristiti, pa sam s običnom Genius instalirao drivere). Par kozmetičkih opcija je dobrodošlo, za vikend ću bolje istražiti razlike. Razočaralo me jedino što u Windows Photo Vieweru ima i dalje onaj glitch da sve požuti kad gledate slike što mi jako smeta budući da ne želim onaj modernUI preglednik.

EDIT: Nije to još to, par mjeseci još za virtualku. Foobar mi ruši, kad sam stisnuo start i počeo tražiti nešto samo se sve smrznulo i ništa osim restarta nisam mogao. I još mi je nešto čudno, Windowsi se dižu duže nego na pola godine staroj instalaciji Win7 (na 8 je puno brže, ali ovdje se vuče) i to samo kad stavim da boota na desktop.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 2:25 (Lovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ja pokušavam instalirati 8.1 ali stalno dođe pred kraj instalacije javlja neki error i napravi mi restor prošlih windowsa. Fakat sam lud više ?

To je taj code 0x101-0x40017

Anyone ?

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
Tommy_123 kaže...
Tommy_123 kaže...

Ja pokušavam instalirati 8.1 ali stalno dođe pred kraj instalacije javlja neki error i napravi mi restor prošlih windowsa. Fakat sam lud više ?

Anyone ?

Upgrade radiš? Ako da probaj čistu instalaciju.

15 godina
neaktivan
Lovac kaže...
Tommy_123 kaže...
Tommy_123 kaže...

Anyone ?

Upgrade radiš? Ako da probaj čistu instalaciju.

Probao i normalnu instalaciju i to mi pokaže. 

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
Windows 8

Vidim dosta ljudi ima taj error, ali nigdje ne vidim rješenje... Reći će ti kizo sigurno što treba, moguće da je iso corruptani ili sl.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
houska kaže...
pozdrav ekipa evo nesto doslo mi do promjene htio bi stavit windows 8 posto ja igram i to pa preporucite mi koji w8 da si skinem ? hvala

Bilo koji Windows 8.1. Za igranje isto je, međutim ako ti trebaju budalaštine kao što je to Hyper-V ili Windows To Go onda će ti trebati neka 'jača' verzija'. Međutim ako se igraš opet ne znam da li će ti trebati onaj DirectX web setup, jer i na 7 i na 8 treba .

fighterZu kaže...

* * * I molim nekoga ako može poslati screnshot update history da vidim koliko ima nadogradnji sveukupno. Riječ je o windows 8.0

Juče sam svježu 8.0 Enterprise instalirao, nakon što sam provjerio Upgrade rekao mi je da ima 54 nadogradnji ukupno oko 500 MB Downloada + 4 opcionlne za neke drivere specifičan za taj laptop. Ako ti nešto znači poslaću ti kasnije i screenshot zadnjih updateova od 8.0 budući da mi isti ističe za 17 dana.

l.p. 

16 godina
Envy kaže...
..

ako ti trebaju budalaštine kao što je to Hyper-V ili Windows To Go onda ...

{#} .. zgodno. {#}

-da, prosječno juzeru je svejendo koja verzija 7home-8. Pro i više su samo za te 'sitnice' koj treba jedan promil populacije. Naravno, većini juzera sad nedostaje natpis ultra-ultimate i sl.. na Osmici. MS mora poraditi na marketingu i početi korisiti takve etikete.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Probao i normalnu instalaciju i to mi pokaže. 

Error code 0x101-0x40017:

Isprazni Windows Software Distribution Folder:

Klik na Windows Key + R i otvori Run box

utipkaj (ili C/P) %windir%\softwaredistribution

izbriši SVE u folderu (NEMOJ OBRISATI FOLDER)

Pokreni Disk Cleanup (C/P %windir%\system32\cleanmgr.exe u Run) ,počisti sve što ti ponudi (stavi kvačice na sve ponuđeno)

Pokreni Windows Updates ponovno ,instaliraj sve ponuđeno

Sada pokreni instalaciju ponovno.

Ako ponovno ne radi ,probaj nanovo napraviti dvd ,na brzini ne većoj od 4X ,ili ako instaliraš sa usb-a ,napravi usb ponovno.

Lovac kaže...

Vidim dosta ljudi ima taj error, ali nigdje ne vidim rješenje... Reći će ti kizo sigurno što treba, moguće da je iso corruptani ili sl.

{#}

Nisam ni ja čudotvorac.

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 11:28 (kizo2703).
17 godina
neaktivan
Windows 8

Sibnuo sam Win8.1, stvarno OGROMNA razlika u odnosu na 8icu!

Pitanje, kako dobiti mail, kontakte i kalendar iz Google-a(ako je itko uspio), jer znam da je Google ugasio podrsku za EAC, pa mi je samo mail radio.

Trust Me, I'm an Engineer :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

Mislim da u people i dalje možeš linkati google account. kontakti dakle.

kalendar trebaš iz google kalendara uvesti u outlook.com kalendar, na webu. poslije toga će ti se pokazat i u appu. nažalost, sa nekoliko dana odgode.

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Teerex kaže...

Mislim da u people i dalje možeš linkati google account. kontakti dakle.

kalendar trebaš iz google kalendara uvesti u outlook.com kalendar, na webu. poslije toga će ti se pokazat i u appu. nažalost, sa nekoliko dana odgode.

Pff, to mi onda nista ne znaci. Morat cu to malo istraziti!

A da li moze internet explorer, onaj za Metro UI, ostati raditi u pozadini. Jer recimo posebna app za youtube radi kada pdem u desktop, no ie pauzira video.

Trust Me, I'm an Engineer :)
17 godina
Windows 8

Jel se još nekome na 8.1 događa da kad uđete u Windowse nema tray ikona, a kad bilo što pokrenete zablokira, pa ako ima sreće da se ctrl+alt+delete, log out i prilikom drugog logiranja tek radi kako treba?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Jel se još nekome na 8.1 događa da kad uđete u Windowse nema tray ikona, a kad bilo što pokrenete zablokira, pa ako ima sreće da se ctrl+alt+delete, log out i prilikom drugog logiranja tek radi kako treba?

Nope.

WoT: GuntherPrien
16 godina
neaktivan
Windows 8

Bi li netko mogao na pp poslati link za torrent za skidanje 8.1?

Nije u svrhu piratluka, nego bi isprobao da li mi radi VL ključ koji koristim na Win8.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
15 godina
Windows 8

Dal ja mogu preć sa Win 7 na Win 8 bez da izgubim sve podatke sa harda?

Dal se može samo update-at tako?

Battlefield 3: leoDOR3_
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 12:33 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

- Može, ostat će ti sve, možda neke programe budeš morao reinstalirati kad prijeđeš na 8.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------
15 godina
Valentin17 kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

- Može, ostat će ti sve, možda neke programe budeš morao reinstalirati kad prijeđeš na 8.

Za programe mi nije ni bitno. Bitno mi je za igre poput Battlefielda koji zauzima samo 30 gb, pa mi nije svejedno da ponovo skidam a nije mi baš tolka sila prelazit s jednog windowsa na drugi. {#}

Battlefield 3: leoDOR3_
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 13:46 (Nisam Ja,Nisi Ti).
16 godina
neaktivan
Windows 8

Ne samo da mi ne radi Volume Licence ključ za Win8, nego me odmah prije instalacije pita za ključ, koji unesem i koji kao ne radi, a na Win8 radi.

Zar nemogu instalirati Win8, pa kasnije probati aktivirati?

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
17 godina
Windows 8

Kod same instalacije Win 8.1. ne prihvaća ključ od Win 8. Potrebno je za samu instalaciju uzeti neki ključ ovako sa weba, tj. generički ključ, a onda kada se instalira, otići na change product key i tada prolazi aktivacija sa ključem od Win 8. Barem je tako bilo kod mene.

mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 14:16 (bugi.kc).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice