Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.530.597
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
12 godina
Re: Windows 8
djigibao kaže...
anelko kaže...
djigibao kaže...
Trebao bi ti kljuc pisat u programu.
Koji AV program imas?

E ne znam da nadjem gdje se nalazi, imam opciju backup AV ali mi trazi da unesem kljuc, koristim Norton.

Probaj s ovim programom - Magical Jelly Bean Keyfinder

Imas i portabilnu verziju pa ga ne moras niti instalirat {#}

nisam uspio s ovim {#} nizbacilo mi samo sa win 8 i jos neku glupost

17 godina
Windows 8

Pitaj Lazarus Long, znam da je on dosta dugo koristio Norton-a i sigurno ce ti pomoc {#}.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

Norton obično pukne svoj ključ u folder Symantec među My Documentsima.

Early adopter
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Teerex kaže...

Norton obično pukne svoj ključ u folder Symantec među My Documentsima.

tu je {#} da li ce ono njega prihvatiti kasnije ii da uradim backup za svaki slucaj ?

17 godina
neaktivan
Windows 8

Uzasno me zivcira sto mi je Metro IU na hrvatskom. Naime, ako mu zadam za language English(pa s time i Metro UI bude na Eng), unatoc tome sto sam postvio za input Croatian, stalno mi podcrtava dole rijeci u mail appu kao da su neispravne.

U slucaju da odaberem Croatian, speck chelling radi, no onda mi je i Metro UI na hrvatski(posta, kalendar...).

Da li se moze napraviti da mi sve bude na eng, osim check spellinga, koji zelim da bude na hr.

U principu, trebaju mi 2 opcije:

SVE Eng, ukljucujci i check spelling

sve Eng osim provjere pravopisa, treba raditi, ali u Hr modu.

Trust Me, I'm an Engineer :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
benko kaže...

Da li se moze napraviti da mi sve bude na eng, osim check spellinga, koji zelim da bude na hr.

sve Eng osim provjere pravopisa, treba raditi, ali u Hr modu.

Ne može.

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 18:32 (kizo2703).
16 godina
moze, kako ne. meni je office 2013 i 2010 na eng ali spell checker provjerava na hrvatskom.
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
16 godina
neaktivan
Bass kaže...
moze, kako ne. meni je office 2013 i 2010 na eng ali spell checker provjerava na hrvatskom.

Office može ,ali ne i Windows.

14 godina
Windows 8

Evo imam pitanje, kupujem uskoro laptop i vidim da ih dosta dolazi s osmicom koju osobno nisam probao, ali čujem uglavnom negativne komentare za osmicu za PC. Je li ista situacija s laptopom, i koja je vaša preporuka za budućnost na laptopu, 7 ili 8? Napomena, laptop ću koristiti za surfanje, programiranje, filmove, glazbu. 

0 0 hvala 0
14 godina
Windows 8

Keops

- Stavi si 8 svakako, noviji je to OS, koliko je bolji, o tome bolje ne raspravljati, nekima se sviđa, neki ga ne mogu pogledat, ja sam se naviknuo i OK mi je.

- Uglavnom brži je u radu, boot je isto tako brži, s verzijom 8.1 su još poboljšali neke stvari.

- Malo baci pogleda na youtube, budeš vidio otprilike kako izgleda, a onda sam procjeni što ti se sviđa.

--- Rijeka se prepoznaje plivanjem, a čovjek razgovorom. -- Sva pitanja i nejasnoće molim na PM. Hvala :D

2 0 hvala 1
12 godina
Windows 8

Evo kliknuo za clean install i prodje sat vremena,a ono tek na 20% {#} . Nije valjda da ce nastaviti ovako sporo, pa da zavrsi nekad ujutru ? 

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
anelko kaže...

Evo kliknuo za clean install i prodje sat vremena,a ono tek na 20% {#} . Nije valjda da ce nastaviti ovako sporo, pa da zavrsi nekad ujutru ? 

Meni se instalira za 15-20 min. SSD naravno, ali ni na mehanicki nebi smijelo dulje od 30-45 min.

B-A-R-C-A
15 godina
protjeran

Jučer sam ponovo instalirao win8. Prije sam imao NETFLIX app skinutu sa store-a. Sada je nemogu nikako naći. Imam je u my apps al kada kliknem na install piše mi da je nema.

Kako je opet instalirati??

B-A-R-C-A
13 godina
odjavljen
anelko kaže...

Instalacija je jako brza na bilo kojem disku. Meni na običnom disku 7200rpm instalacija završi za caa. 15 minuta, tu ne igra veliku ulogu hard disk. Kod tebe je najvjerojatnije problem u mediju iz kojeg snimaš (pržilica presporu učitava podatke), ili ako instaliraš sa USB-a, onda je USB prespor ili se ga PC gleda kao USB1.1. Ili ako nemaš vanilla verziju onda tko zna što se sve instalirava na PC.

12 godina
formula1live kaže...
anelko kaže...

Instalacija je jako brza na bilo kojem disku. Meni na običnom disku 7200rpm instalacija završi za caa. 15 minuta, tu ne igra veliku ulogu hard disk. Kod tebe je najvjerojatnije problem u mediju iz kojeg snimaš (pržilica presporu učitava podatke), ili ako instaliraš sa USB-a, onda je USB prespor ili se ga PC gleda kao USB1.1. Ili ako nemaš vanilla verziju onda tko zna što se sve instalirava na PC.

Evo ovako sam isao Settings-General-Remove everything and reinstal WIndows i izabrao kasnije clean install i tu je sporo islo. Kasnije mi je nestalo struje i kad sam ponovo pokrenuo isao just remove my files i to je zavsilo za 15-tak minuta.

15 godina
neaktivan
Windows 8

Ja pokušavam instalirati 8.1 ali stalno dođe pred kraj instalacije javlja neki error i napravi mi restor prošlih windowsa. Fakat sam lud više ?

To je taj code 0x101-0x40017

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 15:30 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 8

Kaj se da kak dizejblat u winsima, da mi ne izbaciva non stop onaj prozor za aktiviranje windowsa?

Koristil sam generički kod instalacije (Win 8.1).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pa kolko sam cito ako nakon instaliranja aktiviras in s pravim serialom to nestane...
Opali HVALA ↓↓↓
16 godina
pa kolko sam cito ako nakon instaliranja aktiviras win s pravim serialom to nestane...
Opali HVALA ↓↓↓
16 godina
Windows 8

Poštovanje,

može li par savjeta oko Windowsa 8.1.

Upravo sam instalirao Windows 8.1 RTM Enterprise verziju, dakle nikakav Preview, beta ili sl. Međutim, kako googlam od jutros nikako se ne može aktivirati jer umjesto KMS v5 koristi KMS v6 verziju za aktivaciju. (Ok postoji načini sa legalnim ključem sa za 8.0 verziju ali mene zanimaju nekkave druge stvari.

Dakle Windows 8.1 je uredno instaliran ali NIJE akktiviran, međutim na njemu SVE radi: Internet, Upgrade, Windows Store, gro što sitnih što mamutkish aplikacija. Osim naravno Personalize opcije (koja mi nije potrebna jer čovjeku koji je servisiran računar potreban je hitno, a u svakom slučaju rekao je da će kupiti Orginalni Windows 8.1.

Dakle, pucajte savjete što ovakav sustav može a što ne može. Hoće li i kad će stati sa radom. Zahvaljujem unaprijed.

l.p. svima 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Windows 8 - dojmovi

windows 8 preview je cis okej

i nema vecih problema

osim sta nakon 90 dana dode niz problema i ostalih gluposti

i potrebna je ponovna instalacija win7

ako ga ne instalirate, stalno ce vam bit neki errori i nikad sretni

16 godina
neaktivan
Envy kaže...
...
Dakle, pucajte savjete što ovakav sustav može a što ne može. Hoće li i kad će stati sa radom. Zahvaljujem unaprijed.

l.p. svima 

mislim da će se nakon 30 dana počet gasit svaka 2 sata

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 12:19 (jurluk).
17 godina
Windows 8

Za ljude koji čekaju na Dreamspark Premium, sad sam isčupao na jednom forumu da će nam 8.1 RTM biti dostupan 19., znači još 5 dana.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8
Ima li neke razlike u radu između 8.1 Pro i Single Language? Može li netko pojasniti u čemu je razlika?
ZOTAC: It's Time to Play.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Lovac kaže...

Za ljude koji čekaju na Dreamspark Premium, sad sam isčupao na jednom forumu da će nam 8.1 RTM biti dostupan 19., znači još 5 dana.

A oni manje strpljivi, kao ja npr. mogu googlati Windows 8.1 RTM leak. Skinuti, instalirati koristeci njihov key, zatim nakon instalacije aktivirati svojim key-om od Dreamsparka.

16 godina
neaktivan
Envy kaže...

Poštovanje,

može li par savjeta oko Windowsa 8.1.

Upravo sam instalirao Windows 8.1 RTM Enterprise verziju, dakle nikakav Preview, beta ili sl. Međutim, kako googlam od jutros nikako se ne može aktivirati jer umjesto KMS v5 koristi KMS v6 verziju za aktivaciju. (Ok postoji načini sa legalnim ključem sa za 8.0 verziju ali mene zanimaju nekkave druge stvari.

Dakle Windows 8.1 je uredno instaliran ali NIJE akktiviran, međutim na njemu SVE radi: Internet, Upgrade, Windows Store, gro što sitnih što mamutkish aplikacija. Osim naravno Personalize opcije (koja mi nije potrebna jer čovjeku koji je servisiran računar potreban je hitno, a u svakom slučaju rekao je da će kupiti Orginalni Windows 8.1.

l.p. svima 

Prije 17. 10. i službenog izdavanja nitko neće ni moći napraviti klonove servera za KMS aktivaciju. Dakle ,bolje bi ti bilo da si instalirao Preview i pričekao.

Ona barem traje do siječnja 2014.

Jel ,ko što je rekao Jurluk ,nakon 30 dana počet će ti se gasiti svakih 2 sata. Znači ,u principu - neupotrebljivo.

Ili ,kupi Windows 8 sada i imaš ključ za aktivaciju.

Polako ,ali sigurno ,ljudi se moraju početi navikavati da Windowse (ipak) treba platiti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 14:01 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Windows 8

Stavio sam cistu instalaciju 8.1 Pro koristeci dreamspark kljuc. Mogu li sad dodati media center sa kljucem kojeg je microsoft davao povodom one promocije?

WoT: GuntherPrien
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

meni nije prihvatio....

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dedaa kaže...

Stavio sam cistu instalaciju 8.1 Pro koristeci dreamspark kljuc. Mogu li sad dodati media center sa kljucem kojeg je microsoft davao povodom one promocije?

Samo ako je već bio u upotrebi ,tj. aktiviran.

jocommb kaže...

meni nije prihvatio....

Ako ga nisi aktiviral do 31.01. ,naravno da nije ...

16 godina
Windows 8

aktiviran cim sam i win8 instaliro....ako se dobro sjecam na pocetku 11 mj....

Opali HVALA ↓↓↓
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice