Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.530.597
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
15 godina
neaktivan
Windows 8

Kako ce izgledati update na Win 8.1 kada bude dostupan?  Kako se instalira? Hoce li biti moguce sacuvati instalirane programe, igre sa origina i sl. ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Windows 8

S kojel linka skinem s Dreamsparka?Da bude WIN8 64-bit.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
neaktivan
Windows 8

Evo i ja sam odlučio isprobati win 8 na laptopu (imao win 7), najviše radi bržeg boota i ostao ugodno iznenađen. Boot-a se u 20ak sekundi, prije je trebalo i više od minute. Nisam znao što bi kad sam ga prvi put, upalio, sve čudno, ali nakon cca 2 sata igranja, zasviđao mi se i stavio bih ga na PC. Pa da vas pitam, gdje ima najjeftinije za kupiti, ne treba mi cd, samo key. Možda je kriva tema, sry za to..

I koliko sam skužio, ako imam win 8 key (koji planiram kupiti) imati ću i win 8.1, je tako?

Mali_Playa
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

S kojel linka skinem s Dreamsparka?Da bude WIN8 64-bit.

prvi

http://www.youtube.com/heat4HD
16 godina
Da. Preporucam da skines iso 8.1 s verzijom koju imas sad (core, pro, ...) kad dode I napravis cistu instalaciju
Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
16 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Za ljude koji čekaju na Dreamspark Premium, sad sam isčupao na jednom forumu da će nam 8.1 RTM biti dostupan 19., znači još 5 dana.

zašto čekati 19. ako se već sad može skinut alternativnim putem i aktivirati ključem od osmice? ista stvar ti je skinuo sad ovaj leakani iso ili onaj koji bude na dreamsparku

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
17 godina
jurluk kaže...
Lovac kaže...

Za ljude koji čekaju na Dreamspark Premium, sad sam isčupao na jednom forumu da će nam 8.1 RTM biti dostupan 19., znači još 5 dana.

zašto čekati 19. ako se već sad može skinut alternativnim putem i aktivirati ključem od osmice? ista stvar ti je skinuo sad ovaj leakani iso ili onaj koji bude na dreamsparku

Ovo boldano. Vidio sam da je netko napisao kako tamo nema, pa sam potražio kad će se tamo pojaviti, naravno da se može s alternativnih izvora skinuti.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
16 godina
neaktivan
Lovac kaže...

Ovo boldano. Vidio sam da je netko napisao kako tamo nema, pa sam potražio kad će se tamo pojaviti, naravno da se može s alternativnih izvora skinuti.

A naravno ,tu je i mogućnost dobivanja novih ključeva ,uz već postojeće ,ako si skidao 8.0 RTM prije godinu dana. {#}

Jelda?

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina
neaktivan
Windows 8
pozdrav ekipa evo nesto doslo mi do promjene htio bi stavit windows 8 posto ja igram i to pa preporucite mi koji w8 da si skinem ? hvala
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Windows 8

nemoj još windows 8 jarane cekaj malo :D 

Jedna je BOSNA ALLAHU EKBER
Moj PC  
2 4 hvala 1
14 godina
Windows 8

Ovaj Windows update me uistinu počinje nervirati, iako je postavljen na automatic stalno neki problemi sa downloadom, nakon instalacije updata 2821895 otvorilo se 7 novih updatova, neki od njih su cak iz 2012. godine. Je li to normalno. Kako se najedanput stvore nadogradnje starijeg datuma. Zar nakon clean installa ne moze nadograditi sistem nego se stalno pojavljuje update sa updatom. I molim nekoga ako može poslati screnshot update history da vidim koliko ima nadogradnji sveukupno. Riječ je o windows 8.0

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 3:08 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
gamer11 kaže...

Zašto ne?

Ja koristim W8 od developer preview pa sve do sada (W8.1), nikad nikakvih problema, svi SW,igre,driveri koji su radili na sedmici rade i na osmice (čak neke stvari koje nisu na sedmici rade u osmici).

Ja ne samo da mu preporučam win8, nego win8.1. . .

Sad samo nemoj početi o tome kako je metro sr. . . jer u tu temu više ne ulazim.

17 godina
Diazz72 kaže...
gamer11 kaže...

Zašto ne?

Ja koristim W8 od developer preview pa sve do sada (W8.1), nikad nikakvih problema, svi SW,igre,driveri koji su radili na sedmici rade i na osmice (čak neke stvari koje nisu na sedmici rade u osmici).

Ja ne samo da mu preporučam win8, nego win8.1. . .

Sad samo nemoj početi o tome kako je metro sr. . . jer u tu temu više ne ulazim.

o metrou više nebi trebalo bit rasprave, jer 8.1 daje izbor boot na desktop i vrača windows (start) gumb, jest da je drugačiji start taj, al bolje i to neg driti metro, tako dosta o metrou, naravno ima onih kojim se i sviša.

mrakky
12 godina
mrakky kaže...

o metrou više nebi trebalo bit rasprave, jer 8.1 daje izbor boot na desktop i vrača windows (start) gumb, jest da je drugačiji start taj, al bolje i to neg driti metro, tako dosta o metrou, naravno ima onih kojim se i sviša.

Kao što rekoh, ne ću uopće raspravljati o tome. . .

Meni odgovara, kome ne odgovara eno mu sedmica, ili Start8 (Stardock).

No što me nervira, kad vidim ljude koji ne podnose metro, preporučuju nekome da ne stavlja win8 jer je sr. . .ko zna, možda se njemu baš to dopada. . .!!!

17 godina
Diazz72 kaže...

No što me nervira, kad vidim ljude koji ne podnose metro, preporučuju nekome da ne stavlja win8 jer je sr. . .ko zna, možda se njemu baš to dopada. . .!!!

Skoro svi koji ne preporucuju Win 8 (moje kolege s posla/poznanici) nisu niti instalirali iste.

Eto, znaju za metro, ne svidja im se, i sad cekaju Win 9 jer svako drugi Win su ok.

I kad ih pitam zasto ti ne pase Win 8, odgovor je: "ah, s*ebali su stvar, ruzno izgledaju..."

Eto, ljudi procitaju na netu, cuju pricu, pljuju po necemu, a isto to vidili nisu {#}

Eh da, jedan odgovor je bio za oskara a glasi " pa ne radi niti DAZ loader na 8-mi, ocito nesto nije tu u redu" {#}

Steam profile: Virty
17 godina
Windows 8

Evo jednog korisnog video tutorijala o tome kako napraviti svoj System Refresh Image ili vise njih.

How to Create a Custom Refresh Image in Windows 8

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Windows 8

Jeste vi dobili na Dreamsparku Windows 8.1?

Meni još uvijek stoji samo Preview verzija. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Windows 8

jel ima gdje skinuti 8.1 rtm da je sa ms stranice

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Jeste vi dobili na Dreamsparku Windows 8.1?

Meni još uvijek stoji samo Preview verzija. 

Evo:

Lovac kaže...

Za ljude koji čekaju na Dreamspark Premium, sad sam isčupao na jednom forumu da će nam 8.1 RTM biti dostupan 19., znači još 5 dana.

16 godina
neaktivan
fighterZu kaže...

Ovaj Windows update me uistinu počinje nervirati, iako je postavljen na automatic stalno neki problemi sa downloadom, nakon instalacije updata 2821895 otvorilo se 7 novih updatova, neki od njih su cak iz 2012. godine. Je li to normalno. Kako se najedanput stvore nadogradnje starijeg datuma.

A recimo ,updatei za Office ,Visual C++ ,.Net Framework ..... ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 15:22 (kizo2703).
14 godina
Windows 8

A vjerujem da ne bi trebali predstavljati neki problem. I mislim da nemaju veze sa oficce, c++ ili net framework. Eto napisati ću o kojim updatima je riječ: 2855336, 2756872, 2862768, 2770917, 2785094, 2779768.

I što uopće predstavlja servicing stack update (kb 2821895) - Vidim da je riječ o onom thuesday patchu, otvara li zbog toga tih 6 novih nadogradnji

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 15:36 (fighterZu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za svaki update možeš saznati što radi i za što je u 5 sekundi ,pa čak i na hrvatskom: kb 2821895

U adresnoj traci samo C/P i promjeni broj updatea: http://support.microsoft.com/kb/2821895/hr.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 19:50 (kizo2703).
16 godina

Imam jedno pitanje koje nije vezano uz Windowse ali je vezano uz Dreamspark.Što radim kod reinstalla Windowsa i ako skinem Visual Studio Professional,kako ga po grugi put instalirati kad reinstaliram windowse?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
14 godina
kizo2703 kaže...

Za svaki update možeš saznati što radi i za što je u 5 sekundi ,pa čak i na hrvatskom: kb 2821895

Ma znam za to, tu sam i gledao, većinom vezano za preformanse. Samo mi nije jasno zašto update iz 2013. godine otvori 2 iz 2012. Nisu li ova 2 trebala biti prije instalirana. Ne znam kako to funkcionira nakon clean installa kad se nakupi tih updatova. Što je najjače nakon što sam instalirao tih 50 i nešto updatova najedanput se stvori nakon jednog restarta ovaj od 6.mjeseca (a kad bih napravio manual check nestao bi???). Ajde za sad sve radi Ok. Valjda neće biti nikakvih problema.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 19:56 (fighterZu).
14 godina
neaktivan
Windows 8

Kad dolazi Windows 8.1 update?

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sk0ls kaže...

Službeno ,17. 10. ,po pet milijunti put u temi.

Neslužbeno ,već je izašao. Samo ga moraš skinuti ,napraviti dvd ili usb i umjesto clean installa ,napraviš upgrade

,bilo iz boot setupa

,bilo iz Windowsa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.9.2013 21:39 (kizo2703).
17 godina
protjeran
kizo2703 kaže...
sk0ls kaže...

Službeno ,17. 10. ,po pet milijunti put u temi.

Neslužbeno ,već je izašao. Samo ga moraš skinuti ,napraviti dvd ili usb i umjesto clean installa ,napraviš upgrade

,bilo iz boot setupa ,bilo iz Windowsa.

Može jedan savjet,
dali da napravim clean install na laptopu ili da instaliram preko upgradea(jer mi se neda opet sve iznova instalirat a zanima me dali će mi preformanse biti losije ako napravim samo upgrade)  ?

Play Hrad Play Cool
16 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Može jedan savjet,
dali da napravim clean install na laptopu ili da instaliram preko upgradea(jer mi se neda opet sve iznova instalirat a zanima me dali će mi preformanse biti losije ako napravim samo upgrade)  ?

OEM Windowsi na tom laptopu ili si sam instaliral? Ako su OEM ,upgrade.

Ako si ti sam instaliral ,napravi clean install. Čisto zbog sigurnosti ,a i zbog raznih piydarija koje se znaju desiti kod upgradea.

Performanse?

Nemam blage veze ,pošto upgrade ,ako ga uopće i napravim ,radim samo probe radi. (još od W2k)

Znam da sam probal napraviti upgrade prije deset dana ,sa 8.0 na 8.1 i da mi sistem nije htio prihvatiti ni jedan originalni ključ - niti onaj s kojim je Windows  bil aktiviran kod prve instalacije ,niti još dva druga ,koji su prije toga bila provjereni na MSDN-u i bili su valjani.

Zato ,moj savjet ,clean install ,osim ako se radi o OEMu.

17 godina
protjeran
kizo2703 kaže...
The Black Iso kaže...

Može jedan savjet,

OEM Windowsi na tom laptopu ili si sam instaliral? Ako su OEM ,upgrade.

Ako si ti sam instaliral ,napravi clean install. Čisto zbog sigurnosti ,a i zbog raznih piydarija koje se znaju desiti kod upgradea.

Performanse?

Nemam blage veze ,pošto upgrade ,ako ga uopće i napravim ,radim samo probe radi. (još od W2k)

Znam da sam probal napraviti upgrade prije deset dana ,sa 8.0 na 8.1 i da mi sistem nije htio prihvatiti ni jedan originalni ključ - niti onaj s kojim je Windows  bil aktiviran kod prve instalacije ,niti još dva druga ,koji su prije toga bila provjereni na MSDN-u i bili su valjani.

Zato ,moj savjet ,clean install ,osim ako se radi o OEMu.

Ma ja sam instalirao, imam Win 8 sa MSDNa(preko faxa)... a dobro vidjet cu ovih dana... hvala

Play Hrad Play Cool
17 godina
Windows 8

Stigao Win 8.1. Pro na DreamSpark Premium!

mag.inf
Moj PC  
5 0 hvala 2
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice