Znam šalim se a što ću kad i jesam već, prošlo ljeto tri... četrdeseto.... xD
Čujem da će app na storeu biti od 1.49$ do 999$ baš me zanima što će prodavati po toj cijeni? Gotove konfe? xD
Znam šalim se a što ću kad i jesam već, prošlo ljeto tri... četrdeseto.... xD
Čujem da će app na storeu biti od 1.49$ do 999$ baš me zanima što će prodavati po toj cijeni? Gotove konfe? xD
Koliko se ja kužim u traktore i kosilice ovaj meni radi baš kao i na sedmici.... ne vidim problem... ;)
Obrobaj test na eicaru jel radi uopće.
http://eicar.org/85-0-Download.html
EDIT: Taj AV već jeste certificiran za Win8.
Što se mučite toliko s AV-ovima?
Imate Windows Defender (MSE u biti) i vozi miško.
Ima tko Airlive wlan wl-1600usb a da je našao drivere za njega?
Kako stvari stoje za win 8 ih nema a od win 7 ne rade.
Ehh da, zbog toga se moj frend vratio na win 7.
I neće biti ništa od toga,pitao sam ih sad na support i kaže:
We’re sorry for that, WL-1600USB is a phase out product, we won’t have the win8 driver update for future, but you can try the win7’s driver on the website.
Nego na virtualni mašini mu instalira neke svoje drivere i mogu na internet al neznam koliko je to dobro.
Ne.
Danas sam ubacio Win8 RTM koji imam licenciran i ključ i sve(dobro ste pročitali), u domenu. Odmah problemi. Vidljivo je otežan pristup logiranju na domenu. Moram se ulogirati s live računom, izlogirati, pa onda se ulogirati s domenim računom. Tko tu koga?
Postavke domene se ne forcaju na računalu, ne mapira mrežna mjesta, nema nekih prava nad folderima nad kojima bi trebao imati. Server 2008 R2 . Ovo se čini isto slikovnica i pederluk u duginim bojama, majke mi, nema šanse da ja prelazim na ovo.
Rijeseno, lako je stisnuti taster, ale nema veze, promjenio sam jezik tj dodao sam jezik za Windows display i to je to.
Danas sam ubacio Win8 RTM koji imam licenciran i ključ i sve(dobro ste pročitali), u domenu. Odmah problemi. Vidljivo je otežan pristup logiranju na domenu. Moram se ulogirati s live računom, izlogirati, pa onda se ulogirati s domenim računom. Tko tu koga?
Postavke domene se ne forcaju na računalu, ne mapira mrežna mjesta, nema nekih prava nad folderima nad kojima bi trebao imati. Server 2008 R2 . Ovo se čini isto slikovnica i pederluk u duginim bojama, majke mi, nema šanse da ja prelazim na ovo.
nešto te drugo muči jer ja radim na win8 u domenskom okruženju bez ikakvih problema
Radi mi back up aktivacije preko tool-a upravo reinstalirano i probano..... a radi mi i weather.... :)
Jel to preko Advanced Tokens Manager 3.5 BETA 2?
Mozes malo objasnit postupak (ili otvorit drugu temu sa tutorijalom)?
Tnx
Evo i video tutorijal kako se radi backup i restore aktivacije
Ma znam se ja saliti ali sam mislio da unutar same igrice ima opcija za jezik jer s onim jezikom to nikako nisam mogao da otkrijem nego sam onako klikao bez veze, uglavnom bitno je da je rijeseno i da na to sam mislio.
Radi mi back up aktivacije preko tool-a upravo reinstalirano i probano..... a radi mi i weather.... :)
Jel to preko Advanced Tokens Manager 3.5 BETA 2?
Mozes malo objasnit postupak (ili otvorit drugu temu sa tutorijalom)?
Tnx
Evo i video tutorijal kako se radi backup i restore aktivacije
Traje 10 puta duže nego što treba.... I što ti je on sada više objasnio nego ja u dvije rečenice? Hm.
Nego stvarno je zanimljiva ova osmica... naime lap na bateriji danas trebao mi je vani baterija stara malo manje od 3 godine dobra je još 'ajmo reči ekran na 65%, power saver, w-lan sve skupa 2x1sat znači dva sata... dva sata i 5 minuta ostalo još kao 11 minuta... gašeno iz settingsa na shut down.... ali u task manageru ubrojana i ta dva sata, i svi onih par sati kada je lap bio shut down sa baterijom vani.... :)
Da sad je na struji puni bateriju i dalje on broji kao da baterija nije bila 3 puta vani u međuvremenu. :)
Nego stvarno je zanimljiva ova osmica... naime lap na bateriji danas trebao mi je vani baterija stara malo manje od 3 godine dobra je još 'ajmo reči ekran na 65%, power saver, w-lan sve skupa 2x1sat znači dva sata... dva sata i 5 minuta ostalo još kao 11 minuta... gašeno iz settingsa na shut down.... ali u task manageru ubrojana i ta dva sata, i svi onih par sati kada je lap bio shut down sa baterijom vani.... :)
Da sad je na struji puni bateriju i dalje on broji kao da baterija nije bila 3 puta vani u međuvremenu. :)
Nista nisam razumio
De jos jednom...
Baterija duze traje na Osmici ili ne?
Lazarus, je li se ikako može namjestiti da mi search nalazi foldere, jer meni nalazi samo ono što je u njima.
A bem mu miša... radio mi je lap na struji doma up time u task manageru je brojao vrijeme, ugasio sam lap na shut down, izvadio bateriju van izašao sa lapom van....
nakon nekog vremena stavio bateriju vani upalio lap radio prvi puta sat vremena na bateriji.... ugasio na shut down izvadio bateriju otišao dalje i opet nakon nemam pojma koliko upotrijebio lap po drugi puta vani, stavio bateriju upalio i skužio tada da up time broji vrijeme od kako sam ga doma upalio, taj drugi puta sam ga koristio cca 1:05 i opet shut down i vadim bateriju uvijek je vadim..... znači baterija je po treći puta vani..... pred kraj je.... dođem doma stavim bateriju stavim puniti upalim up time i dalje broji cjelo vrijeme na kraju je bio na 12 sati rada sve skupa a tri puta je vađena baterija nije lap imao nikakvog napajanja većinu vremena u torbi..... više je bio bez baterije nego sa njom.... jeste sada shvatili što hoću reči?
Da li ja kineski pišem? Uzmi lap na bateriju van pa shvati o čemu pišem...
AV zaštita Windows Defender + Mamutu. Moram vam priznati da nikada nisam imao lakšu zaštitu na Windowsu, ne osjeti se da je prisutna.
...... jeste sada shvatili što hoću reči?
..
-hmmm, da, možda je to (ovaj) .. pa i ne.
Imaš dakle laptopić koji radi osim na struju i na duha svetoga, možda još ponešto ili si dobio 'pokvarenu' bateriju koja umjesto da kaže da je prazna, i dalje radi, jer nije prazna. To proizvođači tonera pokušavaju...
Kao i mogućnost da 'overclockani OS-8' radi izuzetno dobar power managment. Praktički kao da ne radi (što je donekle i točno, većinu nis ništa radio, osim vadio-stavljao bateriju)
-lako za kineski (al ovo je jedan od boljih postova).
A bem mu miša... radio mi je lap na struji doma up time u task manageru je brojao vrijeme, ugasio sam lap na shut down, izvadio bateriju van izašao sa lapom van....
nakon nekog vremena stavio bateriju vani upalio lap radio prvi puta sat vremena na bateriji.... ugasio na shut down izvadio bateriju otišao dalje i opet nakon nemam pojma koliko upotrijebio lap po drugi puta vani, stavio bateriju upalio i skužio tada da up time broji vrijeme od kako sam ga doma upalio, taj drugi puta sam ga koristio cca 1:05 i opet shut down i vadim bateriju uvijek je vadim..... znači baterija je po treći puta vani..... pred kraj je.... dođem doma stavim bateriju stavim puniti upalim up time i dalje broji cjelo vrijeme na kraju je bio na 12 sati rada sve skupa a tri puta je vađena baterija nije lap imao nikakvog napajanja većinu vremena u torbi..... više je bio bez baterije nego sa njom.... jeste sada shvatili što hoću reči?
Da li ja kineski pišem? Uzmi lap na bateriju van pa shvati o čemu pišem...
Razlog je taj kaj shutdown na w8 nije pravi shutdown već neka modificirana verzija hibernacije. Al nije mi jasno zakaj vadiš bateriju
Iz zajebancije jer mi se jedan predhodni lap upalio u torbi sa baterijom unutra eto od tada je vadim van kada ga prenosim u torbi...
Ovo što pišem nema veze sa power managmentom kolega iznad pa ne odgovaram na provokacije nauči se shvaćati... Ako ti ne ide zaobiđi.... Ima tko shvaća što ja hoću reči...
Obrobaj test na eicaru jel radi uopće.
http://eicar.org/85-0-Download.html
EDIT: Taj AV već jeste certificiran za Win8.
Koliko ja vidim ,nema potrebe (barem zasad) za ničim ''jačim'' od Defendera. Neda ni downloadat Eicar test.
A i kad ideš ''ručno'' napravit test file ,čim napišeš Save as ''Test.bat'' odmah reagira i briše ga. Dobro ,ko je ovisnik o šarenim AV programskim prozorima ,nek samo navali!!
Meni je Windows Defender dovoljan.
...
zato što kod gašenja windows, točnije kernel, ide u hibernaciju
Ovo što pišem nema veze sa power managmentom kolega iznad pa ne odgovaram na provokacije nauči se shvaćati... Ako ti ne ide zaobiđi.... Ima tko shvaća što ja hoću reči...
Ne pali se. Malo si konfuzno napisao u prvom postu.
Inace koristio si hybrid sleep i zato si postigao 12 sati rada
Nisam ja ništa konfuzno napisao nego sam napisao onako kako je bilo... i nisam napisao da se pali nego da bez struje i bez baterije uopće nije bitno zašto je ja vadim, osmica na shut down-u kontinuirano broji Up time....
Meni se stariji lap upalio bio u torbi kada je bila baterija u njemu on nema nikakve veze sa osmicom.... Ja ne znam kako više da pišem možda pišem zastarijeli hrvatski ali mene je Šuvar tako učio još prije domovinskog rata.
I to bi bilo sve o tome.
Jel takva situacija i sa airlive wl-1700usb? Ako je onda mi nema smisla prelazit na win8