Gledo sam po netu da imaju dostupne verzije 7201,7264,7600.itd saznao sam da su to su to lazne verzije... Pa sam nazvo Microsoft Hrvatska i rekli su da su to lazne verzije... da je zadnja verzija RC1 build 7100... Ove su verzije lazne ili preradjene... Toliko od mene
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nisu lažne, to su buildovi koji su "procurili" van, nisu izdani službeno kao RC1 b7100.
meni je microsoft reko da su lazne...jer na njihovim stranicama ima build 7100 rc1
Nisu lažni... To su buildovi koji su otišli van zahvaljujući raznim proizvođačima hardvera i softvera koji su dobili te novije buildove da bi ih testirali sa svojim harverom/softverom. To je i cijeli smisao beta testiranja - davati novije buildove developerima i na taj način osigurati kompatibalnost.. Sad je druga stvar šta neka dobra duša iz nekog developer tima pustu noviji build na torrente... 71xx i 72xx su buildovi koji su noviji od rc1 b7100 samo što nisu službeno pušteni van. MS kaže da su lažni jer ne žele imati posla sa 5-6 različitih buldova sa različitim bugovima. Jednostavnije je pratiti kao se hardver i softver ponaša na jednom buildu, pogotovo kod javnog testiranja.
I koji je smisao ove teme? Naravno da ti je M$ rekao da su lazne jer ih on nikad nije sluzbeno pustio na javni download. Za njih je jedina legalna verzija (zasad) 7100 RC.