Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.315.911
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DISM doesn't recognize the command-line option "".
For more information, refer to the help by running DISM.exe /?.
The DISM log file can be found at C:\Windows\Logs\DISM\dism.log
jel treba razmak izmedu rijeci ili tocno kako si napisao?
Deployment Image Servicing and Management tool
Version: desetak brojika
Image Version: isto desetak brojeva
Error: 87
The restorehealth option is not recognized in this context.
i opet lokacija DISM log filea
...mogu ti jos jedino predlozit da skines ovaj portabilni program:
http://www.tweaking.com/content/page/windows_repair_all_in_one.html
Odzipas ga i pokres (bilo bi najbolje da ga pokrenes u "Safe mode" ako ne znas kako onda ga pokreni normalno).
Odes na tab "Repairs"
I tu klknes na "Start Repairs".Kad zavrsi restartaj PC pa vidi ako je sta bolje.
Dali neko zna kako na prvom početnom zaslonu, gdje se ubično bira hoće li se ulogirti user ili admin, promijeniti mjesta ikonama tih usera. Npr, ne da je admin na lijevoj a user na desnoj strani, međusobno, već obrnuto?
ISplati li se prijelaz sa Windows 7 na Windows 10?
ISplati li se prijelaz sa Windows 7 na Windows 10?
Tebi se možda isplati, a možda je prelazak nemoguć. Nitko ne zna tvoje specifične potrebe.
Zašto nemogu dodavati ikone na programsku traku?
Ne uspijeva mi niti na jedan način. Čak i kad idem na mjesto datoteke->desni klik na ikonu->prikvači na programsku traku opet se ne pojavi iako stoji opcija "otkvači s alatne trake".
Ej, pozdrav, jedno pitanje.
Jeli moguce imati u windows 7 neki ka history, nešto slično onom historyu u browsverima?
Ako vec nema predviđeno, jeli se more instalirati neki program ili nešto slično?
a šta ti to treba? C:\Users\Administrator(ili ime korisnika)\AppData\Local\Microsoft\Windows\History ,naravno u folder options omogući see hiden folders
a šta ti to treba? C:\Users\Administrator(ili ime korisnika)\AppData\Local\Microsoft\Windows\History ,naravno u folder options omogući see hiden folders
Je ovo bilo za mene?
Čini mi se da na poslu netko zlorabi moj kompljuter kad ja odem. Pa bih volia da vidim što se to otvara i kad.
Al ne razumim kako cu to postići, mislija sam da postoji nešto kao history tako jednostavno za windows 7,
Čini mi se da na poslu netko zlorabi moj kompljuter kad ja odem. Pa bih volia da vidim što se to otvara i kad.
Al ne razumim kako cu to postići, mislija sam da postoji nešto kao history tako jednostavno za windows 7,
Promjeni pasword.
a ,to. e nema za to history nego ovo, a malo jasnije objašnjeno ovdje. sve ti se vrti oko event viwer i log fileova, ako si admin pa im možeš pristupit. imaš na drugom linku još par linkova s control programčićima koji u tvom odsustvu bilježe što se događa na računalu. probaj i to ako gada želiš uhvatiti na djelu
Pitanjce, imam win 7 ultimate SP1 jogurt verziju. Ako kupim win7 ultimate key moram ga samo aktivirati bez reinstalacije windowsa ili moram na novo?
S obzirom da jogurti prtljaju po SLICu ili KMSu, bilo bi ti najpametnije od nule. I sa jogurtom "poništi" aktivaciju ako je SLIC.
može li mi netko dati link za download windows 7 ultimate x64 , usporio mi se dosta laptop pa bi napravio clean install.
Stari linkovi ne rade.
Hvala
može li mi netko dati link za download windows 7 ultimate x64 , usporio mi se dosta laptop pa bi napravio clean install.
Stari linkovi ne rade.
Hvala
Jučer je netko bez razloga¹ obrisao odgovor s ovom poveznicom - to ti je SP1 sa svim ažuriranjima do svibnja 2015., dakle nećeš imati mnogo ažuriranja za preuzimanje nakon instalacije.
¹ Ne razumijem zašto brisati poveznicu na originalni sustav Windows koji se donedavno mogao preuzeti i izravno s MS-ovih poslužitelja, ali sad ih više nema zbog njihove politike i guranja Windowsa 10? Prije nekritičkog brisanja, moderatori bi trebali malo promisliti što rade. U nekom utopijskom scenariju, korisnik koji je zatražio poveznicu za preuzimanje ISO preslike aktivirat će je originalnim ključem. U stvarnosti, vjerojatno će na internetu pronaći način kako zaobići plaćanje. Ipak, to nije ni vaša ni moja briga.
Ekipa, trebao bih pomoć. Kako da u potpunosti blokiram nekom programu pristup internetu?
Da li za to treba kakav poseban program ili firewall ili što već? Bio bih vam zahvalan kad bi mi netko uspio pomoći i imao bi pivu od mene ili čevape :)
Ekipa, trebao bih pomoć. Kako da u potpunosti blokiram nekom programu pristup internetu?
Da li za to treba kakav poseban program ili firewall ili što već? Bio bih vam zahvalan kad bi mi netko uspio pomoći i imao bi pivu od mene ili čevape :)
Uz pomoc firewall-a.
Ides u Control Panel, pokrenes firewall i kliknes na Advanced Settings
U novootvorenom prozoru s desne stranes kliknes na "New Rule" U prozoru koji ti se otvori odabers taj program kojem zelis zabraniti pristup netu Poslije stavis opciju na "Block the connection" ...i samo stisnes "Next" pa "Finish"Hvala na odgovoru, ali se nisam izjasnio kako spada baš. U tom instalacijskom folderu ima nekolicina aplikacija koje pristupaju internetu, pa sve to treba ponavljati uzastopno više puta. Da li postoji način da se odjednom blokira pristup svim aplikacijama u tom instalacijskom folderu, a da pri tome ne moram jednu po jednu odabirati?
Imam problem sa laptopom od jednog kolege, dakle stalno pada sistem, skoro nakon svakog gašenja PC-a Windows neće da se Boot-a, ako se prisilno ugasi (nestanak struje, iskopcavanje punjaca - baterija losa pa ne moze raditi bez punjaca, bili na dugme) onda nema šanse da se windows ponovno boota, a često i nakon normalnog gašenja ista stvar... u čemu bi mogao biti problem?
Imam problem sa laptopom od jednog kolege, dakle stalno pada sistem, skoro nakon svakog gašenja PC-a Windows neće da se Boot-a, ako se prisilno ugasi (nestanak struje, iskopcavanje punjaca - baterija losa pa ne moze raditi bez punjaca, bili na dugme) onda nema šanse da se windows ponovno boota, a često i nakon normalnog gašenja ista stvar... u čemu bi mogao biti problem?
U disku?
U disku?
I mislio sam ali reko da svakako čujem i druga mišljenja.... Hvala.
I mislio sam ali reko da svakako čujem i druga mišljenja.... Hvala.
Nego, daj objasni što to znači da se neće bootati? Gdje stane? Nije to automobil da pali ili ne pali, postoje koraci. :)
Nego, daj objasni što to znači da se neće bootati? Gdje stane? Nije to automobil da pali ili ne pali, postoje koraci. :)
Pa nije ni auto pali-ne pali. Ima kontakt, vrti anlaser, vergla, neće da sastavi...
Pa nije ni auto pali-ne pali. Ima kontakt, vrti anlaser, vergla, neće da sastavi...
Ja i auti smo na Vi. :D Dobro, onda mogu ovako reći: nije to svijeća da pali ili ne pali. Nema toliko smisla kao usporedba s automobilom, ali proći će.