nekako mi cudno izgleda taskbar....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lijeva slika je moj screenshot.Tipka start je presla na desk jer sam stavio da bude manji taskbar a watermarka nema jer je izgleda taj build 7106 netko patchirao.
Lijeva slika je moj screenshot.Tipka start je presla na desk jer sam stavio da bude manji taskbar a watermarka nema jer je izgleda taj build 7106 netko patchirao.
Vidis da pise F1.
Kako vidim po raznim forumima izgleda da je taj build 7106 stariji od 7077.Mozda je slika malo cudne rezolucije jer testiram na VPC-u pa sam bezveze razvukao po ekranu da mogu vidjet okolo.
Vidis da pise F1.
Kako vidim po raznim forumima izgleda da je taj build 7106 stariji od 7077.Mozda je slika malo cudne rezolucije jer testiram na VPC-u pa sam bezveze razvukao po ekranu da mogu vidjet okolo.
Gdje si tu sliku pokupio? Mislim da sam vidio neku na kojoj nije bio prikazan datum. Nije ta mislim.
Na IPT-u.
Stariji je ,jel to je u biti 7068 ,samo verzija je bila na kineskom ,onda su rusi ubacili engleski (i to ne potpuno) i ko zna kaj još!
7077 je dosad najbolji i najispeglaniji i najvjerojatniji je kandidat za RC. Zato je najpametnije naistalirat njega i čekat 5. svibanj i službeno puštanje! Iako sad već ima i 7087. A više o tome se more pročitat ovdje ,ako znate ruski!!
Stariji je ,jel to je u biti 7068 ,samo verzija je bila na kineskom ,onda su rusi ubacili engleski (i to ne potpuno) i ko zna kaj još!
7077 je dosad najbolji i najispeglaniji i najvjerojatniji je kandidat za RC. Zato je najpametnije naistalirat njega i čekat 5. svibanj i službeno puštanje! Iako sad već ima i 7087. A više o tome se more pročitat ovdje ,ako znate ruski!!
Evo skinuo sam i Watermark remover pa ga sutra isprobam na 7077.
popis bug-ova koje sam primjetio u 7077 (7048):
volume mixer često zablokira (isto kao i 7048)
video zablokira nakon što je pauziran neko vrijeme (kraće nego na 7048)
(ovo je feature) nemože se više namjestiti da wmp12 koristi ffdshow preimenovanjem mfpmp fajla kao u 7048, što mi je žao jer fakat fenomenalno izgleda, jedino mi nije jasno kaj je tolko teško bilo neki gumb na tastaturi ili mišu za pauzu metnut.
do sad svaki put kad se potamnio ekran, se vratio normalno osvijetljen (na 7048 bi nekad ostao zatamnjen zauvijek)
u internet exploreru kućica ispod searcha ostane visit (hvala bogu pa ga ne koristim više :))
jesu ovo jedinstveni problemi za moj komp ili svima tak bude?
edit: džizis, sad mi se komp iz hibernacije vratio u nekoj niskoj rezoluciji i kad sam htio vratit na normalnu, desktop se proširio izvan ekrana na istoj, niskoj rezoluciji.
sve mi se čini da je stara verzija bila bolja
Ja koristim 7077 64bita, i sve je uglavnom ok, osim potrošnje rama, imam 4 gige i windoze uredno troše do 2,5 GB za normalan rad, kad se bootaju ozmu si oko 1,1 GB.No kako otvaram svakodnevne aplikacije ili instalaciju nečega potrošnja uredno ode na 2,5 GB, i tu uglavnom stane, inače potrošnja varira između 1,7 i 2,5 GB.
Winamp se zna srušiti, explorer isto, ali rijetko.No explorer tako i ne koristim, koristim Directory Opus 9.1.1.7 3307 x64 koji je jedno hiljadu puta bolji od explorera i to po svim mogućim aspektima.Na veliko iznenađenje čak mi se ni Corelov Photoimpact X3 ne ruši, iako se rušio u svim verzijama Viste i Sedmica do ove 7077.Čudo.
Sve igre uglavnom rade, jedino ripani H.A.W.H nije dok nisam pokreno directx sdk instalaciju iz foldera u kojem je bila extraktana igra.No primjetio sam da directx 10 u igrama ne funkcionira najbolje, ali to je vjerovatno do nvidijinih beta drajvera.A i primjetio sam da je u windows 7 instaliran directx 11.No bilo kako bilo, sve igre dobro funkcioniraju pod directxom 9, tako da nema brige.
I zadnje, nema službene podrške za dreamscene, skinuo sam neki divlji paket koji omogućava uporabu filmića i deskscapea za pozadine ali tekst ikona se usvinji, postane poluproziran i jednostavno ružan za vidjet, pa se zasada držim pasivnih pozadina.
Ja koristim 7077 64bita, i sve je uglavnom ok, osim potrošnje rama, imam 4 gige i windoze uredno troše do 2,5 GB za normalan rad, kad se bootaju ozmu si oko 1,1 GB.No kako otvaram svakodnevne aplikacije ili instalaciju nečega potrošnja uredno ode na 2,5 GB, i tu uglavnom stane, inače potrošnja varira između 1,7 i 2,5 GB.
imama build 7057 32-bit... da li kada se odlucim na promjenu na neki novi build trebanm i programe nanovo instalirati ili je to kao upgrade?
i koji mi build preporucate, iskreno ovaj 7057 je sasvim ok...
imama build 7057 32-bit... da li kada se odlucim na promjenu na neki novi build trebanm i programe nanovo instalirati ili je to kao upgrade?

Nije potrebno. Ja od builda 7000 samo upgradeam i nemam nikakvih problema.

Nije potrebno. Ja od builda 7000 samo upgradeam i nemam nikakvih problema.
A eto onda može i upgrade, ali skoro svi preporučuju clean install, valjda se mogu desit neke greške... tu npr.

Eto, jutros u 00.59 završio sam sa instalacijom Win7 build 7077 i mogu reć da sam zasad zadovoljan.... Vrlo brza instalacija (clean install), sami windowsi su brzi (malo brži od builda 7000 kojeg sam dosad imao) i sve radi savršeno..
Sve je proradilo iz prve (skener, printer, tv kartica, modem...) sa driverima za XP i Vistu. Kopiranje sa CD-a i USB-a je puno brže nego na buildu 7000 (tamo se znalo i ponekad zamrznuti kod veće količine fajlova). Win Experience Index je 3.2 za konfu iz potpisa, a na Visti je bio 4.7 (obrisao sam je pa nemam screenshot da dokažem).
I gadgetsi konačno rade. Na buildu 7000 nisu radili (barem meni ne). U praznom hodu, odmah nakon logina koristi 521 MB RAMa (samo je AVG u pozadini).
Mislim da neću micati ovaj build barem mjesec dana, do službenog RC1 jer po ovom što vidim nema potrebe...
hej! evo skinio sam si 7077 build pa sam ga htio upgradeati na 7057, neam sad dvd kod sebe, jel postoji drugi nacin znam da ima prog za otvaranja iso-a, al nikak se sjetit kak se zove, moze mala pomoć? thanx!
hej! evo skinio sam si 7077 build pa sam ga htio upgradeati na 7057, neam sad dvd kod sebe, jel postoji drugi nacin znam da ima prog za otvaranja iso-a, al nikak se sjetit kak se zove, moze mala pomoć? thanx!
Dobro je onda ,bitno je da se posao napravi!
Izašao je novi daemon tools koji sada podržava i Windows 7.