Windows 7 login password

poruka: 36
|
čitano: 12.899
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 login password

Zanima me kako se mogu zaštiti od programa koji probijaju passworde kao npr. Ophcrack.

Našao sam na netu masu sadržaja kako dobiti taj password ili zaobići login screen al nigdje nema kako se zaštiti od toga.

Nadam se da netko zna neki učinkovit i jednostavan program za zaštitu, trebam nešto da mogu zaključat laptop ak odem na 5 min a ujedno i da ga zaključa kad ga ugasim.

Hvala unaprijed na pomoći

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Windows 7 login password

Hmmm, pada mi na pamet stavljanje šifre na hrvatskom, dakle stavi šifru što dužu i sa što više posebnih znakova.

Također možeš i bios zaključati lozinkom, pa da se ne može butati sa cd-a...

ZELJKO BJELIC -------------------LOPOV
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 login password
APazinjan kaže...

Hmmm, pada mi na pamet stavljanje šifre na hrvatskom, dakle stavi šifru što dužu i sa što više posebnih znakova.

E za to sumnjam jer kod nekih prijenosnika kad se glavna baterija na 30 sec bios se resetira a i sama se lozinka poništi!

17 godina
neaktivan
Windows 7 login password

A što to imaš na laptopu da je toliko opasno za vidjeti?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
davorsite kaže...

A što to imaš na laptopu da je toliko opasno za vidjeti?

Pa ako je opasno sumnjam da će nam reči :P

Mislim da ne postoji potpuno siguran način, osim da zaključaš te datoteke koje ne želiš podijeliti s drugima, te da ih dobro sakriješ, sto puta kompresiraš sa passwordom :D

15 godina
Windows 7 login password

e i mene zanima nekaj slično...jel se može na windows 7 home premium stavljati lozinka na folder....recimo napravim mapu i napunim ju "slikicama i crtičima" al neću da mi starci vide....pa ak netko zna neka javi na pp ili ovdje na temu

_-T-_
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 login password

Mislim da je dovoljna obična zaštita, glavno da šifra nija abc ili 123. Za sve ostalo treba više od 5 minuta da se otključa. Lakše je drpiti cijeli laptop, i brže.

0 0 hvala 0
15 godina
ficosime kaže...

e i mene zanima nekaj slično...jel se može na windows 7 home premium stavljati lozinka na folder....recimo napravim mapu i napunim ju "slikicama i crtičima" al neću da mi starci vide....pa ak netko zna neka javi na pp ili ovdje na temu

a može mi meni netko reć za to

16 godina
neaktivan
Windows 7 login password

Jedno pitanje vezano za lozinke, da li mogu staviti lozinku na određenu datoteku i staviti zaštitu od brisanja? Da li ima koji program?

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Plahi kaže...

Jedno pitanje vezano za lozinke, da li mogu staviti lozinku na određenu datoteku i staviti zaštitu od brisanja? Da li ima koji program?

pa to sam sad i ja pito...

Veritas Vos Liberabit
16 godina
neaktivan
ficosime kaže...
Plahi kaže...

pa to sam sad i ja pito...

Nisam gledao, sorry.

Svejedno, zna netko ?

(Ako svijetli da sam online, ne znači da sam tu)Two beer or not two beer--- http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1380237
16 godina
protjeran
Windows 7 login password

Evo sad ću vam napisati tutorial.... ;)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Windows 7 login password

Čekam...Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Windows 7 login password

da meni je to fakat važno...mislim i zbog privatnih slika(na kojima su priadnice drugog spola...lol),ali i zbog dokumenata,prezentacija i slično...prije mi se dešavalo da radim referat,neko ljubomoran mi uđe i sve zbriše ili preoblikuje u prostote i slično...mislim ono kakvih kretena ima nije ni čudo...

Veritas Vos Liberabit
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Windows 7 login password

i ja čekam.....SmijehSmijeh

Veritas Vos Liberabit
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 7 login password

i mene zanima!!

zasto prst dole !!!!1
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Windows 7 login password

Evo vidim da su neki jako nestrpljivi, samo da znate, pišem trenutačno tutorial, očekujem zgotovljenje istog za oko pola sata, do sat, pa objavim ;)

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Windows 7 login password

Čemu tako dugo? Mršti se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Plahi kaže...

Čemu tako dugo? Mršti se

Dok ja to sve lijepo složim i napišem, da to na nešto liči ;)

Evo žurim što brže mogu :P

16 godina
protjeran
Windows 7 login password
Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Windows 7 login password

da se vratim na temu, zanima me zbog mlađe braće i sestara, dok odem jest netko dođe i sjedne za laptop i ugasi prezentaciju koju sam radio 3h

tak da mi treba neki program za zaključavanje na 5 min ili na 5h ako odem na faks da može torrent skidat

0 0 hvala 0
15 godina
Windows 7 login password

e da i meni bi to trebalo....ovo za  foldere je zakon,101% sigurno,ali opet ja pišem sastavak za ocjenu na worldu,ili prezentaciju koja mi treba,a kak imam mlađu sestru ona bi mogla sve pobrisati...isto tako i torrent...skidam medivl II , dođe na 12 giga,i onda dođem doma i vidim da nema ničeg nigdje,kad ono pod prekinuta slanja vidim medivl...i sad brate ispočetka

Veritas Vos Liberabit
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joco55 kaže...
APazinjan kaže...

E za to sumnjam jer kod nekih prijenosnika kad se glavna baterija na 30 sec bios se resetira a i sama se lozinka poništi!

Ja sam sebi stavi pass na bios.

15 godina
neaktivan
JackTrb kaže...

da se vratim na temu, zanima me zbog mlađe braće i sestara, dok odem jest netko dođe i sjedne za laptop i ugasi prezentaciju koju sam radio 3h

tak da mi treba neki program za zaključavanje na 5 min ili na 5h ako odem na faks da može torrent skidat

Ides na sleep samo ako neko hoce na komp mora stavit lozinku a nezna je i tako ti sve ostane..

15 godina
Windows 7 login password

ma to je bzveze...jel ima baš neki program koji zaključa????

Veritas Vos Liberabit
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
JackTrb kaže...

stavi screensaver na 1 min i kvacicu na "on resume display logon screen"

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 10:56 (Srednji).
15 godina
Windows 7 login password

je al kaj nije kad je komp na sleep, da se neskida s torrenta nego da stoji na mijestu...tako isto i instalacija igrica ili programa...???? bar mislim

Veritas Vos Liberabit
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ficosime kaže...

je al kaj nije kad je komp na sleep, da se neskida s torrenta nego da stoji na mijestu...tako isto i instalacija igrica ili programa...???? bar mislim

ak sam te dobro skuzio, ne pase ti sleep opcija jer se onda komp gasi sa neta i sl

sa ovim mojim komp nastavi raditi bez prekida, samo se upali screensaver i kad ga maknes on te pita za password...

17 godina
neaktivan
Srednji kaže...

Ovo je najbolji prijedlog, samo treba još staviti da komp nikada ne ide u sleep i torrenti bi trebali raditi, a nitko tko ne zna lozinki neće moći ništa...

Cake or Death?
17 godina
D4RKL1NG kaže...
Srednji kaže...

Ovo je najbolji prijedlog, samo treba još staviti da komp nikada ne ide u sleep i torrenti bi trebali raditi, a nitko tko ne zna lozinki neće moći ništa...

tak je, napravi samo da se pali screensaver i nemas brige...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice